2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimde test çubuğu ,göbek bağı ,ilk saçı ,isim yazan bilek bandı duruyor...

İnternetten video nün. Adresini kopyalaysbilirsin fileli bir aparat var şimdi
Hangisi iyi sizce filelimi plastik delikli olan mı ..Benimde almam lazım ama malum durumdan dolayı artık internetten bir şey almıyorum .Eşim markete gidince bulabilirse alsın artık .

5 de uyanıp bu saate kadar nasıl uyanık duruyo bu kız ben anlamıyorum daha yeni uyudu cimcime 7 saatin sonunda. Galiba benim kızımdan baska bu kadar uyanık duran yoktur
Rekor gerçekten senin kız zaten bu gruptaki bebeklerden pek ayrı hareket ediyor ...Çok hızlı her şeyi maşallah ..Şimdiden ergen triplerde baksana... Benimki en fazla 3 saat durmuştur bu zamana kadar .Sabah 7.30 da uyandı ana kucağına koydum duruyordu şimdi uyuyuvermiş.

Canım bu blw yöntemini en iyi ben bilirim bana soracaksın bu yöntemi .Bu grupta pek bilen çıkmaz bu yöntemi

Benim oğlumun da saçlar dik dikti doktora kontrole gittiğimizde nasıl sinirli bir bebekmi diye sorduydu .Gene çevredekilerde aynı şeyi söylüyor ..Ama çok sakin hiç sinirli değil güleç bir bebek maşallah ..Bende arada elimi ıslatıp şekil veriyorum böyle kirpi gibi oluyoruz....Bende eşimde dalgalı saçlıyız kime çekti bilmiyorum....

Eklentiler

• Screenshot_20200502-104544_WhatsApp.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 48
Benimkide 7 aralık gözüküyordu 19 kasımda doğdu canım .Seninki daha erkenmiş evet ..Ama benimki o kadar gazlı değildi .Birde ben çok dikkat etmedim her şeyi yedim. Kuru fasulye bile yediğimi biliyorum .
Benimki de 16 Aralik 24 gun once geldi ,aslinda beninki gazini rahat çıkarıyordu kakasini da yapiyordu ama kolikti iste,,doktor demişti ki siz bagirsagin sadece bir kısmına tanık oluyorsunuz metrelerce uzun bir organ her bölgesindeki sıkışma rahatsiz eder,bizimki de belli saatleede aglardi,ben gazini cikardigi icin kolik degil saniyordum ve yiyordum her seyi kisitlamadimhatta gaz damlasini bile 5.ay kullanmaya başladık ,doktor sorduğunda gazini rahat yapiyor derdim,o muayene edip gaz var deyip damla vermişti kullanmamıştım hata yaptim tabi neyse gecti o günler çok şükür

Ben de bugün bunu onerecektim cnm ben bunu defterime yazmıştım oğlumda yapamadım kızımda ins

Aynen öyle vallahi benim kızım farklı 10 saat uyumadığını biliyorum ben uyumamak için direnip duruyo. Zaten artık günde iki uyku yapıyo hanımefendi

Hangisi iyi sizce filelimi plastik delikli olan mı ..Benimde almam lazım ama malum durumdan dolayı artık internetten bir şey almıyorum .Eşim markete gidince bulabilirse alsın artık .
Wee baby ninki var bende silikon ama yumuşak kullanışlı baya. Eczaneden aldı eşim

Ve hiç öyle kendi kendine uyuduğunu görmedim İkinci cocuk akıllı oluyo diyolar senin birinci nasıldı

Ve hiç öyle kendi kendine uyuduğunu görmedim İkinci cocuk akıllı oluyo diyolar senin birinci nasıldı
Benim büyük oyleydi. 1bucuk yaş civarı ilk kez kendi kendine uyuyakalmisti. Hemen nefesini kontrol ettim, atesini ölçtüm, sağına soluna baktım. İçin rahat etmedi. Kesin bir şey oldu diye uyandırdım iyice kontrol ettim çocuğu
Zaten ilk ve son oldu.

Bizimki az emiyor uyumadan önce emziriyorum o da on onbeş dakika yoksa iki dakikada bırakıyor
Buyudukleri icin ceneleri kuvvetlendi o yuzden hizli emebiliyorlar sanırım kaç saatte bir emiyor ,sadece anne sutu mu beninki 1,5 maksimum 2 saat zor dayaniyor hep emmek istiyor okuyorum bu ayda 3 saat durmalari lazim benimki durmuyor

Merhaba, canım şşş pat eğitimi mi verdin yoksa felaket uykularını mı düzenledin? Geceleri nasıl ıyuyor. Uyanıyor mu 1-2 kere? Ağlıyor mu?
Canım merhaba ben şşt pat yöntemi ile yaptım çok şükür gündüz çok iyi uyuyor brn uyandırıyorum hatta. Gece 2 defa mamaya kalkıyor ama çözemediğim sorun şu gece 3 4 gibi mamaya kalkınca uyumuyor yatağında oynuyor kendi kendine ve 2 saat sonra uyuypr. Bazen mama yiyip uyuduğu da oluylr tabi.akşam 7 buçukta uyuyor naptıysam bşraz geç saate bekletemiyorum çok ağlıyor. Ama sabah da 6 da kalkıyor bende istiyorum ki biraz heç uyansın nolur 8 9 gibi uyansa mesela ama heç yatırmayı denedim birkaç kere maalesef yine sabah 6da kalkıyor

Hahaha aynen bende kendi kendine uyusa bi korkarım yani çünkü hic yapmadığı birşey. Uyuyana kadar benim suyumu çıkarıyo her seferinde kucakta gez gez.. Memeyi tutmaz falan baya zorluyo beni bıdıgım. Bu arada nerelerdesin rint ara sıra bize de uğra senin tecrübelerine çok güveniyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…