Benimde fransada bir arkadaşım var aynen oda 6. aydan once başladı ek gıdaya ama benim kastettigim o degil tabi ben mesela kendim muz yerken bakiyorum benimki dedigin gibi agzini sapirdatiyor buyuk bi parca koparip biraz emmesini sagliyorum mercimek tanesi kadar anca gidiyordur midesine. Bugunde azıcık elma rendeleyip suyundan verdim cocugum bıkmış heralde 4 bucuk aydir sütten nasil icti o elma suyunu kaşığı agzina goturene kadar çığlık kiyamet agzina girince şap şup bide mutlu oluyo ki sorma6. Ayı bekliyorum cnm ama bir arkadaşım başlamış mama da veriyor doktoru sofrada sizi izleyip ağzını sapirdatiuorsa verebilirsin demiş Fransa'da bu arkadaşım bu arada ben sadece anne sütü verdiğim için 6. Ayı beklemeyi tercih ediyorum
Benimkide istiyor bişey yerken öyle bakıyo ağzını açıyor falan ama 6. Aydan önce bebekler hazmedemezmiş vermeyin diyolar 5. Ayda yalatabilirsiniz sadece 6. Aydada tadımlara başlayın deniyor o yüzden ben daha hiç bişey vermedim de yalatmadımdaBenimde fransada bir arkadaşım var aynen oda 6. aydan once başladı ek gıdaya ama benim kastettigim o degil tabi ben mesela kendim muz yerken bakiyorum benimki dedigin gibi agzini sapirdatiyor buyuk bi parca koparip biraz emmesini sagliyorum mercimek tanesi kadar anca gidiyordur midesine. Bugunde azıcık elma rendeleyip suyundan verdim cocugum bıkmış heralde 4 bucuk aydir sütten nasil icti o elma suyunu kaşığı agzina goturene kadar çığlık kiyamet agzina girince şap şup bide mutlu oluyo ki sorma
Cnm istediğin zmn basla ama iki saat uyanık kalmış olsun uyut nasıl uyutuyorsan en fazla bir saat ugrasacaksin diyelim on dakika uyudu yeniden uyutacaaksin yirmi dakika uyudu tekrar tamam tekrar uyutmaya çalışma herseferinde bunu yap ben çok yoruldum yarım saatte bir kalkıyor ins en kısa sürede düzelir pes etmemek gerekiyor ama kararlı olmak lazım YouTube da felaket uykusu yaz uyku meleginde anlatıyor yöntemi inan öğretmek elimizde bebekler küçük diyoruz ama öğreniyorlar hem onlar dinleniyor hem bizGündüz uykularını nasıl uzaticam canım? 40-45 dakika uyuyor sonra tekrar pış pış yaparak sallayarak uyuyor. Dediğin gibi onları uzatsam diğerini de halledebilirim. Sabah ilk uykusuyla mı denemeye başlasam?
Canım nasıl yapıyorsun gündüz uykularını uzatma işini benim kizin da gündüz uykuları en fazla 40 dakika sürüyor sallamaya rağmen geri tekrar dalmıyor 2 saat uyanik kalıp 30-40 dakika uyuyor bütün gün böyle geçiyor. Gece uykularımızda iyi değil zaten nasıl uzayacak bu uykular yöntemin varsa paylaşırsan çok sevinirimİnan alışıyor büyüğü bir yaşında kestim gece emzirmesini bu aylarda daha kolay vazgeçmemek lazım sadece sen önce gündüz uykularını uzat istersen sonra uyku eğitimine geç
Ben hazmedemeyen diye yalatmiyorum da oğlum da meyveyle başlamıştım diğerlerinu alması zor oldu bunda yoğurt ya da sebzeyle başlayacağımBenimde fransada bir arkadaşım var aynen oda 6. aydan once başladı ek gıdaya ama benim kastettigim o degil tabi ben mesela kendim muz yerken bakiyorum benimki dedigin gibi agzini sapirdatiyor buyuk bi parca koparip biraz emmesini sagliyorum mercimek tanesi kadar anca gidiyordur midesine. Bugunde azıcık elma rendeleyip suyundan verdim cocugum bıkmış heralde 4 bucuk aydir sütten nasil icti o elma suyunu kaşığı agzina goturene kadar çığlık kiyamet agzina girince şap şup bide mutlu oluyo ki sorma
Çok erken canım yazık altıncı ayı bekle suyu bile olsa verme nasıl olsa yiyeceklerKizlar bebislere biseyler tattırıyor musunuz
Süt alerjisi suphemiz var doktor alerji kesinlesirse 4bucuk aylikken ek gidaya baslayacagiz dedi yani baslatilabiliyorsa cokta zararli degil demekki diye dusundum acikcasiBenimkide istiyor bişey yerken öyle bakıyo ağzını açıyor falan ama 6. Aydan önce bebekler hazmedemezmiş vermeyin diyolar 5. Ayda yalatabilirsiniz sadece 6. Aydada tadımlara başlayın deniyor o yüzden ben daha hiç bişey vermedim de yalatmadımda
