2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Masallah bebeginize,gecmis olsun atlattiniz

Alt 2 dişin yeri belli oluyor, damağın hafif arkasına doğru, baktım az önce. Kulaklarını kopartacak yavrum nasıl cekistiriyor. Çıkar herhalde bugün yarın, ikisi birden geliyor sanırım
Maşallah hadi bakalım az acı sızıyla geçirin bu dönemi.atak dönemi ne alemde nasıl geçiyor bizim gündüz uykuları bile yarım saate düştü geceleri zaten saat başı veya 2 saate bir kalkıyoruz zombilik dönemlerindeyim

Teşekkür ederiz canım.
Biz zaten uzun süredir en fazla 2 saat uyuyoruz gece. Sonra meme desteği. Uykuya çok zor dalıyor, uyurken hep yanında yatayım istiyor bu atak döneminde. Diliyle yanağıma dokunarak uyumak istiyor. Değişik huylar edindik

Maalesef emmiyor yoksa tutmazdım da.. Of valla dünde gündz güzel uyudu budefa sabah 5 buçukta kalktı yaa

Alt 2 dişin yeri belli oluyor, damağın hafif arkasına doğru, baktım az önce. Kulaklarını kopartacak yavrum nasıl cekistiriyor. Çıkar herhalde bugün yarın, ikisi birden geliyor sanırım
Oyy yazık kuzuya. Soğuk şeyler iyi geliyor. İçi sulu diş kaşıyıcıları buzlukta dondurup verdim ben. Rahatladı biraz. Parmağımla masaj yaptım. O da iyi geldi. Bi de osanit diş toplarından aldım. O da iyi geldi. Tabi hepsini aynı anda yapmadım.

Ayy sorma benimkide ozellikle gece emzirdikten sonra yanağımı emiyor yada çok heyecanlaninca

Parmakla kasimayi sevdi bakalım şimdilik, diş çıkana kadar kulaklar kopmasa iyi

Nasıl damağı resmini atabilir misin

Genelde ilk kabak, havuç, taze fasulye öneriliyor. Ben ayşe önerin listesine göre gideceğim, daha 2 haftamız var bizim. Pekmeze önden başlarım çünkü demir damlasi veremiyorum.
Ben de demir damlası kullanmıyorum. Ben de blw listesine göre giderim diyordum ama kaşıkla yediririm diyordum.

Ben salatalık vermeyi düşünmedim canım. Ne olmuş anlamadım ki? Salatalıkla tıkanan bebek mi olmuş? Allah korusun.

YesilElmaTT yelek
Kızlar diyet nasıl gidiyor? Been 1 kilo vermişim
Ahhh, tebrik ederim. Ben başlayamadım canım diyete.. taşındık ya, mutfağı anca yerleştirdim. Hep dışardan yedik yemeği, almış bile olabilirim
Ama seninki çooooook güzel haber. Ne yaptın? Anlatsana azcık... inan motivasyon oldu senin kilo vermen. Kendim vermişim gibi

Ay ne güzel olur öyle kendiliğinden gitseler yaaaa... ben diyet yapmak değil de sağlıklı beslenmek diye düşümüyodum. Hamurişi ve şekeri çıkartıcam beslenmemden.

Ayyy hadi hayırlı olsun
başka bir huzursuzluğu, değişik bir huyu var mı? Diş çıkartma döneminden korkuyorum zor mu olur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…