Sen iyi niyetliymişsin. Üzme kendini. Başka yumurta var mı diye baktın mı? Bizim de balkona yuva yapmışlardı. İki yavru oldu. Uçtular gittiler. Ne vicdansızlar var balkonu kirlenecek diye yuvasını bozan.Off ya sinirlerim bozuldu kızlar bugün bir olay yaşadım çok üzüldüm bir kumru benim balkonun saksisina yuva yapmış ve yumurtlamış kuluçkaya yatmış disardada nasıl yağmur var sabahtan beri düşünüyorum ıslanmasınlar diye nasıl bir yöntem uygulayabilirim diye şemsiye geldi aklıma gittim tam usulca koycam anne kuş korktu uçtu ucarkende yumurta aşağı düştü icim parçalandı yaa belki saçma gelebilir ama anlatmak istedim,çok üzüldüm
Kızlar Özge'nin herşeyini not tuttum ben zamanında.Boyu,kilosu,ilk dişi,göbek bağı ne zaman düştü,ilk konuşması,ilk saçını kestigim tarih vs.diye.Az önce biraz bakayım diye açtım ilk dişini 7 buçuk aylıkken çıkarmış.Mete daha aceleci.Özge 6 aylıkken 10 kiloymusMete bu konuda daha yavaş.
Sizde böyle notlar tutun,büyüyünce okusun
Biz bugün 6 aylık olduk teyzeleri
Bebeğin kendisi yemesi yiyecekleri yani canım parmak büyüklüğünde eline veriyorsun kendisi yiyorBu blw ne biri bana açıklasın lütfen ben hangi yüzyılda yaşıyorum acaba diye kendimi sorgulamadım değil bir ben bilmiyorum sanırım herkes biliyor
Teşekkür ederizBüyümüş kocaman olmuş minik kuzumaşallah çok güzel olmuş hem kendisi hem fotoları
Özgenin göbek bağı,ilk saçı,dökülen ilk dişi,test cubugu hepsi duruyor.Bi ara işi igrenclige vurup ilk kestiğim tırnaklarını bile sakliyim dedim de,dedim abartma oldu olacak ilk bezini de sakla bariBen de hamile kaldığımı ögrendigin günden beri yazıyorum bir şeyler, hamilelik günlüğüm bile var. Pozitif çıkan test, göbek bağı, kırkında yikadigimiz suyun içine attigim 40 buğday bile duruyorküçük boy kilitli bir sandık alıp içine koydum hepsini. erkek cocuk ne kadar değer verir bilmiyorum da benim annem tutsa böyle şeyleri ben çok severdim sanırım.
Maşallah çok tatlı ❤Merhaba kızlar uzuuun bir zaman okuyamadım. Hiç giremedim. Bi 60-70 sayfa birikmiş. Amaaa hepsini tek tek okudum. Ben de bir durum güncellemesi yapayım dedim.
4. Ayımız özellikle son iki haftası çok zor geçti. Uyku gerilemesi artı diş çıkarma derken perişan olduk valla. Minnoşumun iki tane dişi çıktı. Bi on beş gün oluyor. Uyku gerilemesi illet bir şeymiş. Yenidoğan döneminden beter olduk . Bi de gece üç gibi uyanıp iki üç saat uyumaması of ki of. Şimdi şimdi biraz düzelmeye başladı.
26 nisanda beş aylık olduk. Destekli oturuyor. Çok kısa süre desteksiz de oturuyor. Sonra devriliyor.
Günler bebişle çok güzel geçiyor. Yoksa bu korona günlerinde delirmemek işten değil.
Ek gıdaya tam bir haziranda başlayacağım. Blw klasik karışık giderim diyorum. şimdi biz yemek yerken mama sandalyesinde yanımıza oturuyor Bazen salatalık filan tutuyor ağzına babası. Bayağı kemiriyor küçük fare. Üst dişler gelecek sanırım onları kaşıyor.
Bizde durumlar böyle.
Hiç fotoğraf eklememiştim. Bu da benim kuzum.
