2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kac aydır ilk defa farklı birşeyle karsılaştılar kolay olmayacak ama bir kere çok az elma suyundan bir kaç damla vermiştim sevmişti benim kızım

ben hatırlamıyorum oglumunki ne zaman kapanmisti tedirgin oldum biraz.
Aşıya gidince sorun onlar bilgilendirir

2 yasından sonra da vurulabilir ama önemli olan erken dönemde yaptırmak, vücutlarını hazırlamak

Ayyy hadi hayırlı olsun ☺
başka bir huzursuzluğu, değişik bir huyu var mı? Diş çıkartma döneminden korkuyorum zor mu olur diye.

Canım bu gece 5-6 defa uyanıp kucağımda uyumak istedi. Hepsinde de kulağını çekiştiriyordu. Baska bir sey yok simdilik.

Abur cuburu kestim canım, hiç şekerli bur şey yemedim
Ekmek sadece kahvaltıda. Onun dışında evde ne pişirdiysem aynen devam edip yedim. Öğün aralarında çok acıkırsam lor peyniri yedim. Tok tutuyor baya. Onun dışında bi şey yok, kremalı makarna bile yedim. Emzirmek 2 saatlik spor gibi resmen

Eki Görüntüle 2633979
Sağ alt daha belirgin minicik uç var ama fotoda çok zor görmek.
Yerim ben onu ya insallah hemen çıkar sıkıntısız. Ayla da çok kaşıyo damağını ama bayadır var diş falan yok. Diş çıkan yer değilde onun ön tarafı şişmiş gibi acaba öyle mi oluyo cıkarken diye foto istedim. Uzayında öyle önler şiş galiba

Canım fotoda tam görünmüyor da bizim arka taraf daha şiş. Diş içerde, şekli falan komple belli oluyor, çıktı çıkacak. Sanırım her bebekte farklı oluyor, diğer grupta birinin fotosu vardı, kıyamam çocuğun damağı öyle bir şişmiş ki benim canım yandı görünce, balon gibi. Kolayca atlatırız umarım.

İnsallah canım. Aynen sanki içinde gibi Aylanınki de bakalım ne zaman cıkarsa artık. Bu yavruların sıkıntısı bitmiyo valla yine iyi dayanıyolar

Gunaydin herkese,artik havalar iyice ısındi ne giydirecegimi şaşırıyorum oda derecesi 26'ya yaklasti,icine sifir kollu çitçitli atlet giydiriyorum,ustune ince uzun kollu citcitli giydiriyordum,bugun icindekini attimbir tek uzun kollu ince citcitli body kaldi,gece de sık uyandi acaba sicaktan mi diyorum ince battaniyeyi de atacagim artik galiba,siz nasil giydiriyorsunuz?

Büyük minnoşum ilk dişini 11 aylık çıkarmıştı. hemde üsttençok ilginçtir kendisi her daim

Az önce alntılayamamışım güzel.
ben de başlamak istiyorum yakında. bakalım benim nasıl gidecek. Tatlı yememeğe dayanabiliyor musun?

Ay, benim bebe de dün gece çok sık uyandı. Memede uyumak istedi her seferinde. Aslında meme ile sakinleşti. Atak mıdır, başka bir şey midir bilemedim ama çok uykusuzum. Çünkü bir tek oturur pozisyonda emiyor. Uyuyamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…