2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben hamile kaldigimda 59 idim,gebelikte şeker çikti dogum yaptim 12 gun sonra 57'ye düşmüşumsimdi 6 aylik olmasina 10 gun var,59 olmuşum bu iki kiloyu da son zamanlarda aldim bu gidişe dur demem lazım ekmegi abarttım ki normal de cok ekmek tuketen biri degilim ama canim istiyor bu arayuruyus yapip ekmeği azaltinca olur herhalde

Ben yemeyi azaltmiycam canım, yediğim şeylerin türünü değiştiricem. Daha önceden de öyle yapıp kilo vermiştim. Mesela normal peynir yerine lor, ekmek yerine yumurta ya da sebze gibi. Yağı azaltmak yok, z.yagi ve tereyağı devam. Karatay diyeti diyebiliriz hatta. Çok hızlı zayıflatıyor if ve karatay diyeti birleşince.

Ben de başlayacağım bugün.Neredeyse doğum kilomdayim.Ek gıdaya da geçiyoruz zaten..

Artık zamanı geldi bence de. Aylik hedefin ne? Ben 5 kilo belirledim.

Olur valla yapalım kuzum da5 bin adımı nerde atcaz kız plank yapılır da
Saatler 21.00-13.00 benim senin

Ben 8/16 yapicam canım, çünkü akşam 8de uyuyoruz Uzayla sabah 5-6 gibi uyanıyoruz. Önümüzdeki ayin 3unde hesap gunu yapalim. 5 kilo hedef. Ben Uzay kucağımda 2500 adim yaptım bile, kanguruyu taktım dans ede ede deli gibi yürüdüm evde oğlumla onunda hoşuna gitti. Hem ağırlık oldu kucağımda, iyi oldu.

Olmaz mı hiç olur tabi, o ekmek var ya tam katil. Yememek lazım da işte yiyoruz. Ben ağzıma ekmek koyarsam ceza vericem kendime simdi, Uzaya da vermiycem.

Olmaz mı hiç olur tabi, o ekmek var ya tam katil. Yememek lazım da işte yiyoruz. Ben ağzıma ekmek koyarsam ceza vericem kendime simdi, Uzaya da vermiycem.
Bemde baslamak istiyorum diyete ama bu tatlıyı nasıl bırakcam bilmiyorum emzirdikten sonra aşırı tatlı istiyo canım

Ay 59 kilo olsam günde 59 tane cikolata yerim galiba

Ozaman 3 beyazı kesiyoruz spor herkes yapabildiğini yapsin (oynama,plank,squat vb) yarindan itibaren ben varım.bugun yiyin yiyebildiginiz kadar

Bemde baslamak istiyorum diyete ama bu tatlıyı nasıl bırakcam bilmiyorum emzirdikten sonra aşırı tatlı istiyo canım

Sorma ya en çok da bu tatlı düşündürüyor beni nasıl kescez

Canınız tatlı istediğinde, eliniz o tatlıya uzandığında 5dk kesintisiz plank yapmadan sakın yemeyin. Önce plank sonra tatlı. Eğer yapabilirseniz yiyin

Bebeğiniz insallah tepki vermezde kurtulur alerjiden.ben de kendimde diyet acmak istiyorum ama yine başa dönmekten de korktuğum için cesaret edemiyorum.
Insallah insallah diyet acma listesi var mi elinde ? Yoksa gonderebilirim sana. Bu arada mamayi yemiyor demissin vanilya aromasi denedin mi ?

Canınız tatlı istediğinde, eliniz o tatlıya uzandığında 5dk kesintisiz plank yapmadan sakın yemeyin. Önce plank sonra tatlı. Eğer yapabilirseniz yiyin
Tamam canım başlayalım hep birlikte birbirimize destek olalm

Makarnavitma dan alacagim un bebek irmigi keciboynuzu özü falan

Kizlar benim oğlanın eline salatalık veriyorum ortasını kemiriyor resmen bu normalmi henüz dişleri yok çünkü

Sütü yapan su aslında cnm bol bol su için tatlı sadece susatiyor ve kilo aldiriyor

Bu arada acaba 6.ayda kac kilo aldi bebekler?Bernimki sanki az aldı gibi geliyor evde kendim tartıyorum,sut içmesi iyi masallah ama.ne bileyim gerci bu ay az aliyorlar,mayisa geldik kontroller aşi zamanı geldi,aşiya ,kontrole gidersek isterseniz paylaşalim deneyimimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…