2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Beraber başlayalım istersen takip ederiz birbirimizi iki çocukla herseferinde yapamıyorum ama dün bir öğlen uykusunda yaptım işe yaradı
Ben şimdi ailemin yanındayım canım. Nisanda gideceğim kendi evime. O zaman başlayacağım şimdi araştırma yapıyorum ama birbirimize yardımcı olabiliriz tabi çok memnun olurum

Kızlar ya pazartesi görümcemin sözü var sözlenecek zamanı buldu napıcam.ben corona virüsü var kalabalık olcak gitmesem olmaz napıcam bilmiyorum
Ay tabii ki de gitmemek lazım risk alınacak zaman değil. Sözü ertelemeyecek kadar düşüncesiz insanların bulunduğu ortam bi de. Eşin yalnız gidip bi görünsün ama insanlardan uzak dursun çok önemliyse

Son düzenleme:
Ay tabii ki de gitmemek lazım risk alınacak zaman değil. Sözü ertelemeyecek kadar düşüncesiz insanların bulunduğu ortam bi de. Eşin yalnız gidip bi görünsün ama insanlardan uzak dursun çok önemliyse
Annem gelecek bana ben gidip bir iki saat durup gelcem eve girer girmez de üstümü değiştirip elimi yüzümü yıkar kolonya dökerim artık

Tamam ben başladım bakalım etkili olmaya basladi
Sen gelişmeleri yazarsın canım. Ben de burada yavaştan başlayayım en azından uyur uyanık halde yatagina koyup deneyeyim dedim benimkinin gözler fal taşı gibi açılıyor. Memede uyumaya çok alıştı nasıl vazgeciricem bilmiyorum

Benim ilk oğlum da memede uyurdu memeden kesince nasıl uyutacagim diye düşünürdüm ama hiç öyle tahmin ettiğim gibi olmadı yanına uzandım ve uyudu akşamları da kitap okuyup yatırdım aynı şekilde bunlar daha çok küçük her konuda olduğu gibi uyku konusunda da yardimimiza ihtiyacı var siz sadece rutin oluşturun bence uyku eğitimine inanmıyorum ben her çocuk büyüyünce kendi kendine uyuyor ben şuan rutin oluşturdum uykuya geçmek için ya meme ya da ninni kullanıyorum tabi siz bilirsiniz yine de kendinizi de bebeği de yormayın derim

İnan alışıyor büyüğü bir yaşında kestim gece emzirmesini bu aylarda daha kolay vazgeçmemek lazım sadece sen önce gündüz uykularını uzat istersen sonra uyku eğitimine geç

Senin yaptığın şey de uyku eğitimi cnm aslında ben ilkinde yaptım yatağına bırakıp çıkardım uyurdu 6 aylık falandı oğlum iki yaşına az kaldı şimdi iki çocukla daha rahat en azından kendi uyuduğu için gece uyanmiyor.şimdi ufaklık bile öğrendi başarmak için inanmak lazım sadece hatta bebek daha rahat ediyor sakince uyuyor sallamak emerek uyumak daha da yoruyor şimdi küçükler ilerde daha zor oluyor büyüdükçe bağımlılıkları artiyor

Doğrudur cnm bilmeden uyku egitimi vermisim demek ama seninki yatagina birakip ciktiysan super ben sadece bebeği ağlatmaya karşıyım memeyle uyuyorsa uyusun

Yazamadim bir sıkıntı oldu

Dediğiniz gibi ben de o ağlatarak olan eğitimlere karşıyım. Rutin oluşturmak istiyorum ama şimdi annemlerdeyim mutlaka bozuluyor çünkü kalabalığız. Kendi evimde yapıcam artık. Kimsemiz de yok zaten. Kendi başıma istediğim gibi yapmaya çalışırım. Ama oğlum çok zor dalıyor uykuya. Biraz deneyeyim diyorum ama cidden korkuyorum nasıl yapacağım diye. Aslında memede uyuması çokta kötü değil ama yatağa bırakınca uyanıyor o çok yoruyor. Bir de çalışmaya başlayınca zor olur diye bıraktırmak istiyorum ama yapamıyorum. Iki arada bir derede kalıyorum. 10 gündür her akşam uykusuna yatışta çığlıklar atarak ağlıyor. Sinirlerim çok bozuk ciddi manada. Inşallah geçici bir süreçtir.

Kesinlikle katılıyorum sallayarak falan uyutmak inanilmaz zor. Bacaklarım o kadar ağrıyor ki. Memeyi biraktirayım derken sallamaya alistircam bu gidişle. Uyku konusu zor ya. Allah hepimizin bebişlerine mışıl mışıl uykular versin inşallah.

Doğru diyorsun kalabalıkta zor olur belki onun huzursuzluğu da vardır evine geçince sen huzurlu olunca o da huzurlu olur kolaylıklar diliyorum

İnan alışıyor büyüğü bir yaşında kestim gece emzirmesini bu aylarda daha kolay vazgeçmemek lazım sadece sen önce gündüz uykularını uzat istersen sonra uyku eğitimine geç
Gündüz uykularını nasıl uzaticam canım? 40-45 dakika uyuyor sonra tekrar pış pış yaparak sallayarak uyuyor. Dediğin gibi onları uzatsam diğerini de halledebilirim. Sabah ilk uykusuyla mı denemeye başlasam?

Doğrudur cnm bilmeden uyku egitimi vermisim demek ama seninki yatagina birakip ciktiysan super ben sadece bebeği ağlatmaya karşıyım memeyle uyuyorsa uyusun
Uyku eğitimi deyince niye ağlatmak akla geliyor ki odasına gidiyoruz kitap okuyoruz biraz sarki sarılıp öpüyoruz sonra yatırıyoruz. İlk başta eğitimi verirken ağladığında hemen kucağa alıp sakinlestirip yaptirmistik cnm yani ağlaya ağlaya uyutmuyorsun yani.

Kizlar bebislere biseyler tattırıyor musunuz

Kizlar bebislere biseyler tattırıyor musunuz
6. Ayı bekliyorum cnm ama bir arkadaşım başlamış mama da veriyor doktoru sofrada sizi izleyip ağzını sapirdatiuorsa verebilirsin demiş Fransa'da bu arkadaşım bu arada ben sadece anne sütü verdiğim için 6. Ayı beklemeyi tercih ediyorum

Kızlar memur olanlar idari izin uzadı. Her şerde vardır bir hayır dedikleri bu olsa gerek. Ben raporluyum zaten ama izin alacak olanlara biraz güzel bir haber olsun

Benimki artık acıkınca bakıyorum ağzını emme hareketi yapıyor . Şimdi baktım uyuyordu şap şap ses geliyor elinide emmiyor ağzını hareket ettiriyor çok tatlı ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…