Bu mesajı buraya yazmamın üzerinden bir yıl geçmiş.. Evet çok ama çok üzülmüştüm.. Çok ağladım.. Ama dedim ki her şeyin hayırlısı.. Veren Allah yine verir inşallh dedim ve de verdi şükürler olsun. Bu mesajdan 3 ay sonra yeniden hamile kaldım.. Ve bebeğimi bir ay önce kucağıma aldım.. Şükürler olsun ki sağlıklı bir oğlum oldu.. Bir aylık şu an.. Sizlerle de paylaşmak istedim... İnanın her şeyin hayırlsını dilemel lazım.. Hepinize sevgiler
Nişasta kullananları okudum da baya memnunlar, nişastanın içine lavanta yağı damlatıyorlar güzel koksun diye. Bundan daha organik ne olabilir ki uyansın deniyorum hemen, elimde nişasta bekliyorum şu an
Zaten şimdi değil canım yapacak var mı diye sordular ona cevap verdim 7 8 aylık olunca yiyebilirler galiba bende çok bilmiyorum daha iyice araştırmadım ilk cocugum ama yapmayı düşünüyorum. Ben tadımlara baslsdım zaten sebze meyve tadımları yapıyoruz ben yediriyorum bugüne kadar tattırdıklarjmdan alerjisi olan olmadı hic bugun de bezelye tattırdım mesela ama dedigim gibi blw yapmak istiyorum kendisi yemeyi öğrensin hep ben yedirmek istemiyorum
Yani o zaman aklı karısıyor nasıl olsa beni yedirecek diyip yemiyor sabırlı sakin ve istikrarlı olmak gerek doymak için yemeyecek zaten 1 yasına kadar anne sütü yada formu mama ne kullanıyorsanız ona devam ek gıda sadece tadımlık zaten tadımları bitirmek bayagı uzun sürüyor.
Birde zaten öğürüyor ve büyük bile ısırsa cıkarabiliyor sadece fırsat verin yapabildiğini göreceksin. 5sn beklerdim hala oğurmeye devam ettiğinde alıp ters çevirip bası aşagı da olacak şekilde sırtla boyun arası vurmak gerekiyor video izlemek burda cok faydalı ben uygulamadım inşallah sende yasamazsın
İnsallah teşekkür ederim ama hani muhallebi tarzında birşeyler yapınca onları ben yediririm meyve sebzeleri kendi yer diye düşünmüştüm ama dediğiniz de mantıklı kafası karışabilir veya hep annem yedirsin diyebilir siz tecrübelisiniz tabi deneyimlemişiniz mahallebi veya corbaları da mı kendi yiyecek onları nasıl yaptınız
Merhaba arkadaşlar Aralık annesiydim normalde ama bebeğim 3 hafta erken doğdu aşırı gazlı ve huysuz bir bebek son bir haftadır dahada huysuzlandı dişmi acaba dedim ama kabarma yoktu bu gün elimle dişlerine masaj yaparken azı dişinde Bi sertlik geldi ışıkla baktım minicik beyaz bir çıkıntı var tam anlayamadım diş olabilirmi çok şaşkınım ilk azı dişi çıkan bebek duydunuz mu nettende araştırdım hiçbir bilgi yok
Merhaba arkadaşlar Aralık annesiydim normalde ama bebeğim 3 hafta erken doğdu aşırı gazlı ve huysuz bir bebek son bir haftadır dahada huysuzlandı dişmi acaba dedim ama kabarma yoktu bu gün elimle dişlerine masaj yaparken azı dişinde Bi sertlik geldi ışıkla baktım minicik beyaz bir çıkıntı var tam anlayamadım diş olabilirmi çok şaşkınım ilk azı dişi çıkan bebek duydunuz mu nettende araştırdım hiçbir bilgi yok
Bende yapcam ama birazda korkuyorum büyük lokma giderse diye tamamen blw yapmasam da yarı blw gibi yaparım yani kendi de yer arada bende yediririm gibi
Kızlar Özge'nin herşeyini not tuttum ben zamanında.Boyu,kilosu,ilk dişi,göbek bağı ne zaman düştü,ilk konuşması,ilk saçını kestigim tarih vs.diye.Az önce biraz bakayım diye açtım ilk dişini 7 buçuk aylıkken çıkarmış.Mete daha aceleci.Özge 6 aylıkken 10 kiloymus Mete bu konuda daha yavaş.
Sizde böyle notlar tutun,büyüyünce okusun