Sagolsun eşim yardım eder bazen bugun yemek bende der arada da olsa iyi geliyor insanaBende öyleyim yanımda birisi iş yaparken tedirgin olurum gözüm üstünde olur ama benim eşim mutfaga girmez şimdide kızımı bırakıp ona gidiyorum mutfaga ben hazırlıyorum napıyım bari biraz cocukla ilgilensin bi işe yarasın
Benim cocuklarda öyle aksam yatma saati de aynı sabah kalkma saatinde düzeni biraz geciksin cok aglıyor huysuzlanıyor. Senin ki gece uyanık kaldığında acaba gece gündüz ayrımı karısmış olabilir mi gündüz de çünkü ben uyandırıyorum yazmışsınCanım merhaba ben şşt pat yöntemi ile yaptım çok şükür gündüz çok iyi uyuyor brn uyandırıyorum hatta. Gece 2 defa mamaya kalkıyor ama çözemediğim sorun şu gece 3 4 gibi mamaya kalkınca uyumuyor yatağında oynuyor kendi kendine ve 2 saat sonra uyuypr. Bazen mama yiyip uyuduğu da oluylr tabi.akşam 7 buçukta uyuyor naptıysam bşraz geç saate bekletemiyorum çok ağlıyor. Ama sabah da 6 da kalkıyor bende istiyorum ki biraz heç uyansın nolur 8 9 gibi uyansa mesela ama heç yatırmayı denedim birkaç kere maalesef yine sabah 6da kalkıyor
Amin inşallah cümlemizin evladı sağlıkla büyüsün ❤Muhteşem olmuş hele ocak detayı çok güzel ..Sağlıkla büyüsün inşallah...
İyi gelmez mi ya 10 15 dk ilgilense o bile yetiyor. Ne güzel şanslısın yemek yapan erkek çok iyi bişey. Ben diyorum elime ben hasta olsam yemek nasıl yapcan diye dışardan söylerim diyo hiç kendini zora sokmazSagolsun eşim yardım eder bazen bugun yemek bende der arada da olsa iyi geliyor insanacocuklara da bakar sağolsun
Benim cocuklarda öyle aksam yatma saati de aynı sabah kalkma saatinde düzeni biraz geciksin cok aglıyor huysuzlanıyor. Senin ki gece uyanık kaldığında acaba gece gündüz ayrımı karısmış olabilir mi gündüz de çünkü ben uyandırıyorum yazmışsın
Ben daha hic vermedim,tadimlarda vermeyecegin de ancak corbaya falan baslarsam veririm diye planladimKızlar bebekleriniz ne kadar su içiyo benimki günde 70 CC içiyo çok seviyo suyu özellikle sabah uyanınca içi yanmış gibi su içiyor ben yeter diyorum aetık daha versem içecek midesi ne ki çok gelir diyorum. Bırakayım istediği kadar içsin mi bilmiyorum ki
Neden vermiyosun bence artık ihtiyaçları var ben tadımlara başlayınca vermeye baslsdım baya da içiyo demekki ihtiyacı var içtiğine göre hatta daha fazla versem içecek yani. Bence tadımlara başlayınca verin tabi yinede siz bilirsinizBen daha hic vermedim,tadimlarda vermeyecegin de ancak corbaya falan baslarsam veririm diye planladim
Benimki memeye düşkün 1,5 2 saatte emiyor su ihtiyacını karsilar diyw düsunuyorum,başka besin de almiyor anne sütü dısinda,dun basladik ama tadim duzeyinde ogun olarak vermeye basladigimda tabi verecegim.Neden vermiyosun bence artık ihtiyaçları var ben tadımlara başlayınca vermeye baslsdım baya da içiyo demekki ihtiyacı var içtiğine göre hatta daha fazla versem içecek yani. Bence tadımlara başlayınca verin tabi yinede siz bilirsiniz
Benimkide sadece emiyor 2 saatte emiyor canım ne biliyim içiyo valla suyu daBenimki memeye düşkün 1,5 2 saatte emiyor su ihtiyacını karsilar diyw düsunuyorum,başka besin de almiyor anne sütü dısinda,dun basladik ama tadim duzeyinde ogun olarak vermeye basladigimda tabi verecegim.
