2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Acaba kabızlık icin kuru kayisi puresi denediniz mi?2 kayisiyi cezvede 10 dak. Kadar kaynatin ezin ya fa blendirdan geçirin, yedirin işe yarar belki

Acaba kabızlık icin kuru kayisi puresi denediniz mi?2 kayisiyi cezvede 10 dak. Kadar kaynatin ezin ya fa blendirdan geçirin, yedirin işe yarar belki
Bu kesinlikle işe yarar bence ben bilmeden geçen hafta eline malatya kurusu kayısı verdim (pek yumuşak degildi) o ishal yaptı oğlumu çünkü baya ezmiş yemiş oburottim

Buarada ben kaşık maması aldım 3 farklı markanın ( hero baby,bebelac,aptamil) henüz gelmedi bir vereceğim bakalım sevecekmi

Ben genelde herşeye irmik kullanıyordum pirinci çok nadir kullandım.Irmiği su yada sütle pişirip içine pekmez katıyordum .Kahvaltıyı ayrı ayrı vermedim ben aslında doğrusu ayrı ayrı vermekmiş.Baktım pek yemiyor her şeyi karıştırıyordum .Süt irmik yumurta peynir ceviz tereyağ püre yapıp veriyordum .Çorbalarada mutlaka irmik katardım ,ekmek niyetine doysun diye ..

Bu kesinlikle işe yarar bence ben bilmeden geçen hafta eline malatya kurusu kayısı verdim (pek yumuşak degildi) o ishal yaptı oğlumu çünkü baya ezmiş yemiş oburottim
Canım nasıl cesaret edip verdin ben çok korkuyorum sanki hemen boğazına kaçacak gibi geliyor .

Ben normal evde tüketilen şekliyle yapıyorum.

Irmik nornal irmik degil mi buyukler ve bebeklwr icin fark ediyor mu

Az önce Uzayı tartayım bi dedim, demez olaydım. Kendimi tarttım önce, aman yarabbi artık 6 aylik oldu sayılır,ben an itibariyle sağlıklı beslenmeye ve hafif spora başlıyorum arkadaşlar. Eşlik etmek isteyen varsa burdayım, hazır emziriyorken hızlıca verebiliriz. Hamile kalmadan önce de 1 ayda 5 kilo vermiştim, aynı rotayı izliycem.

Işte bende bundan muzdaribim verememişim gram kilo.1 ay önce aralıklı oruç yapmıştım tam uyamasam da (16&8) 1 ayda 5 kilo hiç fena değilmiş nasıl yaptın cnm

Işte bende bundan muzdaribim verememişim gram kilo.1 ay önce aralıklı oruç yapmıştım tam uyamasam da (16&8) 1 ayda 5 kilo hiç fena değilmiş nasıl yaptın cnm

Bende if diyeti yapıyordum kuzum, dr.can çiftçi var onu okumuştum. Bir de günde 10bin adım atıyordum+bol bol plank. Emzirme olduğu için günde 5bin adım yeter şu an. if saatlerini 8/16 yaparım ben de, çok uygun bize. Bol bol yumurta, lor peyniri. Beyaz unlu ve şekerli hiç bir şey yok. Ayda min 5 kilo olması lazım bu şekilde. Şu an başladım ben, beraber götürelim olmazsa.

Dene bakalım canım sütünde azalma olmazsa iyi .Ben daha önceden de dedim yemezsem sütüm olmuyor. Dün evleri temizledim dip köşe. Öğle yemeğini geçirdim unuttum yemeyi .Tabi süt de azaldı Akşama hemen bir irmik helvası yaptım acayip süt getiriyor..Tabi bol bol da kilo getiriyor Tam ek gıdaya geçince yemeyi azaltırım diye düşünüyorum .İnş.yerleşip kalmaz bu kilolar..

Ben de başlayacağım bugün.Neredeyse doğum kilomdayim.Ek gıdaya da geçiyoruz zaten..

Canım nasıl cesaret edip verdin ben çok korkuyorum sanki hemen boğazına kaçacak gibi geliyor .
Ben geçen gün tam.bugday unuyla krep yapmistim.Bir tane verdi eline kemirdi:))Aldim ağladı hatta..Bebeklerin öğürme refleksleri dillerindeymis.Blw yi araştırırken okumuştum.Allah korusun biz onlardan daha kolay bogulurmusuz..

Olur valla yapalım kuzum da5 bin adımı nerde atcaz kız plank yapılır da
Saatler 21.00-13.00 benim senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…