Direk bozdum canim kahvaltida peynirle basladim mesela gün icinde de yedim süt vs. Benimki diyet acmak degil aslinda ben kendimce diyete baslamistim ilk defa alerji doktoruna gittik yani tanı asamasindayiz hala. Doktor dedi ki bakalim diyetin gercekten etki etmis mi yoksa sadece oyle denk mi gelmiste diyet suresince kan olmamis. Onun icin boz diyetini kakayi takip et kan olursa tekrar basla kan olmazsa buyuk ihtimal denk gelmis dicez dedi. Senin bahsettigin diyet acmayi biliyorum o uzun zaman diyet yaptiktan sonra ki aşama benimki deneme yanılma yolu. Istanbulda mi yasiyorsun? Eger oyleyse gittigim doktoru onereyim cok ilgili biriydi 16sinda tekrar cagirdi randevu almam gerekir mi dedim ben halledicem gel dedi. Eve gelince mhrs ye baktim kendisi randevu olusturmus bize. Yoksa baya ugrasirdim alabilmek icin cunku devlet hastanesinde kendisiTamamen mi bozdun yani yavaş yavaş mi yemeye başladin bir anda mi. Nette araştırdım da diyet açmayı belki sende arastirmissindir.önce az az yiyorlar mesela içinde süt olan kekle başlıyorlar üç gün bir etkisi olmazsa miktarı artırıp başka birşey yiyorlarmis. Doktor bana diyeti üç ay yapalım dedi ek gıdaya başlayana kadar ama bizimki alerji doktoru değil normal gittiğimiz çocuk doktoru
O zaman inşallah alerjik değildir canım öyle denk gelmiştir ve tekrarlamaz inşallah. Çok zor birşey bu diyet yapmak ve alerjisi olunca neye olduğunu bilememek.Direk bozdum canim kahvaltida peynirle basladim mesela gün icinde de yedim süt vs. Benimki diyet acmak degil aslinda ben kendimce diyete baslamistim ilk defa alerji doktoruna gittik yani tanı asamasindayiz hala. Doktor dedi ki bakalim diyetin gercekten etki etmis mi yoksa sadece oyle denk mi gelmiste diyet suresince kan olmamis. Onun icin boz diyetini kakayi takip et kan olursa tekrar basla kan olmazsa buyuk ihtimal denk gelmis dicez dedi. Senin bahsettigin diyet acmayi biliyorum o uzun zaman diyet yaptiktan sonra ki aşama benimki deneme yanılma yolu. Istanbulda mi yasiyorsun? Eger oyleyse gittigim doktoru onereyim cok ilgili biriydi 16sinda tekrar cagirdi randevu almam gerekir mi dedim ben halledicem gel dedi. Eve gelince mhrs ye baktim kendisi randevu olusturmus bize. Yoksa baya ugrasirdim alabilmek icin cunku devlet hastanesinde kendisi
Kızlar,oğlum bugün ilk defa kaka yapmadı bu saate kadar..Biraz huysuzlugu var,acaba kabız mı oldu?
Evet inanilmaz zor diyet yapmak canim ne yiyeceğini şaşırıyor insan. Bu arada takviye kullaniyor musun ? Doktor mutlaka kullanmam gerektigini söyledi sende kullan depolarimiz bosaliyormus osteocare diye bi takviye gunde 2 tane icmeliymisiz.O zaman inşallah alerjik değildir canım öyle denk gelmiştir ve tekrarlamaz inşallah. Çok zor birşey bu diyet yapmak ve alerjisi olunca neye olduğunu bilememek.
Yok canım bodrum da yaşıyorum. burdaki devlet hastanesine hamileliğimin basında gittim kadın doğumcu ile tartıştık şikayet edip çıktım daha uğramadık belki çocuk doktoru iyidir ama o doktordan sonra gitmedik. Biz özelde devam ediyoruz ama onlarında doğru düzgün yönlendirdiği yok herseyi para icin yapiyorlar gibi. belki işlerinde uzmanlardır fazlasıyla bilgiye sahiptirler ama onu bize aktarmadıktan sonra pek bir ise yaradığını sanmıyorum. Burda sizlerden daha çok öğreniyorum mesela gittiğim iki doktorda rota virüs için alerjik bebeklere yapılmaz gibi birşey demedi hem kizima alerjik bir yapısı var süt urunlerini yumurtayı tüketme dediler hemde 3. Ayda gelin rota ve menenjit aşılariji yapalim dediler yaptiracaktim ama burdan okuduklarimdan sonra yaptirmamaya karar verdim alerji oldugu icin.
