2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bebeğini yanında uyutan var mı? Uzayı gündüzleri yatakta yanıma yatırıp uyutunca 2 saat uyuyor en az. Ara ara gozlerini acip bakıyor, beni görüp bir daha uyuyor. Beşiğine yatırınca 45 dakika uyuyor en fazla. Gece de bazen yanımda yatmak istiyor ama korkuyorum yatıramıyorum.

Ben dogdugundan beri yanimda yatiriyorum Ilk 2 ay yatagin icine baby nest koydum onun icinde uyudu simdi yanimda uyuyor. Malesef yataginda yatiramiyorum kucagimda uyumayi cok seviyor. Gece cok sık uyaniyor devamli meme istiyor. Memeyi agzina alinca hemen uyuyor geri. Bu sayede o da Ben de gece uykusunu almis oluyoruz. Yalniz o agzindan memeyi cikarana kadar uyumuyorum. Cikardiktan sonra uzaklasiyorum biraz. Bence her bebek farklidir. Onun bana benim de onun kokusuna ihtiyacim var. Cogu insan yaninda yatirma dedi ama Ben kimseyi dinlemedim once kendimi biliyorum cunku. Hic bir zaman yuzustu yatan biri degilim yatakta devamli donmem ve kucuk bir seste uyanirim.

Fazla tehlikeli..Ben güvenemem şahsen.Uyku hali bu yarı ölüm demişler.

He yok canim diş icindir sanirim o cunku iptal edilmemis bi kac randevu görünüyor sistemde. Yaa iste bende tekrar hassaslastirirsam diye korktugumdan tam anlamiyla diyet yapmiyorum sadece abartmadan tuketiyorum. Yavrum ya kiyamam bizimkininde yanaklari kizariyor ama doktor kuru cilt gibi duruyor nemlendir dedi sen kullaniyor musun cildine bisey ? Buarada bizimde kusmamiz artti dedigin gibi bazen balgamli kusuyor sanki bunun alerjiyle ilgisi oldugunu dusunuyorum kesinlikle. Allahim yavrularimiza sifa versin beterinden korusun

Canım hiç alıştırma bence ilerde zor olur etrafta var anneyle yatan çocuk iki yaşında hala beraber yatiyorlar

Amin inşallah canım
Alerji refluyu tetikliyor diyordu doktor ama bizim hiç kesilmiyor zeytin patates yeşillik yedigim gün bile kustu oturup ağlamıştım sınırim bozulmuştu. Bugün yine alerjik birşey yedim sanırım dört gündür kaka yoktu bugün üç oldu ve sürekli kustu ve boynunda bacaklarda kırmızı noktalar oluşmuş. günlük dört beş kıyafet değişiyoruz bazen. Bir aylıkken Coresatin kullandım pek faydasını göremedim sütumu sürdüm her emzirmede 3 aylikkende mustela stelatria krem verdi doktor yine aldık bir iki kez surdum sonra yine sütumu sürdüm. Sanki kremler yüzünde kırmızı kılcal damarlari belirginlestirdi gibi geldi umarım kaybolur kalmaz onlar. Sütümle nemlendirmek kremlerden daha çok ise yaradı gibi

Evet bende duydum refluyu tetikledigini. Benimkininde kol bogumunda ve boynunun alt kismi gogsunde minik kirmiziliklar cikiyor ama ben isilik diye dusunuyorum onlari cunku terledigi yerlerde cikiyor hep. Bizde oyle inanir misin kac defa zibinini degistirirken tekrar tekrar kustu 3 defa üst üste başa sarıp zıbın degistirdigimi bilirim. Bende yüzünü nemlendirmek icin mustela cicastela kullaniyorum memnunumda kizarikliklari falan geciriyor onarici ozelligi de var ciziklere de iyi geliyor

Elbette sen annesin en iyisuni bilirsin ama soyle bisey var zamani geldiginde bu sefeer sen ayirmak isticen o ayrilamicak onuda duusn derim

Elbette sen annesin en iyisuni bilirsin ama soyle bisey var zamani geldiginde bu sefeer sen ayirmak isticen o ayrilamicak onuda duusn derim
Canim ben sizden biraz farkliyim. Ben 17 yildir bebegimin gelmesini bekledim, 17 yildir tek duam saglikli bir evlat sahibi olmak , Onun kokusunu doya doya icime cekmekti. Cok cabaladim cok acilar cektim. Suan esim ile ruyada gibiyiz. Yani ilerde ayrilmak istemese de esim ve Benim icin hic sorun olmaz. O bizim kabul olmus duamiz, hediyemiz.

Inanirim canım aynı şeyleri yaşıyoruz bide hiç sevmiyor üst değiştirmeyi tam başından geçiriyorum kolunun birini giydiriyorum kusuyor çıkar tekrar derken bez değiştirir gibi üst değiştiriyoruz :) bende terledigi için çıktığını dusunuyordum ama dikkat edersen kusma artınca alerjik birşey yiyince artıyor yani boynu falan öyle oluyor kıpkırmızı oluyor bazen. Hemen hemen aynı yerlerde çıkıyor bizimde ekstradan bacaklarda da bir iki tane çıkıyor . Yanagindaki o ince kilcallari gördükçe krem sürmek gelmiyor içimden alıyoruz çöp oluyor ama cook artarsa yüzünde sizin kremden de alıp denemeyi düşünüyorum

Ben hiç yanımda yatırmıyodum bi kaç gündür çok düşkün oldum geceleri dayanamayıp yanıma alıyorum coronadan çok etkilendim galiba ya karantinaya alınırsam oğlumsuz naparım düşüncesi var sürekli aklımda

Bende diyet açıyordum.malesef yine kan geldi ve başa döndüm.cok.zor bir dönemdeyiz

Bu
Bu kakada kan gelecek mi diye beklemek her bezini açarken kan var mı diye stresle bezi.acmak ne zaman bitecek gerçekten çok yoruldum.bende

Kızlar hala gaz sancısı yaşayanlar var mı ya bizim birkaç gün sonra 4 ay olacak hala jaftada 4 5 gün gaz sancılatı ile gece uykularınız bölünüyot çok kötü durumdayız neden artık geçmiyor. Emmiyor mama yiyor muhtemelen onun da etkisi var mümkün oldukca sağıyorum ama fırsat lazım işte her zaman fırsay bulamıyorum napcam ya bu gaz olayı beni bitirdi artık

Bu

Bu kakada kan gelecek mi diye beklemek her bezini açarken kan var mı diye stresle bezi.acmak ne zaman bitecek gerçekten çok yoruldum.bende
Çok zor gerçekten bizde kan yok gizli kan çıktı ama kaka rengi çok değişik düzelmiyor bir türlü inşallah en kısa sürede biter rahat eder yavrularda bizlerde

Kızlar bişey merak ediyorum, bebeklerinize pijama giydiriyor musunuz? Yani uyumadan önce üstünü değiştirme rutininiz var mı?
Evet canım carters ın tulumları var her akşam uyumadan önce giydiriyorum ki uyku vaktinin geldiğini anlasın hem de üstünü kat kat örtmeme gerek kalmıyor.

Ayyynen soyundururken ondan mutlusu yok ama iş giydirmeye geldi mi kavga dövüş bide benimkinin bi koltuk alti ve boynu pişik oluyor acaba buda mi alerjiyle ilgili sizdede var mi ? Surekli kontrol ediyorum pişik kremi sürüyorum guzelce de kurutuyorum ama niye oluyo anlamadim. Bence memnun kalirsin cicastela dan hic bi ise yaramasa bile nemlendirici olarak kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…