2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Haftaya aşısı var Mete'nin.Geçen ay gitmedik kontrole ama bu ay kaçış yok.Gidince boyunu kilosunu yazarım ben buraya.

Bizimde haftaya paylasirim tabi

Bizimde haftaya paylasirim tabi
Canım ben sana yine birşeyler soracağım senin oğlunda ne zaman cıktı alerji ve ne belirtisiyle gittin sen doktora ne kadar süre diyet yaptın ve ek gidaya ne zaman geçtin birde diyet açma listesi demişsin paylaşırsan çok sevinirim. Umarım sizde herşey yolunda gidiyordur.

Kızlar face de ek gıda tarifler klasik diye bir sayfa var ssoru da yazabiliyorsunuz takibe başladım ben
Instagram'da blw serüveni ve blw Türkiye takip ediyorum baya bilgi edindim kararlıyım ins kollu mama önlüğü de alın diyorlar ekledim sepetime ben de

Benim facem yok

U UzayDeniz azonce son ekmeğimi yedim ben hazırım hadi motive edelim birbirimizi katılmak isteyen arkadaşlar hadi buyrun sizde biz zayiflicaz

O kadar konuştuk gittin ekmek mi yedin kız bi daha yok. Ben öğlen yemegi lor peynirli omlet yedim. Akşam da çorba fln içerim. Acıkınca aynaya bakıyorum anında gidiyo iştahım

O kadar konuştuk gittin ekmek mi yedin kız bi daha yok. Ben öğlen yemegi lor peynirli omlet yedim. Akşam da çorba fln içerim. Acıkınca aynaya bakıyorum anında gidiyo iştahım
Ya kahvaltıdan sonra az bisey kalmıştı baktım midem kazınıyor peynir domates koydum yedim valla benden başka ekmek yiyen yokki evde napim ziyan olmasın diye yedim ahsgdjsha

Diyete başlayacak olanlara başarılar.Valla bana daha ilham gelmedi.Hele bi gelsin kimse tutamaz beni.Geçen sene spor salonu+diyet 20 kilo vermisligim var.Pilates çok işe yarıyor bende ama şu an yapacak popo yok bende .Bir anda karar verip başlıyorum ben,böyle şu gün baslıyım dedim mi hayır etmiyor o iş.

Masallah sana canim, Ben 1 cm ile yattim 30 saate 10cm acikliga ulasti ama bebek yine takildi sezeryan oldum.Allah Eger bana ikinciyi nasip ederse o da sezeryan olacagi icin hic korkmuyorum. Cok rahatmis sezeryan 30 dk icinde kucaginda bebis . Cok sukur bebislerimizi saglicakla kucagimiza aldik butun acilari agrilari unuttuk.

Maşallah,hayirlin olsun ,göğüs ısirmaları başlayacak demektir aman dikkat

20 kilo mu superrrr o azimden bende istiyorum.diyetin nasıldı peki çok zorlandinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…