Evet ben bununla 2 sene once çalışmıştım acayip iyi,vucudun her yerini çalıştırıyor ama ter içinde kaliyorsunuz ve cok yoruluyorsunuz bebekle nasil olur bilmem zaten gun icinde enerjimi aliyor.Benim de 1.65 boyum,ac karnina 58.6,henuz rahatsiz olmuyorum ama gobegim hafif cikti 6 ayda 1,5 kilo aldim,emzirme donemi kilo icin iyi fırsat hanimlar,bir de bence evde yürüyün en az yarim saat 40 dakika cok ise yariyor,ekmegi biraz azaltip abur cuburu kesince veriyorsunuz,ben sık emzirdigim icin mi bilmem yesem de veriyorum bir de nacizhane önerim haftada bir gun kendinize hamur isi ,tatli gunu yapin nefsinizi doyurmak icin yiyin ama diger 6 gun yemeyin yani o gün size ödül günü olsun(tabi oturup 1 tepsi yemeyin
)gun aşırı 40 dakika evde yürüyün inanin cok fark edeceksiniz bir de tatli ihtitaci icin sutlu tatli tercih edin ama hafif olanlardan şekeri de cok koymayin meyveler koyun sutlu tatlilar arasina mesela muz hem yaz guju soguk oluyor iyi geliyor ben magnolya,muhallebi türevli tatlilar yapiiyorum ckk sekerli olmayan cok iyi geliyor