2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
He he yok cnm bebek bakma konusunda doktora yaptım demek istemiştim lisans mezunuyum ins size de bir kız nasip olur evlat çok tatlı

Cnm irmik küçük oluyor çok iyi diğerleri kalın oluyor herşeyi kendileri yspiyor fabrikasyon değil tarhana bebeklere yasak yiyecekler yok tuz domates gibi

Kuzum bende yaş problemi var malum biranönce olsun diye.bende biyosistem mühendisiyim aynı sayılırız,bizim şirket var orda proje departmanındayım ama şimdi projeleri evden gönderiyorum sen nerde okudun

Kuzum bende yaş problemi var malum biranönce olsun diye.bende biyosistem mühendisiyim aynı sayılırız,bizim şirket var orda proje departmanındayım ama şimdi projeleri evden gönderiyorum sen nerde okudun
Erciyes Üniversitesi canım sen

Ne güzel evde çalışma imkanın varmış. Ben düşünmüyorum çalışmayı kızımı kendim büyütmek istiyorum evde aldık kredimiz var çalışsam daha rahat olur ama çalışmıycam büyüyüp okula başlayınca belki. O zamana da ikinci olur hiç çalışmazsın diyo eşimde

Yok kız benimde oncedendi şimdi yapmıyorum bile birşey eve kapağı atmıştım olursa gönderiyordum sonra baktım zora gelemiyorum zaten çok yorulmuşum kaç sene salıverdim bende homewife konumundayım tamamen.sen daha miniksin senin sonrada olsa olur kuşum

Hee bende şimdi çalışıyorsun sandım gerçi çocukla evden cakışmakta zor ben yemeği ev işini zor yapıyorum anca uyuyunca uyanıkken zaten yanından ayırmıyor. Aynen benim yasım genc 25 yasında anne oldum. Bakalım cocuk yaptım kariyerde yaparız belki ilerde

Kizlar ek gıda için Makarna vitma .makarna lütfen markaları var vitmadan almıştım ben bebek irmiği tam vugday un bebek tarhanası tavsiye ederim
Bende bebek irmigi pirinc unu almıştım şimdi bebek tarhanası ve bir kaç birşey daha alaçlcam alerjik bebekler için seçenek çok fazla

Kızlar bugün adet olmaya başladım artık .Öbür oğlumda 7 ay sonra olmuştum bu daha erken oldu.Hele üzerimde daha faxla bir halsizlik gerginlik vardı bundanmış demekki..

U UzayDeniz
Ağzını anca uyurken acabildim.Görünsün diye flaşlı çektiğim için damaklarının beyazligi pek belli olmuyor.Siyah halka içine aldığım minik dişimiz,kırmızı halka ise çıkacak olan diş yeri .Yarilmaya başlamış.

Eklentiler

• IMG_20200501_134939.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 57

Ay gördüm gördüm heyecanlandım burda. Yavrum ya çok tatlı minicik diş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…