2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar bebekleriniz dönüyor mu bizim ki dönmüyor henüz beş aylık olduk dün
Benim kızım donüyor hatta geçen yataktan düştü malesef çokts kısa bir süre ayrılmıştım yanından

Yaa sorma bende zaten gitmedi doğum kilolarım hala üstüne koyuyorum
Dısarı cıkmaya başlayalım verirsin amaan tek sıkıntımız kilo olsn boşver yemek yrmek güzel ben birazdan tahinli vişneli baklava akşama pide yapıcam

Bizim kız etrafında dönüyor da yan bile dönmüyor

Ben dogum yaptıktan bir ay sonra bundan daha zayıftım evde otur otur sürekli tatlı yapıyorum çikolata abur cubur yiyorum geri kilo aldım verdiklerimide

22 saat normal doğsun diye sanci çektim, suni sanci aldım, doğmadı sıpa, inmedi. Kakasini yaptı içerde, sezaryene aldılar. 3900 doğdu
Benim cimcimem de 42 hafta doldu doğmadı suni sancı verdiler iki gün ben hic sancı çekmedim en son sezaryene aldılar sonra sezaryen yerim de ödem oluştu akıntı oldu 10 gün falan baya zor çekti sonrası açıklık oluştu dikiş attılar falan. Doktorum da hep iri bebek diyordu dogumdan 1 hafta önce 4 kilo dedi ayrıntılı ultrasona gönderdi bi de onlar ölçsün dedi oda 3.900 ölçtü ama 3.500 doğdu

Kizlar bebekleriniz dönüyor mu bizim ki dönmüyor henüz beş aylık olduk dün
4 aylıkken sağa dönmeye başladı 10 15 gündür de hem sola dönüyo hem de yüz üstünden sırt üstüne dönüyo yuvarlanarak ilerliyo baya. Ama 7 aylıkken bile dönen varmış her cocuk farklı yani

Seninde sıkıntılı geçmiş canım ya, Allahtan benim doğum sonrası kolay oldu, 2 saat sonra kalktım yürüdüm baya. Ayla da güzel kiloyla doğmuş maşallah

Seninde sıkıntılı geçmiş canım ya, Allahtan benim doğum sonrası kolay oldu, 2 saat sonra kalktım yürüdüm baya. Ayla da güzel kiloyla doğmuş maşallah
Canım sen ayşe öner'in sayfasını takip edeceğim dedin ya ek gıdada tek tek tattirmayacak mısın? Orayı inceledim de sebzeler hep çorba şeklinde yazmış. Bu ek gıda konusunu nasıl yapacağız ya aklım karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…