Bizim süt alerjisi suphemiz oldugu icin yogurdu en son veririz muhtemelen. Doktor alerjisi varsa 4 bucuk aylikken ek gidaya baslaticaz dedigi icin demekki cok zararli degil diye dusundum fransada falanda 4 aylikken baslatiyorlar bilemedim kiBen hazmedemeyen diye yalatmiyorum da oğlum da meyveyle başlamıştım diğerlerinu alması zor oldu bunda yoğurt ya da sebzeyle başlayacağım
Alerjisi varsa istesem de bekleyemeyecegiz canim doktor 4 bucuk aylikken ek gidaya gecicez dedi suan 4 bucuk aylik ama doktora gidemedigim icin tani koyamadik halaÇok erken canım yazık altıncı ayı bekle suyu bile olsa verme nasıl olsa yiyecekler
Dediyse baslayabilirsinizAlerjisi varsa istesem de bekleyemeyecegiz canim doktor 4 bucuk aylikken ek gidaya gecicez dedi suan 4 bucuk aylik ama doktora gidemedigim icin tani koyamadik hala
Sende durum farklı canım Dr u dinleyeceğiz zaten ins sıkıntı yokturAlerjisi varsa istesem de bekleyemeyecegiz canim doktor 4 bucuk aylikken ek gidaya gecicez dedi suan 4 bucuk aylik ama doktora gidemedigim icin tani koyamadik hala
Canım internette felaket uykusu uzatma yaz videolar geliyor mantık şöyle iki saat uyanık kalmış olsun uyut nasıl uyutuyorsan en fazla bir saat ugrasacaksin diyelim on dakika uyudu yeniden uyutacaaksin yirmi dakika uyudu tamam tekrar uyutmaya çalışma herseferinde bunu yap ben çok yoruldum yarım saatte bir kalkıyor ins en kısa sürede düzelir pes etmemek gerekiyor ama kararlı olmak inan öğretmek elimizde bebekler küçük diyoruz ama öğreniyorlar hem onlar dinleniyor hem biz ben buyukte yaptım oldu burada da yardımcı olmaya çalışıyorum bir ay içinde düzelmiştiCanım nasıl yapıyorsun gündüz uykularını uzatma işini benim kizin da gündüz uykuları en fazla 40 dakika sürüyor sallamaya rağmen geri tekrar dalmıyor 2 saat uyanik kalıp 30-40 dakika uyuyor bütün gün böyle geçiyor. Gece uykularımızda iyi değil zaten nasıl uzayacak bu uykular yöntemin varsa paylaşırsan çok sevinirim
Tekrar kan gördün mü canım tekrarlıyor mu şuan. Ben öyle tadım yatırmıyorum da damağına soğuk soğuk değsin diye salatalik değdirdim damağına diline tat alamamıştır heralde o şekilde :)Alerjisi varsa istesem de bekleyemeyecegiz canim doktor 4 bucuk aylikken ek gidaya gecicez dedi suan 4 bucuk aylik ama doktora gidemedigim icin tani koyamadik hala
Tadini almistir sadece midesine gitmemistir canimKızım aglamiyo
Tekrar kan gördün mü canım tekrarlıyor mu şuan. Ben öyle tadım yatırmıyorum da damağına soğuk soğuk değsin diye salatalik değdirdim damağına diline tat alamamıştır heralde o şekilde :)
Evet ben akşam uyumadan önce değiştiriyorum uyku tulumu giydiriyorum kışlık.havalar ısınınca da pijamaya geçeriz artıkKızlar bişey merak ediyorum, bebeklerinize pijama giydiriyor musunuz? Yani uyumadan önce üstünü değiştirme rutininiz var mı?
Diş randevumuz vardı 182 den iptal edildi msji geldi esime de bana da belki hepsi iptal ediliyordur. Riskli bir döneme geldik malesef. Inşallah tekrar görmezsiniz. Bizimde aynı malesef değişen birşey yok ve diyetle kızımı daha da hassaslastirdim sanırım önceden yesemde bu kadar çabuk tepki vermiyordu şimdi hemen kızarıyor yüzü kaçak olunca .Kakasida hala aynı sadece mukus . Sanki kusmuktada mukus var gibi geliyor cok değişik. Diyetle kusmasi azalmadı kakada aynı olunca Yavaş yavaş yediklerimi artırıyorum vucudunda da kızarıklıklar oluşup sönüyor sonraTadini almistir sadece midesine gitmemistir canimevet malesef 2 kez nokta kadar kan gördüm 1 haftadir bisey yok kontrol ediyorum sürekli. Elim kolum bagli kaldik evde asla randevu bulunamayan doktorun randevulari hep boş millet iptal ediyor. Diyet yapmiyorum ama süt ürünlerini cok abartmadan yiyorum 2 nisana randevu almistim insallah o zamana kadar ortalik durulur da gotururum. Sizin durum nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?