Maşallah sana ya hem 2 çocuk hem doktora ben yüksek yaptım bıraktım bide çocuk olunca düşünemiyorum bile ayakta alkışlıyorum seni
Kızlar biraz daha cadimi oluyor ne yerim onu ben.bende oğlumdan sonra kizim olsun çok istiyorum bakalım biz korunmadık hiç nasip artık
Marketteki normal irmik ve tam buğday unundan farkı ne ki acaba ..Tarhana belki değişiktir çünkü acı oluyor evlerdeki . Hoş ben yazın yaptım büyük oğlum yemiyor diye hiç acı katmadım mis gibi doğal ondan yediririm.
Cnm irmik küçük oluyor çok iyi diğerleri kalın oluyor herşeyi kendileri yspiyor fabrikasyon değil tarhana bebeklere yasak yiyecekler yok tuz domates gibi
Ay valla çok cesaretlisin canım ben bidaha cocuk olursa suan kafayı yerim heralde tabi olursa Allahtan bişey diyemem ama benim kızım beni cok yoruyor hiç oturamıyorum aksama kadar pilim bitiyo bidaha olursa şimdi çok zor en az 6 7 yasına gelsin diyorum. Sen mühendistin demi hatırladığım kadarıyla ne mühendisiydin bende ziraat mühendisiyim ama çalışmıyorum hamile kalınca çıktım özel sektördeydm
Kuzum bende yaş problemi var malum biranönce olsun diye.bende biyosistem mühendisiyim aynı sayılırız,bizim şirket var orda proje departmanındayım ama şimdi projeleri evden gönderiyorum sen nerde okudun
Kuzum bende yaş problemi var malum biranönce olsun diye.bende biyosistem mühendisiyim aynı sayılırız,bizim şirket var orda proje departmanındayım ama şimdi projeleri evden gönderiyorum sen nerde okudun
Ne güzel evde çalışma imkanın varmış. Ben düşünmüyorum çalışmayı kızımı kendim büyütmek istiyorum evde aldık kredimiz var çalışsam daha rahat olur ama çalışmıycam büyüyüp okula başlayınca belki. O zamana da ikinci olur hiç çalışmazsın diyo eşimde
Ne güzel evde çalışma imkanın varmış. Ben düşünmüyorum çalışmayı kızımı kendim büyütmek istiyorum evde aldık kredimiz var çalışsam daha rahat olur ama çalışmıycam büyüyüp okula başlayınca belki. O zamana da ikinci olur hiç çalışmazsın diyo eşimde
Yok kız benimde oncedendi şimdi yapmıyorum bile birşey eve kapağı atmıştım olursa gönderiyordum sonra baktım zora gelemiyorum zaten çok yorulmuşum kaç sene salıverdim bende homewife konumundayım tamamen.sen daha miniksin senin sonrada olsa olur kuşum
Yok kız benimde oncedendi şimdi yapmıyorum bile birşey eve kapağı atmıştım olursa gönderiyordum sonra baktım zora gelemiyorum zaten çok yorulmuşum kaç sene salıverdim bende homewife konumundayım tamamen.sen daha miniksin senin sonrada olsa olur kuşum
Hee bende şimdi çalışıyorsun sandım gerçi çocukla evden cakışmakta zor ben yemeği ev işini zor yapıyorum anca uyuyunca uyanıkken zaten yanından ayırmıyor. Aynen benim yasım genc 25 yasında anne oldum. Bakalım cocuk yaptım kariyerde yaparız belki ilerde
Kızlar bugün adet olmaya başladım artık .Öbür oğlumda 7 ay sonra olmuştum bu daha erken oldu.Hele üzerimde daha faxla bir halsizlik gerginlik vardı bundanmış demekki..
UUzayDeniz
Ağzını anca uyurken acabildim.Görünsün diye flaşlı çektiğim için damaklarının beyazligi pek belli olmuyor.Siyah halka içine aldığım minik dişimiz,kırmızı halka ise çıkacak olan diş yeri .Yarilmaya başlamış.
UUzayDeniz
Ağzını anca uyurken acabildim.Görünsün diye flaşlı çektiğim için damaklarının beyazligi pek belli olmuyor.Siyah halka içine aldığım minik dişimiz,kırmızı halka ise çıkacak olan diş yeri .Yarilmaya başlamış.