Aynen benimki de elimi yada memeyi tutuyo emerken çok tatlılar ya❤Benimkide elimi tutarak emiyor memeye dokunuyor arada
Benimkininde öyle hiç kendiliğinden çıkmadı hic üstten.alttan çıkıyor birtbirt ama gak demesi zaman aliyor illaki sırtına pitpitliyorum.sendemi öyleBen alıyorum gazını uyanmıyo gece gazını cıkarırken ama gece çok zor cıkıyo 10 dk falan uğrasıyorum bazen de uğrasıyorum uğrasıyorum çıkmıyo yatırıyorm hiç öyle kendiliğinden gazı cıkmadı bu güne kadar ne gece ne gündüz
Cnm ninni aç müzikte güzel uyuyorlar ben 3 gündür ninni açıyorum karanlıkta öncesinde emzirip yatağına koyuyorum ninni açıyorum sallıyorum uyuyor yarım saate rutin olsun diyeEsnemekten ağzı yirtilacak, gözünü açamıyor,tam 1,5 saattir uyutmaya çalışıyorum ama yok, uyumuyor. Deliricem artık, var mı bunu yaşayan başka ya, nasıl uyuyacak bu boncuk
Benimki hep öyle uyuyo canım gece gündüz en az 1 saat uğrasıyorum uyutana kadarEsnemekten ağzı yirtilacak, gözünü açamıyor,tam 1,5 saattir uyutmaya çalışıyorum ama yok, uyumuyor. Deliricem artık, var mı bunu yaşayan başka ya, nasıl uyuyacak bu boncuk
Aynen canım sırtını pıt pıt vuruyorum öyle cıkıyoBenimkininde öyle hiç kendiliğinden çıkmadı hic üstten.alttan çıkıyor birtbirt ama gak demesi zaman aliyor illaki sırtına pitpitliyorum.sendemi öyle
Evet,çıngırağı var bitane,uzun süre tutuyor elinde,arada kafasına vuruyorKizlar sizin bebisler oyuncak gosterince uzaniyor tutmaya çalışıyor mu ? Yada siz eline oyuncak verince uzun süre bilincli olarak tutabiliyor mu ?
Ben varim oyle boyle terleme degil hemde. Zaten genelde savas halinde emiyo memeyi. Huzurlu huzurlu emdigi cok nadir olmustur. Hem ondan sanirim hemde cok saçlı ona da bagliyorum biraz benKızlar benim bebeğim emzirirken çok terliyor kafası boncuk boncuk ter oluyor hep, böyle bişey yaşayan var mı normal midir acaba?
Benimki bazen savaşarak emiyor bazen sakin ama terleme hep var. Benimki de saçlı ondan olabileceğini düşünmemiştim. Sütleri bol olsun miniklerimizinBen varim oyle boyle terleme degil hemde. Zaten genelde savas halinde emiyo memeyi. Huzurlu huzurlu emdigi cok nadir olmustur. Hem ondan sanirim hemde cok saçlı ona da bagliyorum biraz ben
Bu konularda ısrarcı tipler insanı çok zorluyor, hele müdahale edilmesi..Allah sabır versin. böyle davranınca bebeğini alsan olmaz mı? Bazen ciddiye almaları için net tavır yapmak gerekebilirCildiracagim artık niye laftan anlamaz bu insanlar anlamıyorum bir şeyi yüz kere duyup hala neden yapar insan. Kızımızı şimdiye kadar hiç sallamadık alistirmakta istemedik emerek uyudu hep yada ağlamadığı sürece durduk yere kucağıma almadim öpmeye dokunmaya kiyamiyorum yüzü kırmızı kırmızı ama ne desem de kayınvalidem hepsini yapıp duruyor daha bir hafta oldu ama sanki bir yıl olmuş gibi geçti zaman emzirsem coook emiyor ne kadar çok emiyor ondan kusuyor deyip durdu sallamıyoruz dedik böyle seviyor deyip salladı kucağına alıp tok tok deyip elini eme eme uyuduğu bile oldu kizimin amacı ne anlamıyorum bu kadının
Malesef aldığımızda oldu ama ise yaramadi eşime söyledim kucagindayken annesine ver emzirsin emerek büyüyecek ne emiyor ki falan deyip verdirdi eşim varken almıyor kucağına evden çıktığı an almaya bahane arıyor annende istemiyoruz gel kucağımda tutuyum diyerek alıyor. Direk soyledigim de cok oldu Eşim üzerinden de söyledim ama ise yaramıyor daha bir sulu öpüyor sanki şapur supur. Sürekli beni soyletmeye çalışıyor sanirimBu konularda ısrarcı tipler insanı çok zorluyor, hele müdahale edilmesi..Allah sabır versin. böyle davranınca bebeğini alsan olmaz mı? Bazen ciddiye almaları için net tavır yapmak gerekebilir
Kızlar benim bebeğim emzirirken çok terliyor kafası boncuk boncuk ter oluyor hep, böyle bişey yaşayan var mı normal midir acaba?
