2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar uyku konusunda rahat bıraktım ben Uzayı dünden beri. Yoruldu artık uyusun falan demiyorum hiç. Iyice uykusu geliyor hatta bana kızmaya başlıyor işte o zaman uyutuyorum. Uyumasi 10 dakika sürüyor o noktaya geldikten sonra zaten. Üstelik daha verimli oldu böyle. Gündüz 4 saat falan uyuyor toplam. Akşam da 7 de yatıyor sabah 7de uyanıyoruz. Gece 3 defa kalkıyor meme ve kaka için. Baya rahat ettim. Tabi atak haftası geliyor 4 gün kaldı. Yine başa döneriz

Yüzünü çizse bile yüzü iyileşir. Ama dünyayı elleriyle keşfedecek. O yüzden bence eldiven kullanma canım. Ellerinden üşüyüp hasta olmaz merak etme. Ama mesela göğsü salyadan ıslanır da üşürse hasta olabilir. Benimkinin de elleri sürekli ağzında. Ben arada yıkıyorum ellerini arada ıslak mendille siliyorum.

Tam azalması gereken dönem artmış canım geçmiş olsun. Diyet yapmayı denedin mi?

Kızlar,oğlum bugün ilk defa kaka yapmadı bu saate kadar..Biraz huysuzlugu var,acaba kabız mı oldu?

Öyle ayaklarının üstüne basabiliyor mu bnmki hiç basmıyo senin kız cok kuvvetli heralde masallah

Öyle ayaklarının üstüne basabiliyor mu bnmki hiç basmıyo senin kız cok kuvvetli heralde masallah
basıyo basıyo hemde nasıl heyecanlanıyor kendini öne atıyo bıraksam uçacak benim ilk kızımda böyleydi parmak uçlarında hoplatırdı kendini bence bunun kuvvetle ilgisi yok kollarından belinden tutuyoruz sonuçta

Evett, gece uykudan uyanmak ne zor. Genelde sahura bile kalkmazdım. Uyan, süt ver şükür tabi çokk
Aynen anne olmak hem zor hemde mükemmel bişey.. Allah hepimizin yavrusunu bize bağışlasın. Ilerde bu günleri özlüycez annem keske sizde kücük kalsaydınız da yanımda olsaydınız der hep

Valla bilmem ben bastırıyo gibi yaptım bi kaç kere de hiç basmıyo benim kız büküyo hemen bacaklarını. Dönmüyor da daha seninki dönüyo mu

Bende diyetteydim 1 aydir dün doktor diyeti boz bakalim kan olacak mi dedi dunden beri yiyorum geceden beri huzursuzlugu artti insallah alakasi yoktur ama korkuyorum kaka inceliyorum surekli
Tamamen mi bozdun yani yavaş yavaş mi yemeye başladin bir anda mi. Nette araştırdım da diyet açmayı belki sende arastirmissindir.önce az az yiyorlar mesela içinde süt olan kekle başlıyorlar üç gün bir etkisi olmazsa miktarı artırıp başka birşey yiyorlarmis. Doktor bana diyeti üç ay yapalım dedi ek gıdaya başlayana kadar ama bizimki alerji doktoru değil normal gittiğimiz çocuk doktoru

Aksam 7 de yatıp sabah 7 de kalksa benimki ben bayram ederim heralde. Maşallah diyim nazarm değilsin benimki daha yeni uyudu ve ben bu saatlerde uyumasını erken buluyorm ilk 3 aya yakın hep gece 2 de 3 de uyudu gazdan dolayı şimdide 11 12 gibi uyuyo sabah 8 de uyanıyo gündüzde toplam 3 4 saat anca uyuyo her uyumasında da ağlaya ağlaya memeyi istemiyo falan zor zoruna emiyo zor zoruna uyuyo canıma okuyo her uyumasında

Yok hayır dönmeye başlamadı zaten dediğim gibi uzanmayı sevmiyo sırtı yer görmesin
Aynen benimkide öyle ilk uykudan uyanınca yine biraz yatıyo ama çabuk sıkılıyo hep kucak istiyo hele uykusu gelince tam bi kabus

Belki yedikleriniz gaz yapıyordur. Bu aylarda gazi kolay çıkarmaya baslasalar da yediklerimiz çok etkiliyor mesala ben pırasa ve brokoli yediğimde aşırı huysuzlasmisti belki sizdede o şekilde etki eden birşey vardır yani inşallah alerjik değildir

Aynı benimkş gibi..

İnşallah değildir de yediklerim hep aynı şeyler bilmyorum6 bunhafta da gözlemleyip öylr hareket edecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…