Kızlar çok üzgünüm şu an. Trafik kazası yaptık. Ablamı aldık eve dönüyorduk. Bebişim arkada ablamın kucağındaydı. Ben öndeydim. Ablama oto koltuğuna koy dedim. Az kaldı eve zaten dedi. Eve iki dk mesafedeydik gerçekten. Kırmızı ışıkta geçen bir araç bize çarptı. Çok fena savrulduk. Ablam sıkı sıkı tutmuş. Çok ağladı yavrum. Sonra bi an kitlenir gibi oldu. Öyle kaldı. Sonra yine ağladı. Doktor elle muayene etti bir şey yok gibi ama gözlemleyin. Bi sorun görürseniz getirin dedi. Emzirdim sonra. Şimdi uyuyor ama çok tedirginim. Çok da üzgünüm.
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Bence de korktuğu için ağlamıştır bu aralar bol bol sarılın, kokunu duysun hepKızlar çok üzgünüm şu an. Trafik kazası yaptık. Ablamı aldık eve dönüyorduk. Bebişim arkada ablamın kucağındaydı. Ben öndeydim. Ablama oto koltuğuna koy dedim. Az kaldı eve zaten dedi. Eve iki dk mesafedeydik gerçekten. Kırmızı ışıkta geçen bir araç bize çarptı. Çok fena savrulduk. Ablam sıkı sıkı tutmuş. Çok ağladı yavrum. Sonra bi an kitlenir gibi oldu. Öyle kaldı. Sonra yine ağladı. Doktor elle muayene etti bir şey yok gibi ama gözlemleyin. Bi sorun görürseniz getirin dedi. Emzirdim sonra. Şimdi uyuyor ama çok tedirginim. Çok da üzgünüm.
Çok geçmiş olsun canım inşallah birseyi yoktur cok sukur tutabilmissiniz Alah beterinden korusunKızlar çok üzgünüm şu an. Trafik kazası yaptık. Ablamı aldık eve dönüyorduk. Bebişim arkada ablamın kucağındaydı. Ben öndeydim. Ablama oto koltuğuna koy dedim. Az kaldı eve zaten dedi. Eve iki dk mesafedeydik gerçekten. Kırmızı ışıkta geçen bir araç bize çarptı. Çok fena savrulduk. Ablam sıkı sıkı tutmuş. Çok ağladı yavrum. Sonra bi an kitlenir gibi oldu. Öyle kaldı. Sonra yine ağladı. Doktor elle muayene etti bir şey yok gibi ama gözlemleyin. Bi sorun görürseniz getirin dedi. Emzirdim sonra. Şimdi uyuyor ama çok tedirginim. Çok da üzgünüm.
Çok geçmiş olsun canm Allah bir daha yaşatmasın inşallah bişeyi yoktur yavrunun korkmuştur o şimdi azıcık sesten korkuyorlar zaten bizim aileler uzakta olduğundan bizde çok yolculuk yapıyoruz annemler kızıyor bana hep küçücük yere yatırıyorsun çocuğu diye hiç dinlemiyorum Valla Allah korusun insan başına herşey dakikalık ve anlık geliyorKızlar çok üzgünüm şu an. Trafik kazası yaptık. Ablamı aldık eve dönüyorduk. Bebişim arkada ablamın kucağındaydı. Ben öndeydim. Ablama oto koltuğuna koy dedim. Az kaldı eve zaten dedi. Eve iki dk mesafedeydik gerçekten. Kırmızı ışıkta geçen bir araç bize çarptı. Çok fena savrulduk. Ablam sıkı sıkı tutmuş. Çok ağladı yavrum. Sonra bi an kitlenir gibi oldu. Öyle kaldı. Sonra yine ağladı. Doktor elle muayene etti bir şey yok gibi ama gözlemleyin. Bi sorun görürseniz getirin dedi. Emzirdim sonra. Şimdi uyuyor ama çok tedirginim. Çok da üzgünüm.
