2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar e bebekten alacaklarim haftaya anneler gününde indirime girer diye bekliyorum şimdilik püre kaşığı tam blw lik. Minicity den Kraft silikon mama önlüğü aldım tanesi 20 TL normalde daha pahalı alıştırma bardağı Dr Brown alacam oğlum çok uzun süre kullandı hicbirsey olmamıştı bı de silikon meyve sebze emzigini fisher Price almaya karar verdim size de fikir olur diye paylastim

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-03-22-44-22-504_com.android.chrome.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 67
Sağol canım iyi fikir oldu.bende alacağım bu dediklerini.silikon önlüğü oğlum doğmadan önce bimden almıştım.bakalim nasıl

Sağol canım iyi fikir oldu.bende alacağım bu dediklerini.silikon önlüğü oğlum doğmadan önce bimden almıştım.bakalim nasıl
Ay baya uğraştım hala bakıyorum baya eksik çıktı kullanışlı olur mu bilmiyorum sadece oioi kaşığını kullanmıştım diğerlerini deneyecem.oglumunkileri kullanmıyorum ins güzel geçer . Aklına başka birşeyler gelen varsa yazsın arkadaşlar fikir olur

Kemersiz mama sandalyesi kullanan var mi diye bir arkadaş sormuştu hatırlamıyorum adını ama. Umarım okursun. Bence en önemlisi mama sandalyesi ben ilerde masa ve sandalye olandan almıştım büyük çocuğa küçüğe de aldım çok pahali değil büyük 22 aylık hala kullanırım kemeri takmazsam kalkıyor gözüm u iki saniye ayirirsam bence yenisini almalısın cnm kemer önemli

Bende anlatayım doğum anımı ilk oğlumda kurban bayramıydı kv lere gittik orda kaldık. Onlar erkenden kalkıp hep bir eşimde dahil yaklaşık 2 saatlik bir yere kurbana gittiler .Ben evde tekim rüyamda köyde annemgilin evin yanında göl gibi su görüyorum .Bir kalktım suyum geliyor..Halbuki bir gün önce kontrol etti dr bir şey yoktu. Suni sancıyla 10 saatte doğdu 2900..
Şimdiki oğlum ise dr beni şehre sevketti tansiyonum yükseldi gebelik zehirlemesi var diye.37.haftadaydım ... Geldik doktora 24 saat idrar toplaycaz proteine bakacaz dedi.Beni odaya götürdüler yatış verdiler . Bende daha doğum yok diye tam hazırlandım pijamalarımı giydim yatacam .Bir baktım suyum geldi .Geri beni indirdiler doğumhaneye ..Suniyi bağladı gittiler.Bu kadar çabuk doğacağını düşünmediler sanırım Hiç kontrole gelmedi dr . İlk 15 dk az az sancı son 10 dk çok ağır sancı geldi ve bebeğimin kafasını hissettim doğum kanalına girdi ..Hemen çağırdın doktorları çabuk gelin bir şey oldu diye .Dr kontrol etti sakin ıkınma bebeğin çıkar dedi ..Çatalı taktılar bir kaç ıkınmada doğdu .2500 doğdu.Dikiş yok dedi dr.Çok rahattım doğumdan sonra hiç ağrım yoktu.4 gece hastanede kaldım tansiyon takibi yaptılar.Tansiyonum normale döndü. Bebeğimi emzirdim sürekli hiç kiloda kaybetmemiş hatta kilo almış. Ama ilk ay 2 kilo almasına rağmen sarılık oldu. Öbür bebeğimde ki hata yi yapmayım onu çok emziremediydim başta... Ama bu bebeğimde anne sütü sarılığı oldu malesef .

Bebeginize muhallebi yaptınız mı?Muhallebi için pirinç unu,irmik...nr kullanıyorsunuz?Bu malzemeler ile yapıyorsanız bu malzemelerin bebek için üretilmiş olanını mi yoksa normal evde tükrttiığınız şeklini mi kullaniyorsunuz yani bebek irmigi, bebek pirinç unu falan var mi?

Masallah cok hizli ilerlemis dogum. Keske benim ki de boyle hizli ilerliyebilseydi. Ben ikinci cocugu istiyorum dedikce annem sen delisin, 4 cocuk dogurdum senin kadar sanci cekmedim, cekseydim daha da dogurmazdim diyor.

Ben vitmadan bebek irmigi ve pirinc unu almistim günlük veriyorum yaklaşık üç haftadır içine ilk tadım yaptırdığım meyvelerden ekliyorum.kayısı,elma,armut,erik gibi ama pirinc unu ve bebek irmigi bebeğime kabiz yaptı nasıl düzene girecek vücudu alışacak mi bilmiyorum da

Bebeğiniz insallah tepki vermezde kurtulur alerjiden.ben de kendimde diyet acmak istiyorum ama yine başa dönmekten de korktuğum için cesaret edemiyorum.

Evet aslında pirincin hicbir yarari yok kof kilo sadece,annelerin kilolu bebek takintisi varvkilolu olunca saglikli zannediyorlar, ben ilk bebegime hiç yapmadim ama buna yapsam mı diyorum arada bir o da her gun yapmayin siz de bagirsaklari yoruluıyordur

Ben.mecburiyetten yapıyorum alerji mamasını hiç bir şekilde içmiyor.sutumde yeterli değil.doymuyor açıkçası bizde pirinc unu kilo yapmadı bayram.sonuna kadar böyle idare etmem gerekecek sanirim

Ben.mecburiyetten yapıyorum alerji mamasını hiç bir şekilde içmiyor.sutumde yeterli değil.doymuyor açıkçası bizde pirinc unu kilo yapmadı bayram.sonuna kadar böyle idare etmem gerekecek sanirim
Sizin duurm farkli evet o alerji mamalarinin tadi kotuymus,yani sonucta zehirdegil tabiki verilir bebege yeter ki ac kalmasin ,mutlu uyusun yavrular

Masallah cok hizli ilerlemis dogum. Keske benim ki de boyle hizli ilerliyebilseydi. Ben ikinci cocugu istiyorum dedikce annem sen delisin, 4 cocuk dogurdum senin kadar sanci cekmedim, cekseydim daha da dogurmazdim diyor.
Ya bilmiyorum eğer o ikinci doğumdaki güçlü sancılar bir saat falan sürse ben asla dayanamazdım çok kötüydü ama her kasılma 1 cm açmış demekki . Herkesin acı eşiği farklıdır ...Birde öyle düşünme her doğum aynı olmaz .İkinci doğum gerçekten daha kolaymış ..

Zeytinyağıda koysan içine arada ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…