Ben de doğumdan sonra verdim ve bi anda geri aldım. 50 kiloyken hamile kaldım. 69 kilo doğum yaptım. Şuan 64 kiloyum. Benim boyum kısa olduğu için bu rakamlar çok zorluyor beni. Ben de kilo vermek istiyorum. Sporsuz gitmeyecek gibi benimkisi. Haşimato diye bi rahatsızlık olduğunu öğrendim bi de bende.Ya kizlar ben de kilo vermek istiyorum.Hayatimin hiçbir döneminde kilolu olmadım.Tam 76 kiloyum.61 kilo ile hamile kaldım.80 ile doğuma gittim ..İlk 2 hafta 71 w düştüm ama geri aldım.Ben yememe dikkat edince bebeğim de kilo alamiyor ya..Şu içmeyi arttırıp deniycem bir de .Ekmeği kessem bile kârdır benim icin.Cok yiyorum ..
Ben de ek gıda olarak yoğurt,muz verdim.Bugun de irmik,yumurta sarısı,pekmez,zeytinyağı karışımı verdim..
Aynı durumdayım. Ödemlerim de gitmedi. Yataktan kalkınca ayaklarımın üstüne zor basıyorum. Evlilik yüzüğümü takamıyorum hala. Çocuk doktoruna sordum ödem atmak için maydanoz kürü yapmak istiyorum diye. Emzirdiğin için hala hamilelik hormonu salgılıyorsun. Emzirmen bitince gidecekler kafana takma dedi.Ya birde birşey soracağım kızlar size.dogum yapalı neredeyse 6 ay olacak ve ben hala doğumdan çıktığım kilodayım ve sanırım bu yüzden bacaklarım ayaklarım hep ağrıyor namazı zor kılıyorum.sizde durum ne nezaman kilo verebilirim ki ya
Canım ek gıdaya sebzeyle başlanması tavsiye ediliyor. Meyve baskın ve şekerli bi tat diye bazen meyveden sonra sütün tadını sevmeyebiyormuş bebekler. Acaba öyle mi oldu ki sende de?Kızlar ek gıdaya geçtikten sonra bebeği az emen oldumu biz felaket red yaşıyoruz ek gıdayla mı alakalı yoksa dönemsel mi bilmiyorum ek gıda öyle çok vermiyorum yoğurdu çok seviyo fazla istiyo yada elma muz püresi veriyorum havuç sevdi patates sevdi ama doyacak kadar da yedirmiyorum sanki sütün tadını artık sevmiyor gibi çok korkuyorum bırakacak diye
Ben de doğum yaptıktan sonra daha zayıftım. Hayatımda ilk defa gıdım oldu yaaa..Ben dogum yaptıktan bir ay sonra bundan daha zayıftım evde otur otur sürekli tatlı yapıyorum çikolata abur cubur yiyorum geri kilo aldım verdiklerimide
Aynı şekildeyim. Normalde de tatlı seven bir insan değildim. Hamilelikte başladı. Hala devaö ediyor.Aynen valla stresten midir emzirmekten midir anlamadım canım sürekli tatlı istiyo
Ah dilanım, nasıl verdin kiloları? Kendiliğinden mi gitti?ben tam gecmeme ragmen kaka sayisinda azalma oldu. Sadece tadim yaptiriyorum suan.
22 kilo almistim 10 kilo gitti 12 kilo kaldi . Insallah o kilolarda 1 yil icinde gitmis olur. Canim devamli tatli seyler yemek istiyor.
Masallah prensese
oyyy kuzum Masallahbizim yerimize isir o bacaklardan.
benimki saga sola donuyor ama yuz ustu donunce kolu kurtaramiyor kaliyor oyle.
Bende 30 saat sanci cektim Bir de suni sanci verdiler. 3 epidural vurdular. Normal dogum icin 2 saat ikindim cikmayinca beni de sezeryana aldilar. Bazen diyorum bebisi icime sokasim var diye , o da dur cikmasi zor oluyor kalsin boyle diyor
Ben normalde de balık etliydim hiç öyle cok zayıf olmadım ama bu kilolara da çıkmadım. Çok rahatsız oluyorum böyleBen de doğum yaptıktan sonra daha zayıftım. Hayatımda ilk defa gıdım oldu yaaa..
Aynen ya hamileyken basladı benimde aşırı tatlı yiyodum hala da devamAynı şekildeyim. Normalde de tatlı seven bir insan değildim. Hamilelikte başladı. Hala devaö ediyor.
