2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Baby plus anne yanı bu dediklerini sağlıyor bence

Ayyy bizim de yarim saati geçmiyor uykular gündüzleri. Ben de başlamak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum.

Ben bazen memede uyutuyorum bazen de sallıyorum. Işim zor olacak gibi Gerçi geceleri fark ettim bazen kendi kendine uyuyor umutlandım aslında. Tam eğitime başlanacak zamanlar aslında.

9. Ayda kana baktirip eksiklik varsa kullanacam ben cnm
İlk bebeğimde öyle yaptık ama var olan depolarıda tükenmişti ve 5 6 ay kadar ilaç kullandı sürekli kan alma yükselmeyince devam ilaca zaten çocuk büyüdükçe o surupları içirebilmek kan aldırmak zorlaşıyor o yuzden bu sefer aynı şeyi yapmak istemedim o yüzden içeriği temiz olanı istedim ama doktora da gidemiyoruz malum durumdan telefonla da bilgi alamıyoruz kaldım oyle arada

Kızlar ya pazartesi görümcemin sözü var sözlenecek zamanı buldu napıcam.ben corona virüsü var kalabalık olcak gitmesem olmaz napıcam bilmiyorum

Kızlar ya pazartesi görümcemin sözü var sözlenecek zamanı buldu napıcam.ben corona virüsü var kalabalık olcak gitmesem olmaz napıcam bilmiyorum
Bas bas bağırıyorlar toplu etkinlikler yapmayın diye bekleyiversinler bir zahmet ben olsam küçük bebekle bir de kesinlikle gitmezdim. Bencillik yani yaptıkları .

Kızlar kan ilacı ne kullanıyorsunuz ben ebeden almayı unuttum bu ay başlamak şart değil mi

Kızlar kan ilacı ne kullanıyorsunuz ben ebeden almayı unuttum bu ay başlamak şart değil mi
Vallahi eczaneye gidip te alamadım korkumdan,ebenin verdiği vegaferonu kullaniyorum.Eczaneler bu sıralar hastalık yuvası bence.Paranoyak oldum

Bas bas bağırıyorlar toplu etkinlikler yapmayın diye bekleyiversinler bir zahmet ben olsam küçük bebekle bir de kesinlikle gitmezdim. Bencillik yani yaptıkları .
Ay ne bileyim damat polismiş baska izni yokmuş o yüzden yapıyolar işte öyle.cok kalabalık olmayacak aile arasında ev icinde ama yine de olur 20 kişi

Ayyy bizim de yarim saati geçmiyor uykular gündüzleri. Ben de başlamak istiyorum ama nereden başlayacağımı bilemiyorum.
Beraber başlayalım istersen takip ederiz birbirimizi iki çocukla herseferinde yapamıyorum ama dün bir öğlen uykusunda yaptım işe yaradı

İçeriği muhendisinoglundan bak eczaneden alırsın cnm öyle birşey varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…