Anne sütü kilosu iyi cnm 22 aylık oğlum emiyor ondan önce .sütün yağlı kısmı küçüğe kalıyor çabuk doyuruyor diye düşünüyorum ama dediğin gibi çeneleri kuvvetli 2 saat zor dayanıyor aynen senin gibi uykudan önce veriyorum genelde yoksa iki dakika emiyorBuyudukleri icin ceneleri kuvvetlendi o yuzden hizli emebiliyorlar sanırım kaç saatte bir emiyor ,sadece anne sutu mu beninki 1,5 maksimum 2 saat zor dayaniyor hep emmek istiyor okuyorum bu ayda 3 saat durmalari lazim benimki durmuyor
Bir arkadasim var ikizler burcu gayet iyi anlasiyoruz onunla baska da cevremde yokikizler burcuyla anlaşıyor musun?
Birincisi aslında düşünüyorum bundan daha akıllıymış ama işte annem alıştırdı sallamaya kadın öyle görmüş .Sonrada bize kaldı sallama işi ve çok yordu bu durum .Biraz tecrübesizlikte vardı tabi zor büyüdü. Zaten yürüyünce biz bittik .Çok enerjikti.Mutfak çekmecelerinin kulpuna basıp tezgaha falan tırmanıyordu.Neyse geçti o günler ama şimdi ufaklık var sırada o nasıl olacak bakalım .Ve hiç öyle kendi kendine uyuduğunu görmedimİkinci cocuk akıllı oluyo diyolar senin birinci nasıldı
Evet canım sağolsunlar hiç şaşmıyorlar gece 12 dede yatsa 8 dede yatsa sabah aynı saate kalkıyorlar .Bizimki de biraz daha insaflı sizinkinden 7 de kalkıyorCanım merhaba ben şşt pat yöntemi ile yaptım çok şükür gündüz çok iyi uyuyor brn uyandırıyorum hatta. Gece 2 defa mamaya kalkıyor ama çözemediğim sorun şu gece 3 4 gibi mamaya kalkınca uyumuyor yatağında oynuyor kendi kendine ve 2 saat sonra uyuypr. Bazen mama yiyip uyuduğu da oluylr tabi.akşam 7 buçukta uyuyor naptıysam bşraz geç saate bekletemiyorum çok ağlıyor. Ama sabah da 6 da kalkıyor bende istiyorum ki biraz heç uyansın nolur 8 9 gibi uyansa mesela ama heç yatırmayı denedim birkaç kere maalesef yine sabah 6da kalkıyor
Ben tanıdık sütçüden alıyorum mis gibi her hafta 5 litre .Tabi sizin imkanınız yoksa günlük süt en mantıklısı .Yoğurt yedirdim geçen ayriyeten mayalamadım valla bizim yediğimizden verdim şaşkın şaşkın yedi gözümün içine baka baka .Probiyotik yoğurdu bir de ben deneyim benim mayam eskiden kalan yoğurdun mayası oluyor .Çok ekşirse market yoğurdu ile mayalıyorum.Kızlar dün selime yogurt lor peyniri ve peynir alti suyu yaptim. Siz yogurdu hangi sütle ve hangi mayayla yaptiniz ? Ben gunluk cam sisedeki sütle ve probiyotik mayayla yaptim cok guzel tuttu tadi da tam bebeklere gore taptatli bi yogurt oldu
Aslinda cok yakin tanıdığımız süt satıyor ama benim icime sinmiyor ne kadar tanidik olursa olsun acik sutlerde bakteri riski cok yüksek malesefBen tanıdık sütçüden alıyorum mis gibi her hafta 5 litre .Tabi sizin imkanınız yoksa günlük süt en mantıklısı .Yoğurt yedirdim geçen ayriyeten mayalamadım valla bizim yediğimizden verdim şaşkın şaşkın yedi gözümün içine baka baka .Probiyotik yoğurdu bir de ben deneyim benim mayam eskiden kalan yoğurdun mayası oluyor .Çok ekşirse market yoğurdu ile mayalıyorum.