Anladim mesajlar yığılmış tam okuyamayinca boyle anladimZaten şimdi değil canım yapacak var mı diye sordular ona cevap verdim 7 8 aylık olunca yiyebilirler galiba bende çok bilmiyorum daha iyice araştırmadım ilk cocugum ama yapmayı düşünüyorum. Ben tadımlara baslsdım zaten sebze meyve tadımları yapıyoruz ben yediriyorum bugüne kadar tattırdıklarjmdan alerjisi olan olmadı hic bugun de bezelye tattırdım mesela ama dedigim gibi blw yapmak istiyorum kendisi yemeyi öğrensin hep ben yedirmek istemiyorum
Evet iyi niyetliydim ama keşke bıraksaydımda ıslansaydı da yumurta kirilmasaydiSen iyi niyetliymişsin. Üzme kendini. Başka yumurta var mı diye baktın mı? Bizim de balkona yuva yapmışlardı. İki yavru oldu. Uçtular gittiler. Ne vicdansızlar var balkonu kirlenecek diye yuvasını bozan.
Aynen valla çok çektik halada çekiyoruz Allah yardımcımız olsunMerhaba ben de aslonda aralik annesiyim 10 Aralik'ta dogmasi gerekirken 26 gun erken geldi benimki de gazli kolik bebekti,erken doğanlarda oluyormuş
Merhaba kızlar uzuuun bir zaman okuyamadım. Hiç giremedim. Bi 60-70 sayfa birikmiş. Amaaa hepsini tek tek okudum. Ben de bir durum güncellemesi yapayım dedim.
4. Ayımız özellikle son iki haftası çok zor geçti. Uyku gerilemesi artı diş çıkarma derken perişan olduk valla. Minnoşumun iki tane dişi çıktı. Bi on beş gün oluyor. Uyku gerilemesi illet bir şeymiş. Yenidoğan döneminden beter olduk . Bi de gece üç gibi uyanıp iki üç saat uyumaması of ki of. Şimdi şimdi biraz düzelmeye başladı.
26 nisanda beş aylık olduk. Destekli oturuyor. Çok kısa süre desteksiz de oturuyor. Sonra devriliyor.
Günler bebişle çok güzel geçiyor. Yoksa bu korona günlerinde delirmemek işten değil.
Ek gıdaya tam bir haziranda başlayacağım. Blw klasik karışık giderim diyorum. şimdi biz yemek yerken mama sandalyesinde yanımıza oturuyor Bazen salatalık filan tutuyor ağzına babası. Bayağı kemiriyor küçük fare. Üst dişler gelecek sanırım onları kaşıyor.
Bizde durumlar böyle.
Sağol cnm uzun uzun yazmışsın tebrik ederim seni.millete laf anlatmaktan kurtulamiyoruz zaten peki ilk tattirmalari nasıl yaptın onlardan mi basladin bu süzgeç gibi şeyler var fazla parça gelmeyi önler bebek onu emerek yiyor dahai iyi olurÖncelikle ilk yardım videosunu bol bol izlemek lazım blw yaparken nerede nasıl mudehale yapmamız gerek her ogürdügünde mudehale etmemek gerekiyor. Bizde çok şükür oyle bir durumla karsılasmadık ama tabiki bol bol öğürdü geri cıkardı karsısında sakin kalarak birlikte atlattık o donemleri. Yardımcım eve gittiginde boğacak bu kız cocugu dermiş hep o kadar sakinim yanişimdi söylüyor ne kadar iyi yapmıssın ben böyle böyle dedim diye şimdi çektiğim videoları izliyorum da mesela biraz büyük haşlamısım bebeğin parmak büyüklüğünde olsa daha iyi tutarmış cocuk ben, benim parmak inceligimde haşlamısım 3.kişiler illaki yedirmek isteyecek fırsat vermemek kararlı olmak gerek bitmiyor cunku istekleri bide onlara kanıtlamakla ugrasıyoruz malesef. Mevsim yaz nasılsa çıplak bile olsa olurlar cunku bildigini yogurdu kafasından aşagı indirecek hemen banyo sandalyenin altına sofra bezi seriyordum duvardan uzak bir yerde cunku sıcrıyor tabak epey bir süre kullanmadım cunku attı silikon yapışanlardan kullandım. Önlüğü hiç sevmedi o yüzden her kıyafeti kirliydi artık yemek yerken b elli seyleri giydirir olmuştum. 10 aylık oldugunda daha düzgün ymeye baslamıştı o zaman a kadar genelde 2 agzına koyuyorsa 4 yere atıyor aklıma geldikçe yazarım yine