En belirgin belirti evet gaz sancilari, kpuklu kaka, kakada kan, deride dokuntu (vucuda kadar yayilan ciddi dikkatinizi ceken ), bu belirtilerin hepsi olmali bir veya bir kaci deil.Hımm neler oluyor peki Alerji de bana dr bir aylık kontrolde çok gazı olduğu için süt ve süt ürünlerine olabilir demişti ama üzerinde durmamıştım inşallah yoktur dediğin gibi
Hayır,hâlâ yapmadı ama huysuzlugu da yok bugün.Canım yaptı mi mete kakasini? Huysuzluk var mı?
Şoyle ki pozitifse kabul edilen negatifse kabul edilmeyen bir test o, benim kizimin negatif cikti ve yine de diyete devam ediyoru.bana sorsan hic yorma kendini ben bes ay fix diyetimi yaparim ek gidaya gecince geciyor genelde, o zamana kadar istesek de anlayamiycaz gecti mi gecmedi mi. Arada sutlu tatli kacirdigim tadina baktgim oluyor cok nadir olarak, onda da kaka takibi yapiyorum. Mesela karnabahar alerjen deil ama yedigimde abarti sekilde gaz yapti gazli yiyecekleri de biraktim, uc dort aydir tursu yemiyorum, tahin yemiyorum bu tarz dikkatlerle atlatiriz bu donemi insallahDün alerji doktoruna gittik. 3 tup kan aldilar kanda cikmayabilir ama yinede bakalim dedi. Diyeti bozup gozlemlememi soyledi. Eger yine kan olursa tekrar diyete baslayacagim. 16sinda kontrole gidicez. Test sonuçlari çıkmış sen anliyorsundur belki canim buraya eklesem yorumlayabilir misin ?
Bedenleri hareketenince bagirsak emzimleri de gelisiyor boylece sut proteinini de parcalayabiliyor bagirsaklari, o vakte kadar da onu gazla filan yormaya ne gerek var annesi 5 aylik olmaya bi sey kalmadi annesiDün alerji doktoruna gittik. 3 tup kan aldilar kanda cikmayabilir ama yinede bakalim dedi. Diyeti bozup gozlemlememi soyledi. Eger yine kan olursa tekrar diyete baslayacagim. 16sinda kontrole gidicez. Test sonuçlari çıkmış sen anliyorsundur belki canim buraya eklesem yorumlayabilir misin ?
Yani diyeti bozma devam et ayni sekilde diyorsun dogru mu anladim ? Ama herkes 5 aya kadar diyet yapmiyor ki 9 10 aya kadar diyet yapanlarda varBedenleri hareketenince bagirsak emzimleri de gelisiyor boylece sut proteinini de parcalayabiliyor bagirsaklari, o vakte kadar da onu gazla filan yormaya ne gerek var annesi 5 aylik olmaya bi sey kalmadi annesi
Hayır,hâlâ yapmadı ama huysuzlugu da yok bugün.
Çok şaşkınım.Günde 5-6 defa(en az 3 bezi dolu dolu)kaka yapan çocuk dünden beri yapmadı.
İlk hafta kullandım eldiven sonra kullanmadım hiç sevmiyorum ben de elleriyle daha güzeller törpü kullandım ilk haftalar şimdi normal makas gibi olan tırnak makası kullanıyorum cnm bu zamana kadar eldiven zor olmadı miKızlar,
Bebişlerinize eldiven takıyor musunuz hala? Ben hala takıyorum. Sürekli emme halinde . Islattığı için de elleri üşüyor, eldiven dayandıramıyorum . Birkaç defa ellerini keşfetsin diye çıkardım bu kez yabancıladı ellerini emmiyor bir tuhaf oluyor.
Artık takmasam mı? Tırnaklarını sürekli kestikten sonra sıkıntı olmaz herhalde.
Törpü de kullanırsak yüzünü çizme riskini en aza indirmiş oluruz herhalde. Törpü de kullananız var mı?
Yok canım kullanmıyorum ama almayı dusunuyordum . evet o grubu takip ediyorum o gruplarda görmüştüm adını bu ilacinda.Evet inanilmaz zor diyet yapmak canim ne yiyeceğini şaşırıyor insan. Bu arada takviye kullaniyor musun ? Doktor mutlaka kullanmam gerektigini söyledi sende kullan depolarimiz bosaliyormus osteocare diye bi takviye gunde 2 tane icmeliymisiz.
