2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim kızım yiyo kabağı bal kabanını da sevdi sadece havuçtan pek hoslanmadı Yoğurtta veriyorum ben onu da sevdi Allah'tan zaten az az veriyorum tadımlık. Bugun meyve filesine muz koydum verdim cok sevdi bitirdi içindekini hep oyalandı biraz onla dişini de kaşıdı

Hahaha bende başak burcuyum aşırı titizim ama mama sandalyesinin altına bişey serip veririm ya napıyım yazın balkonda yer mesela

Yaa bende normalde Aralık annesi olacaktım benim kızımda 1 ay erken geldi babasının doğum gününde benim Kız da şimdi lerde biraz huysuz normalde hiç böyle değil atak haftası diş herşey olabilir valla uykuda az uyuyor. Dişlerine bakıyorum ama henüz birşey yok bakalım

Hahaha bende başak burcuyum aşırı titizim ama mama sandalyesinin altına bişey serip veririm ya napıyım yazın balkonda yer mesela
Yani Bi çaresi bulunuyo onlar yesin yeterki basak olmaz zor ama güzel

Benim eşim de başak ama ,aman aman bi titizliği yok niye ki acaba Başak kadınları mı titiz oluyor acaba?
Ben balık burcuyum,kızım boğa,oğlum akrep.Karmakarışık bir aileyiz

Akrebin emojisini yapmamislar.
karınca koydum.

Seslide gülemedim kızım uyumak uzere aslında titiz olurlar acaba siz zaten cok titizsinizde ona fırsat kalmıyor olabilir mi yada yükselen etkiliyordur bilemedim. Baya karısıkmış bizde ben başak eşim akrep oğlum ikizler kızım akrep hahha bizde karısıgız

Aslında balıklar da fazla rahat olurlar ama ben titizim. demekki bizim evde kimse kendi burcunun insanı değil Evet siz de baya karışık

Bende balık eşim terazi ve oglum akrep tabi

Benim eşim yay çok titiz ama kendi temizlemez herseye konuşur Ama kıyafette falan cok titiz işe gitmeden 10 dk ayna karşısında kendşne bakar

Benim eşim yay çok titiz ama kendi temizlemez herseye konuşur Ama kıyafette falan cok titiz işe gitmeden 10 dk ayna karşısında kendşne bakar
Ayyy öyle titiz istemem.Bi işin ucundan tutacaksa titiz olsun ama hem bişey yapmayıp hem de söylenecekse kalsın.

Abim yay birde yeğenim ikiside baya uyusuk dünyada iş oldugunu bilseler gelmezlermiş ne yalan soyliyim kızım da yay olacaktı neredeyse 1 ay erken doğdu da akrep oldu yoksa cok kavga ederdik heralde

Oğlun sinirli bi çocuk mu?Saçları dik olanlara sinirli olur derler.merak ettim.
Maşallah pek şeker❤
İ-na-nıl-maz sinirli hem sinir li hem savaşçı hem inat ben dedim zaten eşime Alperen koymayalım diye ama koyduk işte ama çok tatlı kızıyo kızıyo sonra geliyo anne özür dilerim ben yanlıs yaptım hadi barışalım

Abim yay birde yeğenim ikiside baya uyusuk dünyada iş oldugunu bilseler gelmezlermiş ne yalan soyliyim kızım da yay olacaktı neredeyse 1 ay erken doğdu da akrep oldu yoksa cok kavga ederdik heralde

Kız deme öyle iyidir yaylar oğluma ben yayiz. Kıpır kıpıriz ikimizde. Eşim yengeç. Doktorum bunu duyunca çok üzülmüştü hatta. iki yayla aynı evde, geçmiş ola demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…