2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben daha adet olmadım kızlar Var mı benim gibi adet olmayan? Göbek de minicik kaldı. Çoğu gitti şükür.
Meraba bişey sorcam eski topiklerde gördüm sizin moefoloji sıfırms doğal yoldan gebelik elde etmissnz. Bizimde sıfır baş anomalisi yüzde56. Doktorlar sorun olmaz diyo ama 2.5 yıldır gebelik oluşmuyo. Neler kullandnz acaba ne önerirsnz

Ben oğlumu bir tık daha ince giydirerek burun tıkanıklığından kurtuldum.Kalın giydirdikce çocuk terliyordu,ee evde sıcak..Sürekli terledikce burnu doluyordu.Benim oğlum artık zor nefes alır hale gelmişti.İçim gidiyordu o emmeye uğraştıkca,çünkü yavrum nefes alamıyordu bildiğin..

Merhaba evet doğal yoldan kaldım çok şükür. Özelden yazayım isterseniz.

Mukuslu ve kanli kaka. Bitmeyen gaz sancilari. Huzursuzluk. Ciltte arada bi kizariklik ve döküntü. Kafada konak ve makat cevresinde gecmeyen kizariklik canim. En onemlisi kanli kaka malesef
Geçen gün kızımda da vardı bacaklarında nokta şeklinde kızarıklık içinde küçük sivilce başları gibi beyaz noktalar bir de popo ağzında da kızarma olmuştu kafasında Konak ilk bir aydan beri var zaten acaba benim ki de alerjiden olabilir mi şimdi siz söyleyince dikkatimi cekti takip edeyim bari ben şimdi yok aama

Ben de aynısını yaşıyorum canım gündüzleri çok zor emziriyorum .Memeye gelince ağlamaya başlıyor poposuna hızlı hızlı ritmik vuruyorum öyle tutuyor ama sonra bir bana bakıyor bir emiyor gerçekten düzen karıştı gündüzleri emmesi uykusu karman çorman .Bakalım ne zaman düzene girecek

Kızlar meme reddi bizde de üçüncü ayına girer girmez başladı bugün 20. Gün çok zorluk çektim ayakta emzirdim hep memeye yatırır yatırmaz çığlık çığlığa ağlıyodu genelde uyutunca emzirdim uyutup 15 dk falan sonra alıp emziriyodum git gide azaldı günde bir kez yine reddediyor ondada yatarak yada ayakta emziriyorum inşallah geçecek bu da sabredin bu atak 35 gün sürüyormuş

Ben de sadece bizde mi böyle oldu diyordum.Benim bebeğim de emmemeye basladi.Emse de 5 dakika falan emiyor.Bazen 4 saat hiç emmedigi oluyor .Zaten bu ay kilo az aldı.
Kizlar bir de kızım 2 gündür uyuyamiyor.Uyuyor ama uykusunda çok huzursuz.Aglar gibi ses çıkarıyor.2 gündür kaloriferin derecesini artırdılar.Ayarlama yapamıyoruz biz.Bizim de bogazimiz kuruyor.Kalorifer sulugu almıştım nem dengesini korusun diye.İse yaramıyor galiba.Sizler ne yapıyorsunuz?

Kesinlikle aynı. Gündüz çok zor uyutup emziriyorum yada uykusundan uyanır uyanmaz onda da algısı açıldımı bitti. Uzun emsin diye poposuna pıt pıt vuruyorum. Eskiden uyutmak için bile emzirirdim şimdi emmediği için uykuya da zor dalıyor

Benim kızımda öyle uykusunda ağlıyo sanki korkunç rüya görür gibi. Bide hızlı hızlı nefesalıyo okuyorum üflüyorum bazen. Şuan kucağımdq mesela yine aynı şeyi yapıyo hızlı hızlı nefes alıyo

İnşallah bi an evvel geçer ya zaten tam red dönemindeyiz çoğunlukta varmış

Bizde weewell in soğuk buhar makinesi var bazen onu çalıştırıyorum

Bide üzerine eğilip süt veriyorum bi kaç yudum sonra kucağıma alıyorum hemen içiyor. Ama umutlarim kırıldı 11 ay red ne demek ya :-(((((((
Canım 11 ay bnm kızıma özgü bişeydi kendisi 3.5 yaşında halen yemek yemek onun için gereksiz bişey biz sormasak açlık hissetmiyo bebekken de öyleydi emmezdi biberonla içmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…