2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tabiki benimki..Valla ben 1öğün doyacak kadar veriyorum.Meme reddi epeydir vardı zaten.Uyurken alıp emziriyorum genelde.Uyku esnasında problem olmuyo pek.

Yok, senin dikip paylastigin kıyafeti gördüm onun yanında ben şort diktim dersem ayıp olur. Benimki geçici bir heves diyelim
Yaaa aşk olsun yapa yapa ilerleticeksin işte bende hevesle başladım deneye deneye

Maşallah kuzuya.Ya bizimki sağda solda ne varsa alıp ağzına sokuyor çılgınca
Evet herşey ağzında çok kasınıyo dişleri. Soğan suyuna Bi kaç damla karanfil yagı koyup dişlerine masaj yapıcam. İnstagram da bi doktor yazmıştı işe yarar belki

Ayy benim doğum anım da fena 2 doktora gidiyordum yakın takipte olsugum karsıda diğeride evime yakın. Karsıda ki doktorum da kontrol oldum acil nst yaptır pazartesi hatta serum al dedi cok sancı gördüm ben dedi 2 tane hap yutturdu hemen. Ciğer geliştirici iğne yaptı. Eve geldim ertesi gün aksam gittik hastaneye serum aldım nst cektim sancı 90 larda ertesi gün bidaha gittim evime yakın olan doktoruma sancı 140 ama ben hiç bişey hissetmiyorum seni Bu sekilde bırakamam dedi açil doğuma almam lazım ve daha 35 haftalık çok küçük ve hiç bişeyim hazır değil. Diger doktorum da yola cıkma orda dogur dedi. Hatta dogum geciksin diye ilaçlar serumlar aldım ama yok gecmedi sancı. Acılma için de bekledik baya Bi ama sancılar cok yüksek olunca onceki dikişşerine zarar verecek daha beklersem dedi aldı gece tam eşimin dogum gününde geldi kuveze girdi 2 saat kaldı çok şukur sonra kavuştuk. İlkinden tecrübeli olunca sarılık degeri artmasın diye gece bile uyku uyumadım sürekli emzirdim sonra sagıp sırıngayla verdim atlattık çok şükür

Cnm ben de şuan doğum yaptığım kilodauim nerdeyse 5 kilo vermiştim onu da geri aldımbu ay oğlum 6 aylık olacağı için emziren anne diyetine başlayacağım diyetisyen eşliğinde bir de Hindistan cevizi yağı alıp kahve yapacağım Hindistan cevizi yağı hem süt kalitesini arttırıyor hem yağ yakımina yardımcı oluyor hergün aç karnına tarçın da atıp içeceğim İnternete tarifi var bakalım aklıma koydum gidecek bu kilolar

Kizlar bebekleriniz dönüyor mu bizim ki dönmüyor henüz beş aylık olduk dün
Benim ki de yeni yeni dönmeye başladı ama yüz ustuyken sırt üstü dönüyor sırt ustuyken sağa sola sadece bizimki 5.5 aylık döner yakında diğer oğlum 6 aylıkken dönmüştü

Ben gebelik sekerinden dolayı insülin ignesi vurundum doğuma kadar.Kilo almayı bırak,gebelikte 8,doğumda 6 olmak üzere toplam 14 kilo verdim.
Ama herkes gibi bu korona illeti beni de yaktı.Minimum 5 maksimum 8 kilo almışımdır.Korkudan tartilmiyorum

Hindistan yağı var bende dolapta katı kıvamda duruyor oda sıcaklığında sıvı ben onu krem gibi cildine kullanıyorum,bazende yemeklerde.o içilince mi kilo veriliyormuş?nasıl birşey acaba tam tarif edermisin cnm

Off ya kilo almak çok basitte vermesi neden bukadar zor yarebbim

Tabiki benimki..Valla ben 1öğün doyacak kadar veriyorum.Meme reddi epeydir vardı zaten.Uyurken alıp emziriyorum genelde.Uyku esnasında problem olmuyo pek.
Ya tahmin etmiştim cnm. Bizim ki ek gıda olayını çok sevdi sanırım sütü bepenmiyo gibi inş düzelir uykusunda emziriyorum ama çok emmiyo öylede.

Oruç tutuyorsan iftardan 1 saat sonra tutmuyorsan sabah aç karnına bir fincan türk kahvesi için içine 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı koyup istediğin kadar da tarçın atıp karıştır normal kahve gibi pişir iç 1 ay sonra 2 hafta ara ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…