Çok geçmiş olsun Allah korumuş bebeği sizleri rabbim bir daha yaşatmasın bol bol kucağına al kokunu seni hissetsin tekrar geçmiş olsunKızlar çok üzgünüm şu an. Trafik kazası yaptık. Ablamı aldık eve dönüyorduk. Bebişim arkada ablamın kucağındaydı. Ben öndeydim. Ablama oto koltuğuna koy dedim. Az kaldı eve zaten dedi. Eve iki dk mesafedeydik gerçekten. Kırmızı ışıkta geçen bir araç bize çarptı. Çok fena savrulduk. Ablam sıkı sıkı tutmuş. Çok ağladı yavrum. Sonra bi an kitlenir gibi oldu. Öyle kaldı. Sonra yine ağladı. Doktor elle muayene etti bir şey yok gibi ama gözlemleyin. Bi sorun görürseniz getirin dedi. Emzirdim sonra. Şimdi uyuyor ama çok tedirginim. Çok da üzgünüm.
Bunla geçmiş olsun canım Allahım beterinden korusun ama bence küçücük bebek otokoltuğunda daha çok savrulurdu kafası falan ablanın onu tutması daha iyi olmuş bence .Zaten otokoltuğuna koyan var mı bilmiyorum biz anakucağına koyuyoruz hem kısa hem uzun mesafede kemerinide takmıyorum açıkçası birdaha dikkat edeyim en iyisi.. Kaza geliyorum demez gerçekten.Kızlar çok üzgünüm şu an. Trafik kazası yaptık. Ablamı aldık eve dönüyorduk. Bebişim arkada ablamın kucağındaydı. Ben öndeydim. Ablama oto koltuğuna koy dedim. Az kaldı eve zaten dedi. Eve iki dk mesafedeydik gerçekten. Kırmızı ışıkta geçen bir araç bize çarptı. Çok fena savrulduk. Ablam sıkı sıkı tutmuş. Çok ağladı yavrum. Sonra bi an kitlenir gibi oldu. Öyle kaldı. Sonra yine ağladı. Doktor elle muayene etti bir şey yok gibi ama gözlemleyin. Bi sorun görürseniz getirin dedi. Emzirdim sonra. Şimdi uyuyor ama çok tedirginim. Çok da üzgünüm.
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun herkesten.Bunla geçmiş olsun canım Allahım beterinden korusun ama bence küçücük bebek otokoltuğunda daha çok savrulurdu kafası falan ablanın onu tutması daha iyi olmuş bence .Zaten otokoltuğuna koyan var mı bilmiyorum biz anakucağına koyuyoruz hem kısa hem uzun mesafede kemerinide takmıyorum açıkçası birdaha dikkat edeyim en iyisi.. Kaza geliyorum demez gerçekten.
Çok geçmiş olsun canım Allah esirgemiş ya kucagından fırlasaydı buna şükür atlatmışınız üzme kendini bi sadaka falan verin. Korkmuştur kuzucuk ama bişey olmaz Allahın izniyleKızlar çok üzgünüm şu an. Trafik kazası yaptık. Ablamı aldık eve dönüyorduk. Bebişim arkada ablamın kucağındaydı. Ben öndeydim. Ablama oto koltuğuna koy dedim. Az kaldı eve zaten dedi. Eve iki dk mesafedeydik gerçekten. Kırmızı ışıkta geçen bir araç bize çarptı. Çok fena savrulduk. Ablam sıkı sıkı tutmuş. Çok ağladı yavrum. Sonra bi an kitlenir gibi oldu. Öyle kaldı. Sonra yine ağladı. Doktor elle muayene etti bir şey yok gibi ama gözlemleyin. Bi sorun görürseniz getirin dedi. Emzirdim sonra. Şimdi uyuyor ama çok tedirginim. Çok da üzgünüm.
Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim korumuş hepinizi. Bebişini sar sarmala senin kokunla sakinleşir o. Kaza geliyorum demiyor gerçekten Allah beterinden korusun. Ben de bazen eve az kaldı diye koymuyorum ana kucağına.. Bundan sonra dikkat edelim gerçekten ne zaman ne olacağı belli olmuyor.Kızlar çok üzgünüm şu an. Trafik kazası yaptık. Ablamı aldık eve dönüyorduk. Bebişim arkada ablamın kucağındaydı. Ben öndeydim. Ablama oto koltuğuna koy dedim. Az kaldı eve zaten dedi. Eve iki dk mesafedeydik gerçekten. Kırmızı ışıkta geçen bir araç bize çarptı. Çok fena savrulduk. Ablam sıkı sıkı tutmuş. Çok ağladı yavrum. Sonra bi an kitlenir gibi oldu. Öyle kaldı. Sonra yine ağladı. Doktor elle muayene etti bir şey yok gibi ama gözlemleyin. Bi sorun görürseniz getirin dedi. Emzirdim sonra. Şimdi uyuyor ama çok tedirginim. Çok da üzgünüm.
Çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun bizde kaza yapmıştık iki aylık kontrolünde ama pusetin içindeydi kemerleri bağlıydı hiç hissetmedi bile uyumaya devam etmişti ama yinede insan korkuyor sürekli emzirmiştim o gün sende emzir canım birlikte uyuyunKızlar çok üzgünüm şu an. Trafik kazası yaptık. Ablamı aldık eve dönüyorduk. Bebişim arkada ablamın kucağındaydı. Ben öndeydim. Ablama oto koltuğuna koy dedim. Az kaldı eve zaten dedi. Eve iki dk mesafedeydik gerçekten. Kırmızı ışıkta geçen bir araç bize çarptı. Çok fena savrulduk. Ablam sıkı sıkı tutmuş. Çok ağladı yavrum. Sonra bi an kitlenir gibi oldu. Öyle kaldı. Sonra yine ağladı. Doktor elle muayene etti bir şey yok gibi ama gözlemleyin. Bi sorun görürseniz getirin dedi. Emzirdim sonra. Şimdi uyuyor ama çok tedirginim. Çok da üzgünüm.
Rotanın hangisini yaptırdınız acaba Rotarix mi Rotateq mi?Bizde bugün 3 aylık kontrolümüzü olduk. 5800 kilosu boyu da 61 cm olmuş. Rotayı yaptırdık bugün menenjitleri sordum 7.ay yapariz dedi. Kilo alımları artık azalacak dedi bence hiç boşuna mama başlamayın yine bir atak haftasindayiz uyanmalari ondan olabilir
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş hepinizi ayni hatayi maalesef çoğumuz yapıyordur kisa mesafe diye bebekleri koymuyoruz pusete yada bağlamıyoruz ama dikkatli olmak lazım ihmale gelebilecek bir konu değil işteKızlar çok üzgünüm şu an. Trafik kazası yaptık. Ablamı aldık eve dönüyorduk. Bebişim arkada ablamın kucağındaydı. Ben öndeydim. Ablama oto koltuğuna koy dedim. Az kaldı eve zaten dedi. Eve iki dk mesafedeydik gerçekten. Kırmızı ışıkta geçen bir araç bize çarptı. Çok fena savrulduk. Ablam sıkı sıkı tutmuş. Çok ağladı yavrum. Sonra bi an kitlenir gibi oldu. Öyle kaldı. Sonra yine ağladı. Doktor elle muayene etti bir şey yok gibi ama gözlemleyin. Bi sorun görürseniz getirin dedi. Emzirdim sonra. Şimdi uyuyor ama çok tedirginim. Çok da üzgünüm.
Rotarix yapti bizim doktorumuz canımRotanın hangisini yaptırdınız acaba Rotarix mi Rotateq mi?
Kızlar ya benim arkadaş medical parkta doğum yapmıştı ona verdikleri asi kağıdı vardı. Onda rotateq 3-5-7. aylarda yapılabilir yazıyordu. Ben ilacın prospektüsüne baktım ilk doz 12. haftayi gecmemeli diyor. Biz de dün tam 12 haftalık olduk. Ben rotateq yaptırmak ıstiyorum. Acaba sıkıntı olur mu?