Yaa ah o bazi doktorlar bende cok karsilastim tersleyen mi dersin bebegi giydiremeden odadan cikartan mi dersin valla hep soylerim Allah hayirli vicdanli merhametli insanlarla karsilastirsin. Orada yok mu cocuk alerji doktoru? Facebookta bu grup var istersen orada sor belki bodrumda iyi bi cocuk alerji doktoru tavsiye ederler onunla devam edersin sende. Grubun adi süt alerjili bağırsak tepkili bebekler (proktokolit)
ben epeydir takmıyorum. Bence artık takmasan iyi olur bu sıralar ellerini keşfediyorlarKızlar,
Bebişlerinize eldiven takıyor musunuz hala? Ben hala takıyorum. Sürekli emme halinde . Islattığı için de elleri üşüyor, eldiven dayandıramıyorum . Birkaç defa ellerini keşfetsin diye çıkardım bu kez yabancıladı ellerini emmiyor bir tuhaf oluyor.
Artık takmasam mı? Tırnaklarını sürekli kestikten sonra sıkıntı olmaz herhalde.
Törpü de kullanırsak yüzünü çizme riskini en aza indirmiş oluruz herhalde. Törpü de kullananız var mı?
Kızımın üç aydır kilosu normal düşük değil bende internette arastirirken hep düşük kilo alımı gördüm ama doktor alerjide kilosunda gelişiminde bir değişiklik olmuyor genelde dedi. Ne kadar doğru bilemem ama bir tek bizim doktordan böyle yorum geldiYani diyeti bozma devam et ayni sekilde diyorsun dogru mu anladim ? Ama herkes 5 aya kadar diyet yapmiyor ki 9 10 aya kadar diyet yapanlarda varbirde gelisimi normal diye doktor bozmami soyledi sanirim cunku alerjik bebeklerde aylik kilo alimi da cok dusuk oluyormus 200-300 gram gibi. Senin bebeginde var mi oyle bi durum ? 2 gundur yiyorum hala kakada kan yok ama huzursuzlugu artti dedigin gibi sanirim gaza sebep oldu. Birde 2 gundur ayiptir soylemesi kabak tatlisi yiyorum acaba o mu rahatsiz etti diye düşündüm
Bizimki de bugün 3.gün yapmadı önceden günde 2 3 kere yapardı. Kokulu kokulu gaz çıkarıyo ama kaka yokHayır,hâlâ yapmadı ama huysuzlugu da yok bugün.
Çok şaşkınım.Günde 5-6 defa(en az 3 bezi dolu dolu)kaka yapan çocuk dünden beri yapmadı.
Kizimin kilosu iyi bastan itibaren kilosu ust sinirda, alerjinin yaninda fazla beslenme gazlari ve kusmalara sebep oluyor bu durum, kabak tatlisi ben de cok yedim (yiyecek baska tatli bulamiyoruz kiYani diyeti bozma devam et ayni sekilde diyorsun dogru mu anladim ? Ama herkes 5 aya kadar diyet yapmiyor ki 9 10 aya kadar diyet yapanlarda varbirde gelisimi normal diye doktor bozmami soyledi sanirim cunku alerjik bebeklerde aylik kilo alimi da cok dusuk oluyormus 200-300 gram gibi. Senin bebeginde var mi oyle bi durum ? 2 gundur yiyorum hala kakada kan yok ama huzursuzlugu artti dedigin gibi sanirim gaza sebep oldu. Birde 2 gundur ayiptir soylemesi kabak tatlisi yiyorum acaba o mu rahatsiz etti diye düşündüm
Bi de icini ferah tut, 3 yasina gelmis hala dondurma yiyemeyen cocuklar var Allah korusun veya bir omur alerjisi devam edenler var, bebisim rahatladiysa atlatiyor demektirYani diyeti bozma devam et ayni sekilde diyorsun dogru mu anladim ? Ama herkes 5 aya kadar diyet yapmiyor ki 9 10 aya kadar diyet yapanlarda varbirde gelisimi normal diye doktor bozmami soyledi sanirim cunku alerjik bebeklerde aylik kilo alimi da cok dusuk oluyormus 200-300 gram gibi. Senin bebeginde var mi oyle bi durum ? 2 gundur yiyorum hala kakada kan yok ama huzursuzlugu artti dedigin gibi sanirim gaza sebep oldu. Birde 2 gundur ayiptir soylemesi kabak tatlisi yiyorum acaba o mu rahatsiz etti diye düşündüm
Kizlar menenjit ve rotayı kaçıncı aylarda yspiliyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?