2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sen iyi niyetliymişsin. Üzme kendini. Başka yumurta var mı diye baktın mı? Bizim de balkona yuva yapmışlardı. İki yavru oldu. Uçtular gittiler. Ne vicdansızlar var balkonu kirlenecek diye yuvasını bozan.

Ben de hamile kaldığımı ögrendigin günden beri yazıyorum bir şeyler, hamilelik günlüğüm bile var. Pozitif çıkan test, göbek bağı, kırkında yikadigimiz suyun içine attigim 40 buğday bile duruyor küçük boy kilitli bir sandık alıp içine koydum hepsini. erkek cocuk ne kadar değer verir bilmiyorum da benim annem tutsa böyle şeyleri ben çok severdim sanırım.

Bu blw ne biri bana açıklasın lütfen ben hangi yüzyılda yaşıyorum acaba diye kendimi sorgulamadım değil bir ben bilmiyorum sanırım herkes biliyor
Bebeğin kendisi yemesi yiyecekleri yani canım parmak büyüklüğünde eline veriyorsun kendisi yiyor

Özgenin göbek bağı,ilk saçı,dökülen ilk dişi,test cubugu hepsi duruyor.Bi ara işi igrenclige vurup ilk kestiğim tırnaklarını bile sakliyim dedim de,dedim abartma oldu olacak ilk bezini de sakla bari Şaka bi yana gerçekten çok güzel oluyor ama.Şimdi özge ara sıra açıp okur.

Merhaba kızlar uzuuun bir zaman okuyamadım. Hiç giremedim. Bi 60-70 sayfa birikmiş. Amaaa hepsini tek tek okudum. Ben de bir durum güncellemesi yapayım dedim.
4. Ayımız özellikle son iki haftası çok zor geçti. Uyku gerilemesi artı diş çıkarma derken perişan olduk valla. Minnoşumun iki tane dişi çıktı. Bi on beş gün oluyor. Uyku gerilemesi illet bir şeymiş. Yenidoğan döneminden beter olduk . Bi de gece üç gibi uyanıp iki üç saat uyumaması of ki of. Şimdi şimdi biraz düzelmeye başladı.
26 nisanda beş aylık olduk. Destekli oturuyor. Çok kısa süre desteksiz de oturuyor. Sonra devriliyor.
Günler bebişle çok güzel geçiyor. Yoksa bu korona günlerinde delirmemek işten değil.
Ek gıdaya tam bir haziranda başlayacağım. Blw klasik karışık giderim diyorum. şimdi biz yemek yerken mama sandalyesinde yanımıza oturuyor Bazen salatalık filan tutuyor ağzına babası. Bayağı kemiriyor küçük fare. Üst dişler gelecek sanırım onları kaşıyor.
Bizde durumlar böyle.
Hiç fotoğraf eklememiştim. Bu da benim kuzum.

Eklentiler

• AA1A0EFD-1CD0-4F7C-8813-98153C57CA6C.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 40E510B3-A783-42EE-A7CE-9D97324B9060.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 62
Maşallah çok tatlı ❤
İlk diş sizden gelmiş o zaman.Bizde bu ara diş çıkarıyoruz

Anladim mesajlar yığılmış tam okuyamayinca boyle anladimbiz de bugun tam 5.5 aylik olduk ilk kez kabak tattirdim pek sevmedi ama yedi 1 çay kasıgi3 gün devam edip sonra havuç ve patates tattiracagim.Aslinda yogurt istiyorum ama bir turlu çözülemeyen varla yok arasinda sut alerjisi suphemiz var,su sebze meyveleri tattirayim da bakacagim sonra

Sen iyi niyetliymişsin. Üzme kendini. Başka yumurta var mı diye baktın mı? Bizim de balkona yuva yapmışlardı. İki yavru oldu. Uçtular gittiler. Ne vicdansızlar var balkonu kirlenecek diye yuvasını bozan.
Evet iyi niyetliydim ama keşke bıraksaydımda ıslansaydı da yumurta kirilmasaydibaska yumurtası yoktu canim tekti ama o günüm nasıl kötü geçti anlatamam.evet ya nasıl vicdan sahibiler anlamıyorum zaten onlari

Kirpilerine kurban olunur maşallah çok tatlı ya büyümüş baya seninki.

Sağol cnm uzun uzun yazmışsın tebrik ederim seni.millete laf anlatmaktan kurtulamiyoruz zaten peki ilk tattirmalari nasıl yaptın onlardan mi basladin bu süzgeç gibi şeyler var fazla parça gelmeyi önler bebek onu emerek yiyor dahai iyi olur

Belki seninki ilk olacaktır cnm bezimki de sırayla çıkmamıştı vampir dişi gibi çıkmıştı mesela önler vardı ama sıkıntı etme dişler artık sırayla gelmiyor çok kişi gördüm

Maşallah sana fıstık saçlar nasılda güzel benim oğlum keltoş olduğu için sacli bebeler çok hoşuma gidiyor maşallah onlara

Hayırlısı anne ve bebek hazırsa olacak iş zaten içinizden nasıl geliyorsa oyle yapın en güzeli

Muhallebi hiç yapmadım zaten püre de yok buharda haslayıp ne cok sert ne cok yumuşak kıvamda oluyor herşey. Tadımları bitirdikten sonra corba lara basladım onuda ufak fincan a koydum alttan elimle destekledim zamanla ona bıraktım pipetle su içmeyi 1 yasında öğrenmişti mesela. Ben basak burcuyum çok detaycı ve titiz Bi karakterim var. Ailem soka girmişti nasıl bu kadar etrafa dökmesine izin verdiigim için

Evet uzun oldu valla çiçek gibi açılan süzgeç var ondan alıp tencere dibine su koyup buharında pişirdim. Foto atarım şimdi. İlk kabakla başlamıştım ben o zaman. Hayır birşeyin içine koymadım direk eline aldı video gonderme imkanı yok dimi burda

Belki seninki ilk olacaktır cnm bezimki de sırayla çıkmamıştı vampir dişi gibi çıkmıştı mesela önler vardı ama sıkıntı etme dişler artık sırayla gelmiyor çok kişi gördüm
Aslında tam emin olamadım ağzını açmıyor bizim kız resim çekip doktorumuza soracaktım ama çekemedim Bi türlü

MaşaAllah çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…