2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cekimden sonra bu kadar agri normal mi ya tam tersi agrisinin dinmis olmasi gerekmiyor mu ? Valla bende her gun 1 tane parol iciyorum dayanamiyorum cunku mecbur. Aksam 6da antibiyotikten ictim ama bana misin demedi hala felaket agriyor

Cekimden sonra bu kadar agri normal mi ya tam tersi agrisinin dinmis olmasi gerekmiyor mu ? Valla bende her gun 1 tane parol iciyorum dayanamiyorum cunku mecbur. Aksam 6da antibiyotikten ictim ama bana misin demedi hala felaket agriyor

Normal canım malesef, ordaki sinirler yüzünden çekilen dişin yanindaki diş agriyormus gibi oluyor. Biraz hafifledi ama kesilmedi. Unutmuşum diş ağrısının ne lanet bi şey olduğunu

Sagol canim sanirim ondan evet bebeğimde alerji oldugu icin sut yogurt peynir vs de tuketemiyorum emzirmenin uzerine tuz biber oldu yani iyice
Ne gibi belirtileriniz vardı acaba bende besin alerjiniz olduğunu düşünüyorum çok kusuyor mukuslu kaka ve yüzünde kızarıklıklar oluşuyor

Ben sab simplex kullanıyorum. Bir ara denemek için ben de bıraktım. Üç gün hiçbir sorun olmadı ama sonra bir sancı bir ağlama. Damlaya yeniden döndüm. Bi süre daha devam edeceğim

Evet canım 3 doz diye biliyorum. Bir de kanlı kaka yapan bebeklerde rota aşısı önerilmiyor, alerji durumu varsa da yapmıyorlar. Belki onu demek istemişlerdir prospektüste.
Belkide olabilir birde yan etki olarak bağırsak düğümlenmesi yapabiliyormuş diye okudum netten inşalalh doğru değildir sıkıntısız atlatırız bu aşıyıda

Ne gibi belirtileriniz vardı acaba bende besin alerjiniz olduğunu düşünüyorum çok kusuyor mukuslu kaka ve yüzünde kızarıklıklar oluşuyor
Mukuslu ve kanli kaka. Bitmeyen gaz sancilari. Huzursuzluk. Ciltte arada bi kizariklik ve döküntü. Kafada konak ve makat cevresinde gecmeyen kizariklik canim. En onemlisi kanli kaka malesef

Iki doktora gittik ikincisi besin alerjisi olabilir dedi. Bizde kanlı kaka olmadı ama mukus vardi ve sürekli kusma halinde emdigini kusuyor kafada konak ve makat çevresinde de kızarıklık var. Kızarıklık ve döküntü de bu aralar fazlalaştı yanağı kıpkırmızı oluyor bir aylik oluncada böyle olmuştu. Ara ara kızarıklık olup geçiyordu. Bende supheleniyorum besin aerjisinden ama neye anlamadım
Mukuslu ve kanli kaka. Bitmeyen gaz sancilari. Huzursuzluk. Ciltte arada bi kizariklik ve döküntü. Kafada konak ve makat cevresinde gecmeyen kizariklik canim. En onemlisi kanli kaka malesef

Son düzenleme:
Denedim cnm ayakta da emmiyo anca uykudqn uyanınca emiyo yada uyurken. İnşallah hemen atlatırız hepimiz.
Benim kızım yaklaşık bir aydır reddediyor. Uykulu olmayınca tutmuyor. Bakalim ne kadar sürecek. Çok can sıkıcı. Ama istemeyince zorlamayın. Uyutun uyanınca. Ben böyle böyle idare ediyorum. Geçecek Insallah zor bi durum

Belkide olabilir birde yan etki olarak bağırsak düğümlenmesi yapabiliyormuş diye okudum netten inşalalh doğru değildir sıkıntısız atlatırız bu aşıyıda

7 aylıktan büyük çocuklar için daha fazlaymış o oran canım, bizde çok çok düşük o ihtimal. Biz 3. gün ishal olduk rotadan sonra, 1 bezde geçti gitti. Ben rotadan öyle bir korktum ki, çok ciddi bi hastalikmis. Allah korusun tüm bebisleri.

İnşallah ilk kızımda da yaşadım 11.aya kadar zar zor emzirdim sonra bıraktım. Bunda pes etmicem

Geçiyor cnm ama insan kötü oluyor tabi bakalım bunda daha baslamadi
Cnm bnm ilk kızda da olmuştu onda baya sürdü 11.aya kadar sonrada bıraktım emzirmeyi hep benim zorlamamla emdi. İnşallah bu kızımda kısa sürer. Çok zor bişey meme reddi

Bizde cuma günü rota aşısını yaptırcaz yaptıran arkadaslar ateş falan oluyor mu çünkü ordan da anneme geçicem bir gece annemde kalcaz
Yok canım ateş falan olmuyor. Sadece birkaç gün kakası fazlalaşıyor. Yani kaka sayısı artıyor. Bizde öyle etki yaptı sadece.

Evet buyuk bedene gecip bibdene bizde de oluyodu bibnunara buyugune gectim

Allahım bu elleri ısırıcam artık.Ellerini aşıp ağzına yaklastiramiyorum memeyi yaa, o eller her yerden çıkıyor Ya ağzında,ya yüzüne yakın ama o eller hep aramızda ..Memeyi iki eliyle tutup sıkıyor resmen.Ellerini çekmeye uğraşırken yoruluyorum

Merhaba kızlar,
Uzun zamandır yazamıyorum ama sayfaları atlamadan okuyorum
Bu birkaç gündür oğlumda burun tıkanıklığı var hatta mukuslu. Önceki yaşadığımdan daha şiddetli. Her emzirme ve uyku öncesi serum fizyolojik ve aspiratörle çekme işi yapıyorum. Açıyorum yine tıkanıyor yine tıkanıyor kaliteli uyku uyuyamıyor, emmeyi bile reddediyor, burnundan nefeste zorlandığı için. Zar zor çıngıraklı oyuncak vs ile kandırıyorum da emziriyorum. Uykuya dalarken emzikle dalardı, onu bile yapamıyor ..
Of of kızlar.. napcağımı şaşırdım. Çok da ağlıyor burun açma işlemi sırasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…