2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim adet gelmiyor artık 40 içinde iki kere oldum ama kesildi göbekte kaldı bende 8 kilo fazlam var ama napim emzirirken dikkat etmiyorum 6 aydan sonra diyet yapıcam
Benimde öyle oldu 6aydan sonra artık umrumda değil şuan göbek falan valla

Ben önce biogaia kullandım sonra nurse harveys ama iki üc gündür bende bıraktım denemek için çünkü çok kullanınca bagırsaklar tembelleşiyormuş üç gündür vermiyorum çokta bi fark yok zaten normalde de huysuz bi kızım var fazla bi fark olmadı o yüzden artık kullanmıycam

Kızlar ben rotateq aşısını aldım ama bir yandan tereddütte kaldım ya eczaneci diyor etkisi kanıtlanmadı perspektifindede yazıyor tüm çocuklarda koruma sağlamayabilir diye doktora da sormadım özel aşı isteğe bağlı diye :/

Kizlar cok kötüyüm kanal tedavili dolgulu bi dişim vardi kist oluşmuş dibinde agridan ölüyorum doktor antibiyotik verdi o bitince cekilecekmis boyle bi agri yok sezeryan neymis diş agrisinin yaninda yaa

Kizlar cok kötüyüm kanal tedavili dolgulu bi dişim vardi kist oluşmuş dibinde agridan ölüyorum doktor antibiyotik verdi o bitince cekilecekmis boyle bi agri yok sezeryan neymis diş agrisinin yaninda yaa

Geçmiş olsun. Bende bugün diş çektirdim. Baya agrım var şu an. Aynı durumdaydı benim dişimde, kanallı dolgulu. Çok zor gerçekten diş ağrısı

Evet haklısın ama sağlayabilirde aynı zamanda. Ben uzun bir yolculuğa çıkacağım oğlumla 2 hafta sonra. Doktora menenjit aşısını olup öyle gitmek istiyorum dedim. Hiç bir aşının yüzde yüz koruması yoktur o yüzden acele edip aşıyı önden yaptırma dedi.

Bende o yuzden tedirgin oldum ama nurse harvey bitkisel ya dr gonul rahatligiyla kullan dedi.ben biogaia kullanmadım hiç sence hangisi etkili? Onuda çok methediyorlar
Ben az az kullancam ya dün vermedim baya kötü geçti gecemiz.nurse harveys nasıl kullanıyordun?

Nurse harveys daha etkili biogaia pek fayda etmedi bizde. Günde 20 damla kullanıyodum üç gündür vermiyorum daha da vermem heralde oluyo tabi yine gazı ama eskisi gibi değil daha rahat cıkarıyor bide artık 3 aylık oldular cok damla kullanınca bagırsaklar tembelleşiyormuş o yüzden korktum bıraktım ben bir haftalıktan beri kullanıyodum

Bizde cuma günü rota aşısını yaptırcaz yaptıran arkadaslar ateş falan oluyor mu çünkü ordan da anneme geçicem bir gece annemde kalcaz

Ayakta yürüyerek emzirmeyi dene cnm geçici bir surec ins en kısa sürede geçer hepimi yaşayacağız aynı seyi

Geçmiş olsun. Bende bugün diş çektirdim. Baya agrım var şu an. Aynı durumdaydı benim dişimde, kanallı dolgulu. Çok zor gerçekten diş ağrısı
Sanada gecmis olsun canim keske benimkinide cekselerdi ya ama once antibiyotik kullanmam gerekiyomus. Seninkini direk cektiler mi ?

Evet doğru ama en azından aşılar sayesinde hastalıkları hafif atlatabiliyorlar bakalm İnşallah koruma sağlar 3 doz yapmak gerekiyor dimi tek doz yetmez

Geçmiş olsun canm diş ağrısı çok zor benim de dolgulu dişim sızlıyor emzirmeden kaynaklanıyor galiba genelde diş çürüğü bu dönemde olurmuş

Sanada gecmis olsun canim keske benimkinide cekselerdi ya ama once antibiyotik kullanmam gerekiyomus. Seninkini direk cektiler mi ?

Kız kardeşim diş hekimi, ona gittim. Çekti direkt ama şu an acayip agrım var, kıvranıyorum resmen. Dogumdan sonra doktor minoset plus vermişti, ondan içtim 1 tane dayanamadım. Çok kötü durumdayım şu an

Evet doğru ama en azından aşılar sayesinde hastalıkları hafif atlatabiliyorlar bakalm İnşallah koruma sağlar 3 doz yapmak gerekiyor dimi tek doz yetmez

Evet canım 3 doz diye biliyorum. Bir de kanlı kaka yapan bebeklerde rota aşısı önerilmiyor, alerji durumu varsa da yapmıyorlar. Belki onu demek istemişlerdir prospektüste.

Geçmiş olsun canm diş ağrısı çok zor benim de dolgulu dişim sızlıyor emzirmeden kaynaklanıyor galiba genelde diş çürüğü bu dönemde olurmuş
Sagol canim sanirim ondan evet bebeğimde alerji oldugu icin sut yogurt peynir vs de tuketemiyorum emzirmenin uzerine tuz biber oldu yani iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…