2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayy maşallah baya belli darısı hepimize az acılı ve kolaycacik olsun hepimizin yavrusunun

Kızlar bugün adet olmaya başladım artık .Öbür oğlumda 7 ay sonra olmuştum bu daha erken oldu.Hele üzerimde daha faxla bir halsizlik gerginlik vardı bundanmış demekki..
Ben doğumdan beri,yani 40'ı çıktıktan sonra 6 defa adet oldum 15 günde bir.Daha bu ay düzene girdi.

Merhaba hanimlar,mesajlar birikmiş cok giremiyorum girsem de ancak bir iki mesaj okuyabiliyorum, diş çıkaranlar gözünüz aydın,ek gida çalismalari varmiş ne guzel baslamissiniz,ben de bugun sindirimi en kolay diye kabak tattirdim yarim çay kaşığı ama pel begenemdibiraz gecsin yarisini yine verecegim ama yuzunu burusturdu yagsiz tuzsuz oluncabenimki cok huysuz bu ara kucaktan inmek istemiyor atak haftası gorunuyor bakalim ins hemen gecer

Şimdi sen yazınca baktım bende, yarın atak haftamız başlıyor Üstelik dişle birleşirse tadından yenmez. İçimden bir ses hazır ol diyor.

Şimdi sen yazınca baktım bende, yarın atak haftamız başlıyor Üstelik dişle birleşirse tadından yenmez. İçimden bir ses hazır ol diyor.
Sorma hiç olmadığı kadar huysuz 3 gun kok sokturdu bugun iuraz daha iyi, bir iyi bir kötü,beni gorunce daha cok agliyirben cok öper koklar kucagima alırım ,alışti eşek brn opryim alayim diye badiyor çığlığı

Markettekiler fabrikasyon oradakiler organik ve sertifikalı. Ayına uyumlu gıdalrr alabiliyorsun.

Bende sakladım ilk cocugu m 26 mayıs dogumlu mevsimsel uymadı ama uyabilenleri giydi kızımda

Rica ederim inşallah faydası olsn. Aslında bebekten bebegr de degiiir benim oğlum 14 kilo 3 yasında oturabiliyor ama kilolu bebek olursa yada koltuk dar olursa sıgmayabilir bakmak lazım benim 0-36 almamın sebebi tekrar almayayım diyeydi

Kizlar blw yapacak var mi ben istiyorum bu sefer
Been ilkinde de yaptım kızımda da yapıaicam inşallah

Tavsiyelerini bekliyorum o zmn cnm

Ben de istiyorum araştırmaya başladım büyüyünce dikkatini toplamak zor oluyor kendi yerse kolsy olur diye düşünüyorum
Bende yapcam ama birazda korkuyorum büyük lokma giderse diye tamamen blw yapmasam da yarı blw gibi yaparım yani kendi de yer arada bende yediririm gibi

Tavsiyelerini bekliyorum o zmn cnm
Öncelikle ilk yardım videosunu bol bol izlemek lazım blw yaparken nerede nasıl mudehale yapmamız gerek her ogürdügünde mudehale etmemek gerekiyor. Bizde çok şükür oyle bir durumla karsılasmadık ama tabiki bol bol öğürdü geri cıkardı karsısında sakin kalarak birlikte atlattık o donemleri. Yardımcım eve gittiginde boğacak bu kız cocugu dermiş hep o kadar sakinim yani şimdi söylüyor ne kadar iyi yapmıssın ben böyle böyle dedim diye şimdi çektiğim videoları izliyorum da mesela biraz büyük haşlamısım bebeğin parmak büyüklüğünde olsa daha iyi tutarmış cocuk ben, benim parmak inceligimde haşlamısım 3.kişiler illaki yedirmek isteyecek fırsat vermemek kararlı olmak gerek bitmiyor cunku istekleri bide onlara kanıtlamakla ugrasıyoruz malesef. Mevsim yaz nasılsa çıplak bile olsa olurlar cunku bildigini yogurdu kafasından aşagı indirecek hemen banyo sandalyenin altına sofra bezi seriyordum duvardan uzak bir yerde cunku sıcrıyor tabak epey bir süre kullanmadım cunku attı silikon yapışanlardan kullandım. Önlüğü hiç sevmedi o yüzden her kıyafeti kirliydi artık yemek yerken belli seyleri giydirir olmuştum. 10 aylık oldugunda daha düzgün ymeye baslamıştı o zaman a kadar genelde 2 agzına koyuyorsa 4 yere atıyor aklıma geldikçe yazarım yine

Bende yapcam ama birazda korkuyorum büyük lokma giderse diye tamamen blw yapmasam da yarı blw gibi yaparım yani kendi de yer arada bende yediririm gibi

Yani o zaman aklı karısıyor nasıl olsa beni yedirecek diyip yemiyor sabırlı sakin ve istikrarlı olmak gerek doymak için yemeyecek zaten 1 yasına kadar anne sütü yada formu mama ne kullanıyorsanız ona devam ek gıda sadece tadımlık zaten tadımları bitirmek bayagı uzun sürüyor.
Birde zaten öğürüyor ve büyük bile ısırsa cıkarabiliyor sadece fırsat verin yapabildiğini göreceksin. 5sn beklerdim hala oğurmeye devam ettiğinde alıp ters çevirip bası aşagı da olacak şekilde sırtla boyun arası vurmak gerekiyor video izlemek burda cok faydalı ben uygulamadım inşallah sende yasamazsın

Blw icin çok kucuk degiller mi?
Desteksiz oturabildiginde zaten ek gıdaya baslıyoruz kesinlikle yatar pozisyonda değil. Ama doktorlar da aralarında ayrılıyor 8 ay dan sonra eline verin demişti bizim doktor. 180 günü tamamladıktan sonra basladım ben sadece yogurdu ufak fincanla destekledim onun dısında hep eline. Çorbalara basladındada bardakla içti 1 yasından sonra kasık kullanmaya basladı ufak ufak

Ben de istiyorum araştırmaya başladım büyüyünce dikkatini toplamak zor oluyor kendi yerse kolsy olur diye düşünüyorum
Evet büyüyünce sıkıntı gerçekten şimdi mesela herşeyi kendi yiyor çok şğkğr ama kardeş mevzusundan sonra sadece babasına diyor baba sen yedir bana yapamıyor babası bazen yediriyor ve cok sinir oluyorum burda eslerin de destek olması hayır oglum kendin yiyeceksin demesini bilmesi lazım. Ben neler cektim bu konuma gelmesi için ama işte görmüyorlar malesef

Masallah bebeginize,benim simdilik tek derdim yemege alişsin, ileeise zaten kendileri yemek istiyorlar ama çok guzel kucukken özguvenleri oluşuyor ben biraz yaşını alsin istiyorum,aslinda bebekten cok ben hazir degilim cesaret edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…