2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Maşallah cnm inci gibi dişleri olsun Bizimki de biraz huysuz bu ara galiba biz de erken çıkaracağız
Sağ ol canım.Damaklari kabarık ve beyazlamissa çıkaracaktır.Az önce baktım diğer diş yeri de çok kabarık.Bugün yarın o da çıkar.

Sağ ol canım.Damaklari kabarık ve beyazlamissa çıkaracaktır.Az önce baktım diğer diş yeri de çok kabarık.Bugün yarın o da çıkar.
Şu birkaç gündür bayağı kabarık duruyor dişler de görünüyor üstten yani damaktan belli oluyor derinin arkasında çok kaşınıyor bir de galiba önce üstler çıkacak

Maşallah sana ya hem 2 çocuk hem doktora ben yüksek yaptım bıraktım bide çocuk olunca düşünemiyorum bile ayakta alkışlıyorum seni
Kızlar biraz daha cadimi oluyor ne yerim onu ben.bende oğlumdan sonra kizim olsun çok istiyorum bakalım biz korunmadık hiç nasip artık

Ay valla çok cesaretlisin canım ben bidaha cocuk olursa suan kafayı yerim heralde tabi olursa Allahtan bişey diyemem ama benim kızım beni cok yoruyor hiç oturamıyorum aksama kadar pilim bitiyo bidaha olursa şimdi çok zor en az 6 7 yasına gelsin diyorum. Sen mühendistin demi hatırladığım kadarıyla ne mühendisiydin bende ziraat mühendisiyim ama çalışmıyorum hamile kalınca çıktım özel sektördeydm

Bende dün miniğime az az yoğurt muz falan verdim yoğurdu bayağı şaşkın şaşkın yedi bu neki der gibi gözümün içine bakıyor . Bugünde kabak patetes havuç çorbası yapayım bakalım .Bu arada yedirecek kaşığım bile yok İlk fırsatta bir kaşık ,cam rende birde meyve filesi tabi birde önlük almam lazım .İlk çocukta çok özeniyordum herşeyine bunda biraz saldım sanırım .Herkes ikinci çocuk nasıl büyür anlamazsın diyordu doğruymuş valla.

Kizlar ek gıda için Makarna vitma .makarna lütfen markaları var vitmadan almıştım ben bebek irmiği tam vugday un bebek tarhanası tavsiye ederim
Marketteki normal irmik ve tam buğday unundan farkı ne ki acaba ..Tarhana belki değişiktir çünkü acı oluyor evlerdeki . Hoş ben yazın yaptım büyük oğlum yemiyor diye hiç acı katmadım mis gibi doğal ondan yediririm.

Baya karışık gidiyorsun sen ikinci böyle oluyor demek ki. İlkinden kalan kaşığı fln saklamadın mı?
Ben 6 ay dolmadan vermeyeceğim bir şey ama ağzını şapirdatarak boncuk gibi bakiyor biz yerken. İnsanın içi gidiyor. Çay kaşığıyla gaz damlası verdiğim için kaşık ağza gidince bir şeyler yendiğini öğrendi sanırım.

Bildiğim kadarıyla daha ince oluyor canım bebek irmiği. Tarhana acısız, ben de kendim yapacağım tarhanayı.

Saklamamışım canım ya ıvır zıvırları kalabalık olmasın diye ya verdim ya attım hatırlamıyorum 7 yıl ara verince pek bir şey kalmamış öbür oğlumdan..Ben de aslında vermeyecektim ama sütüm azalmaya başladığını hissediyorum. Eğer çok sıkı yemek tatlı falan yersem süt oluyor bayağı .Ama çok kilo aldım hafiften zayıflamaya başlayayım diyorum.Ayın kaçında doğduydu senin minik

Bildiğim kadarıyla daha ince oluyor canım bebek irmiği. Tarhana acısız, ben de kendim yapacağım tarhanayı.
İrmik zaten ince oluyor daha inceside var demekki ben herşeye katıyordum irmiği çorbalara kahvaltısına muhallebisine.Valla insan istedikten sonra herşeyi kendi yapabiliyor canım intenette herşeyin tarifi var .Tarhanayı tanııdktan almak lazım .Bizim buranın tarhanası çok meşhurdyr ama ben kendi gözümle görüyorum nasıl kuruttuklarını pek hijyenik olmuyor. En iyisi kendim yapar içim sine sine yerim .

26 kasım doğumlu, kilo falanda yerinde, o yüzden 26 mayıstan önce vermiyim diyorum. Sadece alerji olup olmadığını anlamak için çay kaşığıyla belki arada bir tattiririm. Emzirmek en kolayı, yemek hazırlamak çok zor geliyor bana. Bir de ben takıntılıyım biraz yemek konusunda. Salçami makarnamı fln kendim yaparım hep. O yüzden zahmetli geçecek bizim.
Ben küçülen çoraba kadar saklıyorum kardeşi olursa giysin aynılarını. Hatta kıyafetleri fln unisex almaya özen gosteriyorum

Çok teşekkür ederim canım. Güzel fikir verdin. Bizim için de güvenlik ilk öncelik tabi ki. Bir de yüksek olsun istiyorum ben çok seviyor oğlum dışarıları seyretmeyi. Gurbette yaşadığımız için de sık sık seyahat ediyoruz bebeğimin uzun yolda rahatı da önemli. Tabi bunları sağlayanlar da pahalı baya ama alınca da uzun yıllar kullanılıyor. Aklımıza takılan şey var. 9-18 kg olanlar varya 4 yaşa kadar kullanılır diyorlar ama gerçekten o kadar kullanılır mı acaba? O konuda ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…