2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gündüz emmesinde sıkıntı yok,akşam olunca başlıyor memede ağlamaya..Bide gece sürekli aç olarak uyanmaya başladı.Gece uyuttuktan sonra uyku esnasında 1 kez vermeyi düşünüyorum ben biberonla.Bakalım inşallah meme reddi yaşamam.

Ebe de aynısını söyledi sık sık emzir dedi.Ama inan sürekli memede,sürekli emiyor.Her seferinde aç uyanıyor.Uyku süresi de öyle uzun değil yani gündüz en fazla 1 saat uyuyor.Gece çok sık uyanmaya başladı

Kızlar rota aşısını yaptrdınız mı kime yaptırdınız malum benim dr önermedi ama ben yinede yaptırcam aile hekimliğinde. Hangi marka aldınız kaç lira ödediniz

Kızlar rota aşısını yaptrdınız mı kime yaptırdınız malum benim dr önermedi ama ben yinede yaptırcam aile hekimliğinde. Hangi marka aldınız kaç lira ödediniz
Biz bugün yaptırdık hemsiremize 280 TL rotarix birazını çıkardı birazını yuttu

Bizde bugün 3 aylık kontrolümüzü olduk. 5800 kilosu boyu da 61 cm olmuş. Rotayı yaptırdık bugün menenjitleri sordum 7.ay yapariz dedi. Kilo alımları artık azalacak dedi bence hiç boşuna mama başlamayın yine bir atak haftasindayiz uyanmalari ondan olabilir

Biz bugün yaptırdık hemsiremize 280 TL rotarix birazını çıkardı birazını yuttu
Rotarix kaç doz olanı. Dr unuz rotarix mi önerdi bnmki önermediği için hangisini alacağımı bilmiyorum bende onu alayım o zaman teşekkür ederim

Kızlar doğum paranızı aldınız mı şubatta yatıyor denmişti bende yarın gidip alcam pttden

Kızlar doğum paranızı aldınız mı şubatta yatıyor denmişti bende yarın gidip alcam pttden
Bana basvuru yaptigimiz adam 20 subattan sonra alirsin demisti. E devletten baktigimda ödeme asamasinda yaziyor acaba yatmış demek mi bu seninkinde ne yaziyo baktin mi

Menenjitlerin ikisinide yaptıracak mısın canım? B tipi olanini önermiyorlar a,c,w,y olanini yaptırın diyorlar. Onun da 3 tipi varmış hangisini yaptıracağız? Her doktor farklı birini öneriyor. Menveo, Nimenrix ve Menectra. Hepsinin yapılış ayı farklı. Ben kararsız kaldım.

Canım oğlumda menectrayi yaptırmıştım bunda doktorum bexsroyu yapariz dedi diğer üçlüden hangisini yaptiracagimizi konuşmadık henüz

Canım oğlumda menectrayi yaptırmıştım bunda doktorum bexsroyu yapariz dedi diğer üçlüden hangisini yaptiracagimizi konuşmadık henüz
Işte bexsero b tipi olanmış. Eczaci bir arkadaşım henüz o aşıyla ilgili çok sağlam çalışmalar yok onu yaptırmayın dedi. Menectra'yı önerdi.

Bana basvuru yaptigimiz adam 20 subattan sonra alirsin demisti. E devletten baktigimda ödeme asamasinda yaziyor acaba yatmış demek mi bu seninkinde ne yaziyo baktin mi
Yok bakmadım bakım bir
Baktım şimdi ödeme aşamasında yazıyor.20sinden sonramı verilecek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…