2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yoo bizim burda yok öyle bi uygulama.Zorunlu bişey olsaydı heryerde okunurdu bence.Sizin hoca mı abartıyor ki?

Senin gene iyi biz oğlan anneleri her acista fiskirtiyordu biaralar havalandırmaya korkar olmuştum şimdi arada yine fışkırtıyor hemde tam isabet suratina

Bizim kız bugün yoğurt çorbası yediek gıdaya çok meraklı cimcime tadını çıkara çıkara yiyoama meme reddinde bi değişiklik yok umarım en kısa sürede geçer ben hiç muhallebi pirinç unu falan vermedim çorbayıda kahve fincanının çeyreği kadar verdim muhallebi versem hiç emmez sanırım. zaten çokta yararının olmadığını düşünüyorum sizler neler yediriyosunuz

Ayy kızlar ölücem eşime her seferinde tam buğday unu al gel diyorum alıyor ama beyaz un kandiriyorlarmi ne katkısız diye diye adama birsürü un sattılar ev un stok yeri gibi oldu ama bir tam buğday unumuz yok

Ben şimdiye kadar yoğurt muz elma armut patates yulaflı elma maması verdim kaşık mamasında vercem gelirse tabi

Ben şimdiye kadar yoğurt muz elma armut patates yulaflı elma maması verdim kaşık mamasında vercem gelirse tabi
Yoğurt muz, elma patates havuç verrdim bende. Birde mercimek çorbası yoğurt çorbası. Yulaflı elma maması hangi marka sevdimi

Sen baya doğudasın ozaman ezan 3de okunduguna göre.o dediğin bizim buralarda yatsı ezanından sonra okunuyor dua ediliyor ama yasin okunmuyor.ilginc

Sen baya doğudasın ozaman ezan 3de okunduguna göre.o dediğin bizim buralarda yatsı ezanından sonra okunuyor dua ediliyor ama yasin okunmuyor.ilginc

Evet canım 15km daha doğuya gideyim desen pasaport lazım iş için geldik alışmaya çalışıyorum da zor gibi. Ben de ilk kez karşılaştım böyle bir şeyle.

Ya kizlar ben de kilo vermek istiyorum.Hayatimin hiçbir döneminde kilolu olmadım.Tam 76 kiloyum.61 kilo ile hamile kaldım.80 ile doğuma gittim ..İlk 2 hafta 71 w düştüm ama geri aldım.Ben yememe dikkat edince bebeğim de kilo alamiyor ya..Şu içmeyi arttırıp deniycem bir de .Ekmeği kessem bile kârdır benim icin.Cok yiyorum ..

Ben de ek gıda olarak yoğurt,muz verdim.Bugun de irmik,yumurta sarısı,pekmez,zeytinyağı karışımı verdim..

Verdiğin bilgiler yine çok güzel. Teşekkürler rint. Tavsiye eder misin blw yi peki ?
Bebek tıkanırsa ne yapmak gerekiyor? Çok korkuyoruz eşim de ben de katı gıdaya başlamaktan. Korkak anne baba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…