2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kız deme öyle iyidir yaylar oğluma ben yayiz. Kıpır kıpıriz ikimizde. Eşim yengeç. Doktorum bunu duyunca çok üzülmüştü hatta. iki yayla aynı evde, geçmiş ola demişti.
İyidir iyidir çok yufka yüreklidirler beceriklidirler ama üsengeçler valla maşallah size kıpır kıpır olmak iyidir yaşalanmıyor insan

Atak haftası hakkında
Ben Google a yazıyorum atak haftası hesaplama diye link ekleyemedim 40.hafta dogması gereken günü giriyorsun zaten Biz 35 haftalık doğmuştu ama 40 ı girdim.

İnternetten video nün. Adresini kopyalaysbilirsin fileli bir aparat var şimdi

Eklentiler

• IMG_20200501_231740.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 58
Abim yay birde yeğenim ikiside baya uyusuk dünyada iş oldugunu bilseler gelmezlermiş ne yalan soyliyim kızım da yay olacaktı neredeyse 1 ay erken doğdu da akrep oldu yoksa cok kavga ederdik heralde
Benim eşimde uyuşuk bi iş yapacağı zaman saatler sonra kalkar yaptıgı şeyi de yavas yavas yapar deli eder ben çok canlıym benim işim hemen olacak o yüzden ona söyleyene kadar kalkar yaparım daha iyi

5 de uyanıp bu saate kadar nasıl uyanık duruyo bu kız ben anlamıyorum daha yeni uyudu cimcime 7 saatin sonunda. Galiba benim kızımdan baska bu kadar uyanık duran yoktur

İnternetten video nün. Adresini kopyalaysbilirsin fileli bir aparat var şimdi
Yok bizim oğlanın videosunu gönderecektim bu fileleri kullanmak tercih meselesi tabi bunda alısırsa sonra direk kendisini verdiğinde nasıl hemen adapte olurmu onu bilemiyorum

Benim eşimde uyuşuk bi iş yapacağı zaman saatler sonra kalkar yaptıgı şeyi de yavas yavas yapar deli eder ben çok canlıym benim işim hemen olacak o yüzden ona söyleyene kadar kalkar yaparım daha iyi
Evet yaa bende cok tez canlıyım bişey dediğimde hemen yapsın istiyorum z en iyisi sen yap diyorum o zaman da iş bitmiyo yaaa Bide esim cok dertleniyo mesela mutfakta yemek yapıyoruz. Ben sürekli ona bakıyormusum sanki yanlıs bişey yapacakmıs da kızacakmısım gibi hissediyormus artık nasıl bakıyorsam

Bende öyleyim yanımda birisi iş yaparken tedirgin olurum gözüm üstünde olur ama benim eşim mutfaga girmez şimdide kızımı bırakıp ona gidiyorum mutfaga ben hazırlıyorum napıyım bari biraz cocukla ilgilensin bi işe yarasın

Gunaydin,bebeginiz bir emzirme seansinda karnini kaç dakika doyuruyor,memede kaç dakika kaliyor?

Kızlar ben bu kadını hamileligimden beri takip ederim, baya şey öğrendim ondan. Ek gıda için güzel bir program hazırlamış, ben gün gün bunu takip edicem.

Bende eğitim verdim bizim de 2 uzun 1 kısa olmak üzere 3 uyku çok şükğr bende memnunum uykuda sıkıntı yok da uyanıkken mızmız bayağı ilgilendişi birşey yok felan o zorluyor beni
Merhaba, canım şşş pat eğitimi mi verdin yoksa felaket uykularını mı düzenledin? Geceleri nasıl ıyuyor. Uyanıyor mu 1-2 kere? Ağlıyor mu?

Ben de çok uzun zaman uzak kaldım. İşlerim yoğundu bir de ev taşıdık.
Oğlum 4 kasım doğumlu.
Destekli oturabiliyor ama bir süre sonra öne doğru bükülüveyor. Ellerini bilinçli kullanmaya başladı. Yani oyuncaklarını tutuyor, eliyle çeviriyr, büküyor ağzına götürüyor. Emziğini çıkarıyor, tekrar ağzına koyuyor.
yan dönüyor ama yüzüstü dönemiyor.
yemeklere ilgisi çok. Biz yemek yerken bir kaşığa bir ağzımıza bakıyor.
BLW sistemini duydunuz mu? Ben o şekilde ek gıdaya geçmek istiyorum ama korkuyorum da yemek borusuna kaçar diye. Google a yazarsanız blw yöntemi diye bir sürü bilgi çıkıyor.

3 ila 5 buçuk ay arası çok güzel geçiyordu gece uykusu ama sonrasında geceleri ağlayarak uyanmaya başladı. Önceden 20:00 gibi bir yatardı gece 04;00’te emip tekrar sabah 07:00-08:00 e kadar uyurdu...
şimdi 21:00 gibi uyuyor. 24:00, 03:00, 05:00, 06:00 gibi uyanıyor. Bir de ev taşıdık, biraz perişan oldum açıkçası.

sizin bebeler mama sandalyesinde ne güzel oturuyorlar. Bendeki mama sandalyesinin öyle vücudu tutacak kemerleri yok. Eltim vermişti. Ona oturtmaya korkuyorum açıkçası. Kemersiz oturtan var mı?

Bu blw ne biri bana açıklasın lütfen ben hangi yüzyılda yaşıyorum acaba diye kendimi sorgulamadım değil bir ben bilmiyorum sanırım herkes biliyor
Ben de tam ondan bahsediyordum. Bebeğin besinleri kendisinin keşfetmesini sağlamak aslında. Kendi eliyle tadına rengine, kokusuna bakıp, ağzına alıp yutması. İstediği kadar yiyip bırakması. Aslında doğalımızda olan içgüdüsel tarafımıza hitap ediyormjş gibi geliyor ben de araştırıyorum. Özgüven oluşturuyor hem de beyin gelişimini destekliyormuş. Avcı dönemindeki gibi avını önce inceleyip sonra yiyormuş. Ben de araştırma aşamasındayım henüz. Taşınmaktan bebeğimle tam istediğim gibi ilgilenemedim. Korona zamanı bi de taşındık, yıprattı biraz.

Çok güzel düşünmüşsün benim hep hafızamda ama tabi belli önemli şeyler .Büyük oğlum 10 aylıkken diş çıkarmıştı ve emeklemişti 14 aylıkken yürüdü...5 aylıkken 9 kiloydu.Inşallah unutmam bunları ...

Merhaba ben de aslonda aralik annesiyim 10 Aralik'ta dogmasi gerekirken 26 gun erken geldi benimki de gazli kolik bebekti,erken doğanlarda oluyormuş
Benimkide 7 aralık gözüküyordu 19 kasımda doğdu canım .Seninki daha erkenmiş evet ..Ama benimki o kadar gazlı değildi .Birde ben çok dikkat etmedim her şeyi yedim. Kuru fasulye bile yediğimi biliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…