2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya birde birşey soracağım kızlar size.dogum yapalı neredeyse 6 ay olacak ve ben hala doğumdan çıktığım kilodayım ve sanırım bu yüzden bacaklarım ayaklarım hep ağrıyor namazı zor kılıyorum.sizde durum ne nezaman kilo verebilirim ki ya

Bu konuda sanırım ben çok şanslıyım ilkinde 3.ayda gitmişti ikincide 20 günde şimdi karantina kilosu alıyorum habire kek börek pide ekşi Maya ekmek çikolata falan cozuttum

Tam sindiremiyor dün patatesli yoğurt verdim patatesi tam ezmedim mesela o olduğu gibi çıkmış bugünde yulaflı armutlu muzlu mama yaptım tattirdim 2-3kasik gerisini istiyor çıldırıyor maşallah
Cnm patetese dikkat et biraz sulandırıp var kabız olur biz çok çektik aman ha

Kızlar ek gıdaya geçtikten sonra bebeği az emen oldumu biz felaket red yaşıyoruz ek gıdayla mı alakalı yoksa dönemsel mi bilmiyorum ek gıda öyle çok vermiyorum yoğurdu çok seviyo fazla istiyo yada elma muz püresi veriyorum havuç sevdi patates sevdi ama doyacak kadar da yedirmiyorum sanki sütün tadını artık sevmiyor gibi çok korkuyorum bırakacak diye

Ben spor yapıyorum evde cnm göbek şişti ekmeği azalttım dikkat ediyorum artık bünye meselesi daha erken hareketsiz kaldık ya emeklemeye baslasinlar kilo gider

Bu konuda sanırım ben çok şanslıyım ilkinde 3.ayda gitmişti ikincide 20 günde şimdi karantina kilosu alıyorum habire kek börek pide ekşi Maya ekmek çikolata falan cozuttum
Yaa sorma bende zaten gitmedi doğum kilolarım hala üstüne koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…