Belki seninki ilk olacaktır cnm bezimki de sırayla çıkmamıştı vampir dişi gibi çıkmıştı mesela önler vardı ama sıkıntı etme dişler artık sırayla gelmiyor çok kişi gördümMerhaba arkadaşlar Aralık annesiydim normalde ama bebeğim 3 hafta erken doğdu aşırı gazlı ve huysuz bir bebek son bir haftadır dahada huysuzlandı dişmi acaba dedim ama kabarma yoktu bu gün elimle dişlerine masaj yaparken azı dişinde Bi sertlik geldi ışıkla baktım minicik beyaz bir çıkıntı var tam anlayamadım diş olabilirmi çok şaşkınım ilk azı dişi çıkan bebek duydunuz mu nettende araştırdım hiçbir bilgi yok
Çok güzel olmuş ben de her ay yapıyorumBiz bugün 6 aylık olduk teyzeleri
Maşallah sana fıstık saçlar nasılda güzel benim oğlum keltoş olduğu için sacli bebeler çok hoşuma gidiyor maşallah onlaraMerhaba kızlar uzuuun bir zaman okuyamadım. Hiç giremedim. Bi 60-70 sayfa birikmiş. Amaaa hepsini tek tek okudum. Ben de bir durum güncellemesi yapayım dedim.
Bizde durumlar böyle.
Hayırlısı anne ve bebek hazırsa olacak iş zaten içinizden nasıl geliyorsa oyle yapın en güzeliMasallah bebeginize,benim simdilik tek derdim yemege alişsin, ileeise zaten kendileri yemek istiyorlar ama çok guzel kucukken özguvenleri oluşuyor ben biraz yaşını alsin istiyorum,aslinda bebekten cok ben hazir degilim cesaret edemem
Muhallebi hiç yapmadım zaten püre de yok buharda haslayıp ne cok sert ne cok yumuşak kıvamda oluyor herşey. Tadımları bitirdikten sonra corba lara basladım onuda ufak fincan a koydum alttan elimle destekledim zamanla ona bıraktım pipetle su içmeyi 1 yasında öğrenmişti mesela. Ben basak burcuyum çok detaycı ve titiz Bi karakterim var. Ailem soka girmişti nasıl bu kadar etrafa dökmesine izin verdiigim içinİnsallah teşekkür ederim ama hani muhallebi tarzında birşeyler yapınca onları ben yediririm meyve sebzeleri kendi yer diye düşünmüştüm ama dediğiniz de mantıklı kafası karışabilir veya hep annem yedirsin diyebilir siz tecrübelisiniz tabi deneyimlemişiniz mahallebi veya corbaları da mı kendi yiyecek onları nasıl yaptınız
Sağol cnm uzun uzun yazmışsın tebrik ederim seni.millete laf anlatmaktan kurtulamiyoruz zaten peki ilk tattirmalari nasıl yaptın onlardan mi basladin bu süzgeç gibi şeyler var fazla parça gelmeyi önler bebek onu emerek yiyor dahai iyi olur
Aslında tam emin olamadım ağzını açmıyor bizim kız resim çekip doktorumuza soracaktım ama çekemedim Bi türlüBelki seninki ilk olacaktır cnm bezimki de sırayla çıkmamıştı vampir dişi gibi çıkmıştı mesela önler vardı ama sıkıntı etme dişler artık sırayla gelmiyor çok kişi gördüm
MaşaAllah çok tatlıMerhaba kızlar uzuuun bir zaman okuyamadım. Hiç giremedim. Bi 60-70 sayfa birikmiş. Amaaa hepsini tek tek okudum. Ben de bir durum güncellemesi yapayım dedim.
Bizde durumlar böyle.
Benim kızda kel bide olanda dökülüyor bende saçlı bebeklere imreniyorumMaşallah sana fıstık saçlar nasılda güzel benim oğlum keltoş olduğu için sacli bebeler çok hoşuma gidiyor maşallah onlara❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?