2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aslında bana kalsa 2 ay daha çıkarmayacaktım da biraz alındılar gibi geldi, mecbur görürdüm. Çok soğuk bulunduğumuz şehir. Şimdi yine sallıyorum hala direniyor keçi
Nerdesiniz Dr lar soğuk hasta etmez üşümesin yeter diyorlar ama bizim içimiz rahat etmiyor tabi biraz isinirsa hava çıkıp evin önünde geziyoruz

Esnemekten ağzı yirtilacak, gözünü açamıyor,tam 1,5 saattir uyutmaya çalışıyorum ama yok, uyumuyor. Deliricem artık, var mı bunu yaşayan başka ya, nasıl uyuyacak bu boncuk
Ben uyumuyorsa uyutmuyorum canım o kadar uğraşmıyorum gündüz tabi oynuyor kucakta geziyor çok uykusu gelince bir saat uyuyor zaten gündüz bence zorlama bı de salliyorsan o bir buçuk saatte hafif bayılma modunda dinlenmistir zaten uyumaz bırak yorulsun biraz

Onlara göre biz birşey bilmiyoruz sakın izin verme o çocuk senin ama dört aya kadar alismazlar diyor uzmanlar dört ay sonra uyku eğitimi verirsin ama al kucağına bol bol oğlumda kucağa almadım çok alismasin diye hiç anlamadan büyüdü kızım hep kucakta şimdi kucakta uyutuyoruz öpüyorum bolca

Cnm ciğerleri acilirmis ağlayınca kötü birşey olmaz zaten merak etme ağla ağlaya sakinleşir bebisler

Doğru söylüyorsun aslında ama uykusuz kalacak diye endişe ediyorum işte boş yere

Nerdesiniz Dr lar soğuk hasta etmez üşümesin yeter diyorlar ama bizim içimiz rahat etmiyor tabi biraz isinirsa hava çıkıp evin önünde geziyoruz

Eskisehirdeyiz canım biz, ciddi soğuk var burda. Bende çok çabuk hasta olan biriyim üşüyünce, o yüzden cesaret edemedim

Sakın kendini suçlama duymaman çok normal gün boyu yoruluyorsun ki iki çocuğun var iki kat yoruluyorsun. Mükemmel olmaya çalışma sen zaten mükemmel bir annesin her anne gibi. Bilerek mi uyanmadın sanki. Mesela benim kızımda gece acıktığında ağlamıyo elini ağzına sokuyo kıvranıyo kapalı gözlerle meme arıyo bi bakıyorum yüzünü kızartmış meme aramaktan. Diyorum kimbilir kaç dakkadır böyle. Çok üzülüyorum ama napim ağlamayınca anlamıyorum bende. Aç aç uğraşmış yavrucak. Kıvranıp durmuş. Sakın kendini suçlama

Zaten gelip gitmiyorum pek sevmiyorum da oda bunun farkında sabrımı deniyor sanırım eşime kızıyorum yanında öpme diye bu kez de babanın yüzü sert mi geliyor benim ki yumuşak deyip öpüyor hiç bir şeye baktığı yok kızıma bakabilecek doyuracak gibi sürekli gözü onda kucağımda gördüğü an verde sen işine bak diyor ıyiki birlikte yada yakinimda yasamiyormus

Uyanıkken hep emme modundayiz ona da çok emiyor vu kadar enzirme diye kızımı benden kıskanıyor sanki ben aldıkça bana ver işini gör deyip duruyor. Yatma yeriymiş burası sanki ne yapacaksak bulasıga yemeğe ise bakmazsan yatma yeri olur kızıma annelik yapma peşinde beni sinir etsin de gerisi önemli değil

Canım seninki imadan anlamıyor belli, bi çıkar yol bulup kiviriyor her şeyi. Sen hiç ima falan etme, direkt söyle. Ben söyledim bir kere, o gün bitti hoşlanmadığım tavırlar. Ben senin kv değil arkadaşınım diyerek her konuya dahil oluyordu, kötü niyetli değildi ama rahatsız ediyordu. Baktım imayla çözülecek gibi değil, arkadaş olamayız dedim açık açık, mesela ben dün kocamla istediğim gibi sevişemedim bunu mu anlatayım sana anne dedim. Her şey olduğu haliyle güzel, ben senin gelinim dedim. O gün konu kapandı. Yani sen kendine göre değil karşındakine göre konuş. Yoksa anlamaz

Kızlar benim bebeğim emzirirken çok terliyor kafası boncuk boncuk ter oluyor hep, böyle bişey yaşayan var mı normal midir acaba?
Son bir haftadır Bizimki de boncuk boncuk ter oluyor sacliyiz biraz hemde memeyle savasiyo sanki emerken hep bir hareket halinde

Sağ olun kızlar,hala sucluluk duyuyorum istemsizce..
Kontrolden çıktık şimdi.Oğlum 700 gram almış 6.700 olmuş,boyu 59 cm.
Az almış dedim,ebe yeterli dedi ama ben bu ara doymadigini düşünüyorum.Bunu da söyledim,o halde günde 1 öğün mama ver bakalım huysuzlugu geçecek mi dedi.Kızım da sma kullanmıştım yine sma mı kullansam?

Cnm benimki de 770 gr aldı 6600 boyu da 4 cm uzamış ben de doktora az almış dedim hayır gayet iyi dedi bu ay da 600 ile 800 gr arası normal dedi bence mamaya gerek yok ama sen bilirsin yine de diğeri ayı bekle emzirme sıklığını arttir

Biberonla mı vereceksin tam meme reddi yaşayacakları dönem ya meme reddi yaşarsan. Bende mama vermek istiyorum bi öğün ama korkuyorum meme reddi yaşarım diye. Bi de biberon tuymuyo. Emzirdikten kaç saat sonra vereceksin belki bnmki karnı tok diye tutmuyo biberonu bilemedim.

Aynen canım anlamıyor malesef direkte söyledim bakalım ise yarayacakmi bir haftada psikolojimi alt üst attı valla yine ben boyke tutuyumda sen isjne bak diye kucagina aldi bende isim buyuyene kadar kizim dedim kusmus diye aldim elinden ama sanmıyorum laftan anlayacağını ilk defa geliyor ve sabrımı deneyip beni kötü etmeye çalışıyor belli her halinden

Benimkide 700 gram aldi bu ay. 6 kilo oldu sizinki 6.700 bence mamaya hic gerek yok ama sen daha iyi bilirsin tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…