Cildiracagim artık niye laftan anlamaz bu insanlar anlamıyorum bir şeyi yüz kere duyup hala neden yapar insan. Kızımızı şimdiye kadar hiç sallamadık alistirmakta istemedik emerek uyudu hep yada ağlamadığı sürece durduk yere kucağıma almadim öpmeye dokunmaya kiyamiyorum yüzü kırmızı kırmızı ama ne desem de kayınvalidem hepsini yapıp duruyor daha bir hafta oldu ama sanki bir yıl olmuş gibi geçti zaman emzirsem coook emiyor ne kadar çok emiyor ondan kusuyor deyip durdu sallamıyoruz dedik böyle seviyor deyip salladı kucağına alıp tok tok deyip elini eme eme uyuduğu bile oldu kizimin amacı ne anlamıyorum bu kadının
Oğlum bugün 3 aylık oldu.3 ayda ilk defa az önce ağlayan çocuğumu duymamışımÖlü gibi uyumusum demekki,çok üzgünüm.Nasıl agladiysa yavrum alt kattan kayinvalidem sesine gelmiş.Gözümü bi açtım kayinvalidem çocuğu kucaklamış sakinleştirmeye çalışıyordu.Yanımda uyuyan çocuğumu duymamışım ya hâlâ inanamıyorum.Eşim gece vardiyasında,yan oda da 11 yaşındaki kızım uyuyor ve bende-kızım da oğlumun ağlamasını duymadık.Demekki ne çok,ne kadar sesli ağladı ki kayinvalidem duymuş gelmiş ama ben duymamışım.İlk defa başıma böyle bişey geliyor ve şu an hem çok üzgünüm hemde kendimden nefret ettim..
Sağ ol canım yazın iyi geldi inan..Ama gözümü kapatamiyorum ya yine ağlarda duymazsam diye.Çok kötü hissettim kendimi.Kayinvalidem de dedi,kızın 11 yaşına geldi,oğlun 3 aylık oldu ilk defa ses, bebek sesi duydum,insanlık hali olabilir dedi.Aklımdan türlü felaket senaryoları geçip duruyor.Etrafimda çok fazla anne olan tanıdığım var ama mükemmele en yakını kim dersen ablam derim. 2 çocuğu var, çok yoruluyor. Bir gece bebeğini emzirirken ayakta uyuyakaldi ve bebeğini düşürdü. Yani biz ne kadar dikkat etsekte insaniz, kolay mi 2 çocuk bakmak. Hiç suçlama kendini. Kayınvaliden geceleri uyuyor elbette duyar gelir. Bazen bende duymuyorum valla bi bakıyorum annem beşik sallıyor yanımda, o duymuş gelmiş. Hiç üzülme arkadaşım sen iyi bir annesino da nazar boncuğun olmuş
Canım sözlü ninni mi açıyorsun yoksa sadece müzik olarak mı?Cnm ninni aç müzikte güzel uyuyorlar ben 3 gündür ninni açıyorum karanlıkta öncesinde emzirip yatağına koyuyorum ninni açıyorum sallıyorum uyuyor yarım saate rutin olsun diye
Aman aman sakin öyle suçlama kendini canım.psikolojin çok önemli şu dönem kolay değil birde senin 2 çocuk var ben tek çocukla pert oluyorum.meger ne zormus çocuk bakmak diyorum.olur insanlık hali neler oluyor Allah beterinden saklasin Allah dayanma gücü ve bol sabır versin.ben bile bazen kendimden korkuyorum çocuk uyumayınca deli gibi salladım birgün beşiği ne istiyorsun annem diye daha çok ağlamaya başladı ben o gün mahvoldum döndüm dolaştım özürdiledim nasıl ağladım eşim teselli etti saçmalama sende insansın yoruluyorsun olur öyle şeyler diye.inanki şimdi anlıyorum annemin değerini anne olmak hem muhteşem birşey hemde çok zorOğlum bugün 3 aylık oldu.3 ayda ilk defa az önce ağlayan çocuğumu duymamışımÖlü gibi uyumusum demekki,çok üzgünüm.Nasıl agladiysa yavrum alt kattan kayinvalidem sesine gelmiş.Gözümü bi açtım kayinvalidem çocuğu kucaklamış sakinleştirmeye çalışıyordu.Yanımda uyuyan çocuğumu duymamışım ya hâlâ inanamıyorum.Eşim gece vardiyasında,yan oda da 11 yaşındaki kızım uyuyor ve bende-kızım da oğlumun ağlamasını duymadık.Demekki ne çok,ne kadar sesli ağladı ki kayinvalidem duymuş gelmiş ama ben duymamışım.İlk defa başıma böyle bişey geliyor ve şu an hem çok üzgünüm hemde kendimden nefret ettim..
Sağlıklı çocuk emerken terlermiş annem demistiKızlar benim bebeğim emzirirken çok terliyor kafası boncuk boncuk ter oluyor hep, böyle bişey yaşayan var mı normal midir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?