Kizlar selam bizde 6. Ay asisini olduk geldik. Selim cok istikrarli ilerliyor yine 500 gram almış 7600 kilosu 64 cm de boyu doktor gayet iyi dedi. 2 tane bacaktan 1 ağızdan olmak uzere 3 aşı yapıldı. Asilardan birinde hic aglamadi ama digerinde agladi ebe biraz yakabilir demisti sanirim ondan agladi sonra hemen sustu. Ateş kontrolu yapiyorum henüz sknti yok. Birde kızamık aşısı eklemis devlet 9. Aya normalde yokmus ama bu ara kızamık salgini varmış. Son olarak artik her ay takip yapilmayacakmis bu aydan itibaren 9. Ayda aşıya geldiginizde boy kiloya bakariz dedi
Alt 2 dişin yeri belli oluyor, damağın hafif arkasına doğru, baktım az önce. Kulaklarını kopartacak yavrum nasıl cekistiriyor. Çıkar herhalde bugün yarın, ikisi birden geliyor sanırım
Alt 2 dişin yeri belli oluyor, damağın hafif arkasına doğru, baktım az önce. Kulaklarını kopartacak yavrum nasıl cekistiriyor. Çıkar herhalde bugün yarın, ikisi birden geliyor sanırım
Maşallah hadi bakalım az acı sızıyla geçirin bu dönemi.atak dönemi ne alemde nasıl geçiyor bizim gündüz uykuları bile yarım saate düştü geceleri zaten saat başı veya 2 saate bir kalkıyoruz zombilik dönemlerindeyim
Maşallah hadi bakalım az acı sızıyla geçirin bu dönemi.atak dönemi ne alemde nasıl geçiyor bizim gündüz uykuları bile yarım saate düştü geceleri zaten saat başı veya 2 saate bir kalkıyoruz zombilik dönemlerindeyim
Teşekkür ederiz canım.
Biz zaten uzun süredir en fazla 2 saat uyuyoruz gece. Sonra meme desteği. Uykuya çok zor dalıyor, uyurken hep yanında yatayım istiyor bu atak döneminde. Diliyle yanağıma dokunarak uyumak istiyor. Değişik huylar edindik
Canım diş olabilir, atak haftasindayiz zaten topluca. Uzay da uykuya çok zor dalıyor bu aralar. Geçecek bu günlerde. Orucu borç hanesine yaz ara ver 1-2 gün bence. Yanlış bilmiyorsam borçlanabiliyoruz çocuk emzirirken.
Oyy yazık kuzuya. Soğuk şeyler iyi geliyor. İçi sulu diş kaşıyıcıları buzlukta dondurup verdim ben. Rahatladı biraz. Parmağımla masaj yaptım. O da iyi geldi. Bi de osanit diş toplarından aldım. O da iyi geldi. Tabi hepsini aynı anda yapmadım.
Teşekkür ederiz canım.
Biz zaten uzun süredir en fazla 2 saat uyuyoruz gece. Sonra meme desteği. Uykuya çok zor dalıyor, uyurken hep yanında yatayım istiyor bu atak döneminde. Diliyle yanağıma dokunarak uyumak istiyor. Değişik huylar edindik
Oyy yazık kuzuya. Soğuk şeyler iyi geliyor. İçi sulu diş kaşıyıcıları buzlukta dondurup verdim ben. Rahatladı biraz. Parmağımla masaj yaptım. O da iyi geldi. Bi de osanit diş toplarından aldım. O da iyi geldi. Tabi hepsini aynı anda yapmadım.
Genelde ilk kabak, havuç, taze fasulye öneriliyor. Ben ayşe önerin listesine göre gideceğim, daha 2 haftamız var bizim. Pekmeze önden başlarım çünkü demir damlasi veremiyorum.
Ama salatalığı direkt verilmemesi gerekiyor ayina göre verilmesi gerekiyor herşeyin cnm birşey olmaz diye eline verilince malesef böyle oluyor çok dikkatli olmak gerekir salatalığı dişlerini kasisin. Diye vermeyen yoktur zaten herkeste olmuyor sıkıntı işte arada malesef oluyor
Ahhh, tebrik ederim. Ben başlayamadım canım diyete.. taşındık ya, mutfağı anca yerleştirdim. Hep dışardan yedik yemeği, almış bile olabilirim
Ama seninki çooooook güzel haber. Ne yaptın? Anlatsana azcık... inan motivasyon oldu senin kilo vermen. Kendim vermişim gibi
UUzayDeniz
canım ben yapamıyorum tam randımanlı annem eşim herkes karışıyor.annem kızdı diyete başladığımı duyunca 6.aydan sonra kendiliğinden gider zaten şuan şişsin adet ola ola gider o kilolar dedi bakalım dedim a dikkat ediyorum elimden geldiğince
Ay ne güzel olur öyle kendiliğinden gitseler yaaaa... ben diyet yapmak değil de sağlıklı beslenmek diye düşümüyodum. Hamurişi ve şekeri çıkartıcam beslenmemden.