2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
22 saat normal doğsun diye sanci çektim, suni sanci aldım, doğmadı sıpa, inmedi. Kakasini yaptı içerde, sezaryene aldılar. 3900 doğdu
Maşallah yiğit mirza ile aynı dogmuş 3970 doğdu benim tosun oda kakasini yaptı acil sezeryana alındım bende.15 gün kadar sarılık olduk sütüm inmedi baya kilo vermişti sonra yine iyi toparladık çok şükür

Sizin sarılık sürecini hatırlıyorum baya sıkıntılı geçmişti hastaneye cok gidip gelmiştiniz demi uzun sürmüştü

Tattiricam canım, bugün havuç tattirdim çay kaşığı ucuyla, böyle minicik minicik deniyorum.

Sarılığı 2 günde attı Uzay, ben cok korkuyordum ondan, 12 oldu en fazla sarılığı. Ne çabuk geçti 6 ay dimi

Ek gıdaya başlayan arkadaşlar nasıl gidiyor? Sindirebiliyor mu bebişleriniz yediklerini yoksa olduğu gibi mi çıkıyor?
ben tam gecmeme ragmen kaka sayisinda azalma oldu. Sadece tadim yaptiriyorum suan.
22 kilo almistim 10 kilo gitti 12 kilo kaldi . Insallah o kilolarda 1 yil icinde gitmis olur. Canim devamli tatli seyler yemek istiyor.
Özge'nin bebekligi
Masallah prensese
Biz ek gıdaya başlamadık ama kaşık alıştırması yapıyoruz

Eki Görüntüle 2629364
oyyy kuzum Masallah bizim yerimize isir o bacaklardan.
Kizlar bebekleriniz dönüyor mu bizim ki dönmüyor henüz beş aylık olduk dün
benimki saga sola donuyor ama yuz ustu donunce kolu kurtaramiyor kaliyor oyle .
22 saat normal doğsun diye sanci çektim, suni sanci aldım, doğmadı sıpa, inmedi. Kakasini yaptı içerde, sezaryene aldılar. 3900 doğdu
Bende 30 saat sanci cektim Bir de suni sanci verdiler. 3 epidural vurdular. Normal dogum icin 2 saat ikindim cikmayinca beni de sezeryana aldilar. Bazen diyorum bebisi icime sokasim var diye , o da dur cikmasi zor oluyor kalsin boyle diyor

Ay ben de yazayım doğum anılarımı Öğlen bir gibi pembe akıntım gelmişti. Nişanmış o sonradan öğrendim Apar topar hastaneye gittik nst'ye ve ultrasona girdim her şey gayet normal. Bir de alttan bakalım dedi doktor çatala çıkınca bir baktık suyum gelmiş ama hiç açıklık yok. 16.30 yatışım yapıldı. 21.15te 9 cm açıklıkla doğuma girdim ve 21.35 bebişim kucagimdaydi 3385 gram doğdu benim bıdık da

Valla doktor bana once kendi diyetini ac ondan sonra ver demedi. 1 ay diyet yap 6. Ayda bebege yogurt deneyelim dedi bende sormayi unutmusum ben nolcam diye. Eve geldim düşündüm cocuga yogurt verince otomatik olarak benim diyette sona ermis olacak sonucta dedim. Ona verdigimden beri bende yiyorum cok abartmadan. Simdilik huzursuzluk ve gaz dışında sorun yok insallah kan olmaz korka korka yediriyorum ve yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…