2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Şimdi sağlık ocağındaki dr, la konuştum oda önermiyorum dedi ne var acaba bu rota aşısında

Bağırsak düğümlenmesi yapma ihtimali var canım. Ama 7 aylıktan büyük bebekler içinmiş o risk daha çok. O yüzden önermiyorlar. Fayda zarar analizi yapmak lazım. Rota çok tehlikeli bebekler için. Ben yaptırdım aşı. Bence araştırın iyice

Işte bexsero b tipi olanmış. Eczaci bir arkadaşım henüz o aşıyla ilgili çok sağlam çalışmalar yok onu yaptırmayın dedi. Menectra'yı önerdi.
Evet canım bende biliyorum ama doktora sordum bebekler için çok tehlikeli diye yapalım bexsroyu dedi acikcasi bende güvenmek istiyorum doktoruma yoksa çok fazla bilgi kirliliği var insan neye inanacağını şaşırıyor

Bende yaptırcam da iki dr un önermemesi düşündürdü. sonuçta doktorlar illaki bi bildikleri vardır dedim. Yarın yaptırcam inşallah

Kızlar henüz yaptırmayan varsa rotateq almaya çalışın. Ben sordum aradaki fark ne diye, rotateq 5 farklı hastalık türünden koruyormuş. Rotarix 3 farkli hastalıktan koruyormuş.

Meryfen MinaAlya

Gerçekten çok ilginç geliyor bana niye yaparki insan sen büyüksün ona örnek olacağın yerde çocuk gibi gelininin inadına iş yapıyorsun .Zaten siz bebekle yoruluyorsunuz o gidecek elbet ,sallama işi size kalacak kesinlikle sallatmayın sert dille uyarın

Işte bexsero b tipi olanmış. Eczaci bir arkadaşım henüz o aşıyla ilgili çok sağlam çalışmalar yok onu yaptırmayın dedi. Menectra'yı önerdi.
Bizde ilçedeyiz sipariş üzerine getiriyoruz eczaneye.Eşime arayıp sorduttayım bakalım hangi türünü getireceklermiş iyi oldu dediğiniz sağolun

Tamam cnm bulabilirsem ondan alırım bi eczaneye sordum bugün rotarix var dedi rotateq de mi 2 doz yapılıyo yoksa 3 dozmu

3 doz canım, 198tl fiyatı. Zor bulunuyor dediler ama, bulursan 3 dozuda al sakla
Canım ozaman geç kalmış olabilirim çünkü rota aşısı 8 hafta aralı yapılmalı ve 6. Ayda bitmiş olmalıymış 6.ayı geçmeyecek yani. Senin dediğin 2.ayda başlanmalıydı 2-4-6.aylarda yani.

Evet ben onu hiç hesaba katmadım. Rotarix olacak o zaman senin

Pardon ya yanlış hesapladım, rotateq her doz arasında 4 hafta olması gerekiyor, 2 ay değil. Yetişiyor yani. Sen yine prospektüsü oku ama benim aşılar 2-3-4. aylara yazıldı karnede

Aynen gidecek sallama işi bana kalacak besiksiz bir yerde kaldığımda rahatsızlığımdan dolayı dizimde de sallayamayacagim bunu da biliyor illa ki sert dille söylememi istiyor sanırım sonunda diycem tekrarlarsa

3-5-7. aylarda da oluyormuş canım rotateg

Kızlar çok üzgünüm şu an. Trafik kazası yaptık. Ablamı aldık eve dönüyorduk. Bebişim arkada ablamın kucağındaydı. Ben öndeydim. Ablama oto koltuğuna koy dedim. Az kaldı eve zaten dedi. Eve iki dk mesafedeydik gerçekten. Kırmızı ışıkta geçen bir araç bize çarptı. Çok fena savrulduk. Ablam sıkı sıkı tutmuş. Çok ağladı yavrum. Sonra bi an kitlenir gibi oldu. Öyle kaldı. Sonra yine ağladı. Doktor elle muayene etti bir şey yok gibi ama gözlemleyin. Bi sorun görürseniz getirin dedi. Emzirdim sonra. Şimdi uyuyor ama çok tedirginim. Çok da üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…