2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok mutlu oldum bunu okuyunca. O zaman çok üzülmüştüm. Güle güle sağlıkla büyüt oğlunu. Sevgiler...

Blw icin çok kucuk degiller mi?
Zaten şimdi değil canım yapacak var mı diye sordular ona cevap verdim 7 8 aylık olunca yiyebilirler galiba bende çok bilmiyorum daha iyice araştırmadım ilk cocugum ama yapmayı düşünüyorum. Ben tadımlara baslsdım zaten sebze meyve tadımları yapıyoruz ben yediriyorum bugüne kadar tattırdıklarjmdan alerjisi olan olmadı hic bugun de bezelye tattırdım mesela ama dedigim gibi blw yapmak istiyorum kendisi yemeyi öğrensin hep ben yedirmek istemiyorum

İnsallah teşekkür ederim ama hani muhallebi tarzında birşeyler yapınca onları ben yediririm meyve sebzeleri kendi yer diye düşünmüştüm ama dediğiniz de mantıklı kafası karışabilir veya hep annem yedirsin diyebilir siz tecrübelisiniz tabi deneyimlemişiniz mahallebi veya corbaları da mı kendi yiyecek onları nasıl yaptınız

Merhaba arkadaşlar Aralık annesiydim normalde ama bebeğim 3 hafta erken doğdu aşırı gazlı ve huysuz bir bebek son bir haftadır dahada huysuzlandı dişmi acaba dedim ama kabarma yoktu bu gün elimle dişlerine masaj yaparken azı dişinde Bi sertlik geldi ışıkla baktım minicik beyaz bir çıkıntı var tam anlayamadım diş olabilirmi çok şaşkınım ilk azı dişi çıkan bebek duydunuz mu nettende araştırdım hiçbir bilgi yok

Var canım var, hatta ekim annelerindeydi sanırım, geçenlerde okudum. Olabiliyormuş. Hayırlı olsun ilk dişiniz

Bende yapcam ama birazda korkuyorum büyük lokma giderse diye tamamen blw yapmasam da yarı blw gibi yaparım yani kendi de yer arada bende yediririm gibi
Bu blw ne biri bana açıklasın lütfen ben hangi yüzyılda yaşıyorum acaba diye kendimi sorgulamadım değil bir ben bilmiyorum sanırım herkes biliyor

Kızlar Özge'nin herşeyini not tuttum ben zamanında.Boyu,kilosu,ilk dişi,göbek bağı ne zaman düştü,ilk konuşması,ilk saçını kestigim tarih vs.diye.Az önce biraz bakayım diye açtım ilk dişini 7 buçuk aylıkken çıkarmış.Mete daha aceleci.Özge 6 aylıkken 10 kiloymus Mete bu konuda daha yavaş.
Sizde böyle notlar tutun,büyüyünce okusun

Merhaba ben de aslonda aralik annesiyim 10 Aralik'ta dogmasi gerekirken 26 gun erken geldi benimki de gazli kolik bebekti,erken doğanlarda oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…