Kizlar ne olur birşeyler diyin bana kızım uykuya geçerken çok ağlıyor özellikle gece uykusuna 2 saatten önce kesinlikle dalmıyor geceleri sinirlerim bozuluyor artık ne kadar destek varsa hepsini yapiyorum kucakta salla ayakta salla beyaz gürültü açma ama yinede ağlamaktan bi hal oluyor nerede hata yapıyorum bilmiyorum artık 3 ayda bitti yenidoğan donemide geçti sayılır nasıl yapacağım bu uyku işini hiç bilmiyorum oğlumun bebekliği zordu ikinciler genelde uslu oluyor derlerdi ama yok yok bunda da yüzüm gülmedi
İnşallH düzelir bebişleriniz canım atak haftasındadır belki benim oğlumda bazen çok ağlıyor sebepsizce ben kendimce bi yöntem buldum nazar duası açıyorum internetten hatta linkini bırakıcam şimdi onu açınca sakinliyor ve uykuya dalıyor beklide kendimizin nazarı değiyor diyorum denemekten zarar gelmez dinletin bi bekli iyi gelirCanım bende aynı dertten muzdaribim, hatta gözleri uykusuzluktan kan çanağına dönüyor, sinirden çatlayana kadar ağlıyor ama uyumuyor. Gece 12-2-4-5-7 fix uyanma saatleri ve her uyandığında yeniden uyuması en az 1 saat sürüyor. Sabırla bekliyorum geçecek diye. Uyku gerilemesi diye bi şey varmış, korktum ya oysa diye, umarım değildir.
Ne güzel yapmışsın yazmakla duygularını çok iyi anlıyorum seni 2.çocugum olduğu için çok iyi biliyorum geçicek bu günler hiç birşey hatırlamayacağız bile yinede yaşarken zor gerçekten Allah yardımcımız olsun diyelim bu arada uyku gerilemesi 4.aydan sonra oluyor daha ona var bizdeHatta dün gece uyusun diye sallarken şunu yazmışım not defterime, artık nasıl çaresiz hissettiysem
Sanırım artık delireceğim. O kadar az uyuyorum ki bütün vücudum karıncalanıyor şu an. Uzayı uyutmak 1 saatten fazla sürüyor. Uykusu ise 1 saatten kısa oluyor. Arada uyumaya vaktim kalmıyor. Uyanık olduğu zamanlar sürekli kucakta gezmek istiyor ve 8 kilo oldu. Belimde kalıcı sorunlar oluştu. Sırtım desen pek farkı yok. Kollarım kopacak gibi ağrıyor. Bugün 4 saat çişimi tutmak zorunda kaldım. Ayakta yemek yemekten ve tam çiğneyemeden yatmaktan ötürü mide ağrıları çekiyorum. Uykusuzluk yüzünden 2 yıldır ağrımayan başım deli gibi ağrıyor. Duş alamadığım için saçlarım yağlı geziyorum. Bazen o kadar canım yanıyor ki dişlerimin kökleri bile sızlıyor. 2 saat uyursa şükrediyorum uzun uyudu da dinlendim diye. Bu döngüde dinlenmek mümkün değil. Uyku gerilemesi diye bir şey varmış. Onu mu yaşıyor nedir anlamadım. Eşim 1400km uzakta, annem ve babamla kalıyorum. Babam ağır bir ameliyat geçirdi, en fazla 5 dakika kucağına alabiliyor. Annem zaten kaldıramıyor, ileri derece kemik erimesi var ve çok zayıf bir kadın, güçsüz. Oğlumu çok seviyorum, ona her baktığımda yuzum gülüyor ama gerçekten çok yoruldum, yıprandım. Hep böyle mi olacak?
Bunu saat 00.40da yazmışım. Şu an saat 5.37 az önce bir güldün bana, aklım gitti yine, unutuverdim yorgunluğumu :) seni çok seviyorum sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?