Demekki cocuktan cocuga değişiyor oda. Ne olursa olsun cocuk yani ilgi emek istiyo ne kadar akıllı da olsa. Allah saglık versin bu zamanlar geçecek elbet kızımla el el tutuşup gezcez diye avutuyorum kendimiBirincisi aslında düşünüyorum bundan daha akıllıymış ama işte annem alıştırdı sallamaya kadın öyle görmüş .Sonrada bize kaldı sallama işi ve çok yordu bu durum .Biraz tecrübesizlikte vardı tabi zor büyüdü. Zaten yürüyünce biz bittik .Çok enerjikti.Mutfak çekmecelerinin kulpuna basıp tezgaha falan tırmanıyordu.Neyse geçti o günler ama şimdi ufaklık var sırada o nasıl olacak bakalım .
Karşı komşumuzun çiftliği var onlardan alıyorum kapıma kadar getiriyorlar sağolsun güvenilir yani. Mayayı da evdeki Yoğurttan kücük kavanozlara mayaladım iki üç gün sonra yenisini açarım diye gayette tatlı güzel olmus kızımda beğendi yiyo. Bu sefer süt alınca da lor yapcam insallah bi kaçgündür yasak var diye alamadımKızlar dün selime yogurt lor peyniri ve peynir alti suyu yaptim. Siz yogurdu hangi sütle ve hangi mayayla yaptiniz ? Ben gunluk cam sisedeki sütle ve probiyotik mayayla yaptim cok guzel tuttu tadi da tam bebeklere gore taptatli bi yogurt oldu
Eşimin patronlarının çiftliği var,ordan alıyor eşim her hafta.Mayalamayı da bir önceki yogurttan ayırarak yapıyorum.Kızlar dün selime yogurt lor peyniri ve peynir alti suyu yaptim. Siz yogurdu hangi sütle ve hangi mayayla yaptiniz ? Ben gunluk cam sisedeki sütle ve probiyotik mayayla yaptim cok guzel tuttu tadi da tam bebeklere gore taptatli bi yogurt oldu
Bulunduğum yerde açık süt bulma imkanım çok ama ben yinede günlük sütle mayalıyorum normal açık sütlerinkaynatılınca pek bi yararı kalmıyormuş hatta kayınvalidem yoğurtsuz bırakmaz bizi o mayalar hep ama kızıma ayrı yapıyorum ben cnmKızlar dün selime yogurt lor peyniri ve peynir alti suyu yaptim. Siz yogurdu hangi sütle ve hangi mayayla yaptiniz ? Ben gunluk cam sisedeki sütle ve probiyotik mayayla yaptim cok guzel tuttu tadi da tam bebeklere gore taptatli bi yogurt oldu
Ya bilmiyorum ki ama mesela akşam 7 8 gibi uyuyor ya gece 3 e kadar sorun yok uyuyor kesintisiz birtek mama için 11 de kalkıyor ama şu saat 3 4 gibi uyanınca uyumuylr diyorum gündüz uyuyup uykusunu mu alıyor acaba gündüzleri bıraksam her uykusu 2 saat olur ben kaldırpıyprum gece uykusundan çaalmasın diyr amaSagolsun eşim yardım eder bazen bugun yemek bende der arada da olsa iyi geliyor insanacocuklara da bakar sağolsun
Benim cocuklarda öyle aksam yatma saati de aynı sabah kalkma saatinde düzeni biraz geciksin cok aglıyor huysuzlanıyor. Senin ki gece uyanık kaldığında acaba gece gündüz ayrımı karısmış olabilir mi gündüz de çünkü ben uyandırıyorum yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?