İçiyorum aslında günde en az 3 litre ..Öbür oğlumda çok yemesemde sütüm boldu bunda nedense ucu ucuna yetiyor ..Sütü yapan su aslında cnm bol bol su için tatlı sadece susatiyor ve kilo aldiriyor
Geçmiş olsun. Bazen bende de oluyo uyuyunca geçiyo sabaha. Mete uyuduysa uyumaya çalışSabahtan beri bi baş ağrısı tuttu,akşamdan beri siddetlendi.Bu ara sık sık oluyor niyeyse..Ben 33 yaşındayım.Ağrı kesici içtiğim bi elin parmağını gecmedi,sayılıdır.Ama dayanilacak gibi değil.Enseme soğuk kompleks yaptım fayda etmedi.Sanırım pek temiz hava alamıyorum ondan oluyor sık sık.Eve tıkılıp kaldık
Ödem çok fena ya. Benim doğumdan sonra inanılmaz ödemim vardı. Doktorum her gğn iki yumurta ye. Yumurta en iyi ödem çözücü dedi. Zaten çok severim. Yedim yedim. Bol da su içiyordum. Önce şişliklerim daha da arttı. Sonra pufff. Gerçekten de doktorun dediği gibi gitti hepsi. Eskisinden bile daha iyi şimdi. Yiyebilirsen yumurta öneririm. Hala da yiyorum.Aynı durumdayım. Ödemlerim de gitmedi. Yataktan kalkınca ayaklarımın üstüne zor basıyorum. Evlilik yüzüğümü takamıyorum hala. Çocuk doktoruna sordum ödem atmak için maydanoz kürü yapmak istiyorum diye. Emzirdiğin için hala hamilelik hormonu salgılıyorsun. Emzirmen bitince gidecekler kafana takma dedi.ödem belki gider de kilonun gideceğini sanmıyorum bişey yapmam lazım gibime geliyor.
Bilmiyorum ki canım öyle aman aman meyve yedirmedim sadece tattırdım yoğunluk olarak yoğurt veriyorum sanırım regl dönemi benim sütüm azalıyor az gelince de kızım emmek istemiyor yada tadı bozuluyor çünkü ağzına süt geldiğinde ağlıyodu. Baktım az önce regl olmuşum geçen ayda regl öncesi aynı sıkıntı vardı. Ben buna bağladım şuan.Canım ek gıdaya sebzeyle başlanması tavsiye ediliyor. Meyve baskın ve şekerli bi tat diye bazen meyveden sonra sütün tadını sevmeyebiyormuş bebekler. Acaba öyle mi oldu ki sende de?
Allah sabır versin. Uyumayan bebek çok zor. Benimki de bi ara öyleydi. Sonra düzeldi. Darısı başına.Benim kuşum yine rekorlara koşuyor. 3.30 da uyandı hala uyanık 8 saat nasıl dayanıyo anlamıyorum ben dayanamıyorum artık
Bende prima premium care 4 kullanıyorum bi ara sleepy natural kullandım tamam sağlıklı doğal ama ben nedense beğenmedim yapısı çok sert bir de çiş belli bi yerde toplanıyo dağılmıyo. Onun dışında kullanmadım farklı marka. Ama dediğin gibi prima boğumlarında kızarıklık ve hafif kremsilik bırakıyo.Kızlar kullandığınız bez ve memnuniyet durumunuzu paylaşır mısınız?
Ben şu an prima premium 4 numara kullanıyorum. Sızdırmıyor. Fazla bi pişik sorunu da yaşatmıyor. Ama hem çok kokuyor hem de içi fazla kremli gibi. En kötüsü de bebeğimin göbek kısmında egzama oluştu. Aile hekimi temas egzaması dedi. Başka doktora da götürmedim bu dönemde . Bezin kapanma yerlerinde daha da yoğun.
Onun dışında molfix pure kullandım. Bir de ilk iki ay sleepy-prima dönüşümlü kullandım. Sleepy sızdırma yapıyordu ara sıra. Bi de lastikleri çok sıkı gibiydi. Molfix pure ilk başta pişik yaptı. Sonrasında ne iyi ne kötü idi. Parasına değmez bence.
Goon ve baby me bezleri merak ediyorum. Var mı kullanan?
Ay insallah düzelir yaa ama hic umudum yok böyle büyüyecek gibi geliyo bana cimcimem bide uyuyunca güzel uyusa bari gece kırk kere uyanıyoAllah sabır versin. Uyumayan bebek çok zor. Benimki de bi ara öyleydi. Sonra düzeldi. Darısı başına.
Ben dogdugundan beri molfix kullanıyorum gayette memnunum sadece bi kere pişik oldu bidaha pişik sorunu yaşamadık bezi de hiç değiştirmedim. Yeni dogum yaptığımda arkadas evy baby hediye getirmişti ara sıra onu bağlıyorum gündüzleri bitsin diye ama hiç sevmedim sızdırma pişik yok ama sert sert bez bi tuhafıma gitti molfix kullanmaya devam ederim değiştirmem ben memnunumKızlar kullandığınız bez ve memnuniyet durumunuzu paylaşır mısınız?
Ben şu an prima premium 4 numara kullanıyorum. Sızdırmıyor. Fazla bi pişik sorunu da yaşatmıyor. Ama hem çok kokuyor hem de içi fazla kremli gibi. En kötüsü de bebeğimin göbek kısmında egzama oluştu. Aile hekimi temas egzaması dedi. Başka doktora da götürmedim bu dönemde . Bezin kapanma yerlerinde daha da yoğun.
Onun dışında molfix pure kullandım. Bir de ilk iki ay sleepy-prima dönüşümlü kullandım. Sleepy sızdırma yapıyordu ara sıra. Bi de lastikleri çok sıkı gibiydi. Molfix pure ilk başta pişik yaptı. Sonrasında ne iyi ne kötü idi. Parasına değmez bence.
Goon ve baby me bezleri merak ediyorum. Var mı kullanan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?