2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Az önce alntılayamamışım güzel.
ben de başlamak istiyorum yakında. bakalım benim nasıl gidecek. Tatlı yememeğe dayanabiliyor musun?

Tatlı çok sevmiyorum aslında benim sorunum yağlı ve hamur işi mantı börek kraker gibi şeyler yakti beni. Dayanıcaz mecbur, cok zor böyle sicaklarda

Kızlar merhaba baya oldu yazmayalı ama takip ediyorum sizleri yazılanları. Benim kızımda 5.5 aylık yavaştan tadımlara başladık bizde ufak ufak. Şu sıralar geceleri çok huzursuz 4 gündür çok sık uyanıyor dişler mi diyorum ama henüz bir şey yok huzursuz olmasa uykusuzluk amenna derdine çare bulamayınca da üzülüyorsun daha çok. Oturmaya da başladık ama devriliyoruz tabiki şu an dönüyor da artık zaten 4 aylıktı dönmeye başlamıştı bir tarafa onu geliştirdi artık. Alerjimiz vardı diyet yapıyordukta deneye deneye bozdum diyeti susam ve yumurta bulabildiğim yoğurt peynir süt bunlara tepki vermedi allahtan. Sadece ikisini yemiyorum böyle bizde durumlar.

Merhaba herkeste ortalama durum aynidiş,atak,donme,yuvarlanma,devrilme,uyku sorunu...

Bir de Demir damlası biz de kabız yaptı başka bir açıklamasını yok pek günde 1 kere de olsa kakasını yapan bebeğim damlayı kullanmaya başlayınca 9. Gün yaptı kestim bi ara ama rahatsızlıkta yok hiç huzursuz da değil yapamıyor diye anne sütü alıyor diye de üstüne düşmedim pek şimdi de 4-5 güne yapıyor yani bi sorun mu var düşünmeden de edemiyorum artık 1 aydır falan böyleyiz zeytinyağı verdim 2 kere onunla yaptı. Doktora da girmek istiyorım ama nasıl yaparız bilemiyorum bakalım artık

Buna ek olarak merak edenler icin sokaga cikma yasagina denk gelen aşı günümüzü konuşmak için ebeyi aradim,rota virüsü aşısını konusmustuk ya burada,rota virüsü aşısının üzerinden 4 hafta(28)gün gecmesi gerekiyormuş ,bilginize.

Son düzenleme:
Kuru kayisiyi haşlayin ezin ya da blender robot gibi aletlerden gecirin yedirin cok iyi geliyor,ben yaşamadım ama yaşayanlara tanik oldum

Ben demir damlasini bıraktım kullanmıyorum kaka problemi oldu bizdede ben onun yerine çay kaşığın ucuyla pekmez veriyorum doğal yapılmış köyden getirtdim

Valla bizim buaralar epey sıcak artık oda 26 derece dün gece polar battaniye yi kaldırdım artık üstünden ince bir penye battaniye kullanıyoruz.ustunede citcitli atlet ve penye eşofman giydiriyorum çoraplarda cıktı uzun zaman oldu çıkalı hiç sevmiyor çorabı benim minikkus

Gecmis olsun.hangi kan damlasını kullaniyordunuz

Tatlı çok sevmiyorum aslında benim sorunum yağlı ve hamur işi mantı börek kraker gibi şeyler yakti beni. Dayanıcaz mecbur, cok zor böyle sicaklarda
Ben hepsini seviyorum:Hamur işi, tatlı,abur cubur...
Artik ben de tek giysi giydiriyorum atleti attim ama korkuyorum üşütür mü diyeBir de pencereleri falan açtik hep tetikteyimBen de gece hic çorap giydirmem neredeyse 2 ay oluyor ayakalri terliyor benimkinin ,aferin minikkuşa daralmasin

Artik ben de tek giysi giydiriyorum atleti attim ama korkuyorum üşütür mü diyeBir de pencereleri falan açtik hep tetikteyimBen de gece hic çorap giydirmem neredeyse 2 ay oluyor ayakalri terliyor benimkinin ,aferin minikkuşa daralmasin
[/QUOTE]
Bence atleti çıkarma annesi yazın bile giydir teri muhafaza eder atlet yoksa terler soğur kolay hasta olur.atleti çıkarmadan dahada inceltebilirsin kıyafetlerini hasta olmasın mazallah minikkus

Bir üst mesaj sana yanlış yaptım

Ben gündüz kısa kollu çıtçıtlı body giydiriyorum.Altına ince bi pijama,ince çorap.
Yatarken de uzun kollu ince pijama,ince alt pijama, çorap yok.Üzerine de battaniye örtüyorum.Gece serin oluyor.

Amanın yerim ben o tostikoyu aferim ona istemediği birşey olunca tepkisini koysun gelmiş geçmiş olsun hadi darısı başımıza insaALLAH

kizlar büyük ogluma takviye vitamin almayı düşünüyorum 10 gündür iştahı yok neredeyse hiçbişey yemiyo önerileriniz varmi ben nutrigin kullaniyorum ama sanki bi faydasi olmuyo

bide aşıya giden anneler saglik ocaklari nasil acaba bebislerinizi nasil aliyolar hani maske filan takamiyoruzya onlara dünden beri onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…