Ben simdiye kadar kabak,havuç,elma,armut tattirdim,hepsinde yüzünü buruşturdu,kabak ve havucu anlayacagim da ozellikle dikkat ettim tatli elma ve armuta da aynısını yapti sanirim yeni tatlar oldugu icin o tepkiyi veriyor Üstelik 3gun ust uste tattiriyorum her gun ayni tepki alişmiyor da
Tabiki yazarım cnm eve geldik emzirdim uyudu şimdi uyuyor umarım ateş olmaz 3 aşı yapıldı biri ağızdan ikisi bacaktan biz de hiç menenjit aşısı yaptırmadık doktora sormam lazım ne zamana kadar yapılıyor menenjit kaç doz
Ahhh, tebrik ederim. Ben başlayamadım canım diyete.. taşındık ya, mutfağı anca yerleştirdim. Hep dışardan yedik yemeği, almış bile olabilirim
Ama seninki çooooook güzel haber. Ne yaptın? Anlatsana azcık... inan motivasyon oldu senin kilo vermen. Kendim vermişim gibi
Abur cuburu kestim canım, hiç şekerli bur şey yemedim
Ekmek sadece kahvaltıda. Onun dışında evde ne pişirdiysem aynen devam edip yedim. Öğün aralarında çok acıkırsam lor peyniri yedim. Tok tutuyor baya. Onun dışında bi şey yok, kremalı makarna bile yedim. Emzirmek 2 saatlik spor gibi resmen
Yerim ben onu ya insallah hemen çıkar sıkıntısız. Ayla da çok kaşıyo damağını ama bayadır var diş falan yok. Diş çıkan yer değilde onun ön tarafı şişmiş gibi acaba öyle mi oluyo cıkarken diye foto istedim. Uzayında öyle önler şiş galiba
Yerim ben onu ya insallah hemen çıkar sıkıntısız. Ayla da çok kaşıyo damağını ama bayadır var diş falan yok. Diş çıkan yer değilde onun ön tarafı şişmiş gibi acaba öyle mi oluyo cıkarken diye foto istedim. Uzayında öyle önler şiş galiba
Canım fotoda tam görünmüyor da bizim arka taraf daha şiş. Diş içerde, şekli falan komple belli oluyor, çıktı çıkacak. Sanırım her bebekte farklı oluyor, diğer grupta birinin fotosu vardı, kıyamam çocuğun damağı öyle bir şişmiş ki benim canım yandı görünce, balon gibi. Kolayca atlatırız umarım.
Canım fotoda tam görünmüyor da bizim arka taraf daha şiş. Diş içerde, şekli falan komple belli oluyor, çıktı çıkacak. Sanırım her bebekte farklı oluyor, diğer grupta birinin fotosu vardı, kıyamam çocuğun damağı öyle bir şişmiş ki benim canım yandı görünce, balon gibi. Kolayca atlatırız umarım.
Gunaydin herkese,artik havalar iyice ısındi ne giydirecegimi şaşırıyorum oda derecesi 26'ya yaklasti,icine sifir kollu çitçitli atlet giydiriyorum,ustune ince uzun kollu citcitli giydiriyordum,bugun icindekini attimbir tek uzun kollu ince citcitli body kaldi,gece de sık uyandi acaba sicaktan mi diyorum ince battaniyeyi de atacagim artik galiba,siz nasil giydiriyorsunuz?
Ekmek sadece kahvaltıda. Onun dışında evde ne pişirdiysem aynen devam edip yedim. Öğün aralarında çok acıkırsam lor peyniri yedim. Tok tutuyor baya. Onun dışında bi şey yok, kremalı makarna bile yedim. Emzirmek 2 saatlik spor gibi resmen
[/QUOT]
ben de çok yakında senin yaptığıngibi başlayacağım. Gerçi beni troid sorunum var bakalım ne kadar başarılı olabilicem.
Ay, benim bebe de dün gece çok sık uyandı. Memede uyumak istedi her seferinde. Aslında meme ile sakinleşti. Atak mıdır, başka bir şey midir bilemedim ama çok uykusuzum. Çünkü bir tek oturur pozisyonda emiyor. Uyuyamadım.