2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bencede sezeryan.bir nimetmis valla.ben genel oldum ve acı macı olmadı bende öyle aman aman

Bencede sezeryan.bir nimetmis valla.ben genel oldum ve acı macı olmadı bende öyle aman aman
3 epidural in ustune bana birde sezeryan da spinal yapildi . Dogar dogmaz oglusla gozgoze geldim. Dikerken de annemin kucagindaydi hep optum yavrumu. Eger dudunursen tekrar spinal ol. Cok guzel bir duygu.

3 epidural in ustune bana birde sezeryan da spinal yapildi . Dogar dogmaz oglusla gozgoze geldim. Dikerken de annemin kucagindaydi hep optum yavrumu. Eger dudunursen tekrar spinal ol. Cok guzel bir duygu.
Benimki kakasini yaptığı için genel yaptı doktorum bende spinal istemiştim ama o öyle diyince öyle oldu

20 kilo mu superrrr o azimden bende istiyorum.diyetin nasıldı peki çok zorlandinmi
Dukan diyetine yakın bi diyet uyguladım.Seneler önce dukan diyeti yapmisligim var,tecrubeliyim.Protein ağırlıklı besleniyorsun.3-4 gün atak yapıyorsun,vücut şaşırıyor ve ödem gidiyor.Atak dediğim evre de sırf protein besleniyorsun.Atak bitince bir gün yine sırf protein,bugün protein+sebze.
En yakın arkadaşımın oğullarının sünnet düğünü vardı.Kendime içine giremedigim güzel bi abiye aldım.Dedim ben buna giricem düğüne kadar.
Alınca çok kolay,verince de çok kolay veriyorum ben kiloyu.Yeterki hevesleneyim.Şimdi sana inanmasi zor bisey soylicem.Ben 20 kiloyu 2 ayda verdim.

3 aylik olmasina 1 hafta kala çıkmıştı daha dogrusu kakasinda o zaman kan gördüm canim yani kakada kan belirtisiyle gittim. Zaten cok gazli bi bebekti kafasinda konak popoda gecmeyen kizariklik yanaklarda bazen hafif döküntü gürültülü mukuslu kaka bunlar bizim belirtilerdi ama kan gorene kadar emin olamamistim kan gorunce gittim. 1 ay diyet yaptim kan gecti digerleri devam ediyodu doktor diyeti birak dedi biraktim biraktiktan 1 ay sonra yine kan oldu tekrar 1 ay diyet yaptim simdi 6 aylik oldu sayılır 7sinde tam oluyor. Bizim doktor 6 olunca yogurt deneyelim dedi ama genelde doktorlar kademe kademe ilerliyor once anNe diyetini aciyor sonra bebek. Listeye bakayim ekleyecegim

Canim liste bu. Face deki gruptan almistim bunu. Ankaradaki bulent hocanin listesiymis bu dr bulent sekerel. Ama bizimki direk yogurt diyince benim buna uymama gerek kalmadi. Bizde durumlar suan stabil bugun 3. Gun yogurtta hala kan yok insallah olmaz. Gerci doktora kan olursa napayim diye sormustum. Noktasal veya cizgi seklinde olursa gormezden gelip devam edelim demisti cok yogun kan olursa kesmeliymisim süt ürünlerini. Facedeki gruba katil mutlaka ben ordan cok sey ogrendim. Kafama takilanlarida soruyorum ordan daha cok kisiye ulasabiliyorum bu konuda bilgi sahibi olan. Süt alerjili bagirsak tepkili bebekler proktokolit grubun adi

Eklentiler

• Screenshot_20200402-195843_Facebook.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 53
Ekim annelerine şöyle bi baktım da ,bi arkadaş ikinciye hamileymiş.Allah yardımcısı olsun.

Dükan diyetini bende yapmıştım yıllar önce güzel kilo verdiriyor gerçekten ama zorluyor bence.valla azmine hayran kaldım maşallah sana.darisi başına ve birde 2 ayda 20 kilo tebrik tebrik tebrikler sana valla helal

Dükan diyetini bende yapmıştım yıllar önce güzel kilo verdiriyor gerçekten ama zorluyor bence.valla azmine hayran kaldım maşallah sana.darisi başına ve birde 2 ayda 20 kilo tebrik tebrik tebrikler sana valla helal
Pilates hocası çok gaza getirdi beni.Her ders başlamadan" bir insan gayret ederse ayda 10 kilo çok rahat verir" diyordu sürekli.Dediği oldu gerçekten.1.ayın sonunda tam 10 kilo vermiştim.2.ayda aynı azimle gitti 10 kilo.Tabi çabuk kilo veren ben, aynı hızda geri de alıyorum.

Işte hızlı kilo vermekte pek iyi değil çabuk alıyorsun az olsun benim olsun ben ayda 2 ye raziyim

Canım çok sağol çok açıklayıcı oldu

Sütü yapan su aslında cnm bol bol su için tatlı sadece susatiyor ve kilo aldiriyor
[/QUOTE]
İçiyorum aslında günde en az 3 litre ..Öbür oğlumda çok yemesemde sütüm boldu bunda nedense ucu ucuna yetiyor ..

Ayy canım ya sen en zorunu yaşamışsın .Hem sancı çek hemde sezeryana gir. Keşke başta dr sezeryan deşeymiş.Ama neyse geçmiş dediğin gibi öbürü de belli en azından direkt sezeryan

Kızlar ya bir şey sorucam size, bizim evin tam karşısı cami. Gece 2.30da yaşın benzeri bir dua okunuyor, 3 gibi ezan okunuyor sonra bir dua daha okuyor. Çocuk ağlaya ağlaya uyanıyor hep. Ezan dışında bir şey okunuyor mu sizin oralarda sabahları?

Yok sadece ezan okunuyor sabah ezanında. Aksam dua okunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…