2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet az degil kilosu bide cok az demis ayda 500 gram almasi yeterli artik burdan biri dr rifatcan ozturk e gidiyordu sen miydin o yanlis mi hatirliyorum o mu dedi az diye
Bendim cnm evet rıfatcan öztürk çok çok az dedi çok garip değilmi kiloya takılması sağlıklı olması daha önemli bnm için açıkçası moralimi bozdu

Bendim cnm evet rıfatcan öztürk çok çok az dedi çok garip değilmi kiloya takılması sağlıklı olması daha önemli bnm için açıkçası moralimi bozdu
Şaşırdım begendigim takip ettigim bi doktordu bundan sonra cokta begenemeyecegim sanirim bu yaklaşımından dolayı sen takılma canim selimde 3 ayda 1500 gram aldi her ay 500 aliyo hatta ben az gibi mi sanki diyorum ebe ve aile hekimi 500 gram yeterli napcaksin kiloyu diyor düşünüyorum haklılar sagligi yerinde cok sukur zaten ek gidaya gecmek uzeresindir mama sevmiyorsa zorlama hic

Kizlar dun selime attigim tarife gore biskuvi yaptim yalniz tarifteki olculerde koyunca cok sıvı bi hamur oldu tam bugday unundan biraz daha ekledim. Pisince rondodan gecirip un gibi yaptim cunku biraz sert bi biskuvi oldu mamalarin icinde kolay kolay yumusamazdi. Aklinizda bulunsun oyle toz gibide yapabilirsiniz. Bugun yogurduna koydum sevdi yedi icine azicik muz ve 1 tane hurmayla tatlandirdim. Biskuviye seker falan koymadığınız icin tatsiz bisey oluyo

Eklentiler

• IMG_20200512_220536_245.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 31

Hiç sorma, 2 haftadır kullanmadığımız hamak bugün yine meydana çıktı. Uykuya dalamıyor bir türlü. Yatakta emzirip pispis yapardım uyurdu. Bitti gitti yine düzen

Bende 3 ayda aldığı kiloya baktım cnm az almamışki neredeyse her ay 600 g almış daha ne olsun napayım çocuğun ağzına zorlamı vereyim mamayı alıştır diyo kaç kutu mama attım
Yok ya artık ek gıdaya da basladık sütün yeterli olduktan sonra doyduktan sonra niye mama vereceksin ki bence hiç verme emdikten keyfi yerinde olduktan sonra saglıklı olsun kilo cokta önemli değil

Yarında aşımız var cnm bakalım ebe ne diyecek üç ayda 1700 g çok normal bnce. Ebemizde kiloya takılmaz. Bnm bildiğim dr lar anne sütünün bir damlası bile kıymetli der bu hemen mama dedi.mamaya alıştırsam belki de memeyi bırakacak ki bunu hiç istemem. Sanırım dr umu değiştircem

Yok ya artık ek gıdaya da basladık sütün yeterli olduktan sonra doyduktan sonra niye mama vereceksin ki bence hiç verme emdikten keyfi yerinde olduktan sonra saglıklı olsun kilo cokta önemli değil
Aynen çocuk açlıktan ağlasa tabiki veririm gayet keyfi yerinde canı isteyince emiyo istemeyince emmiyo zorla bişey içiremem ki

Evet cunku sen mama verdikce o daha az meme emecek dogal olarak cunku karni mamayla doyacak zaten. E emmedigi icinde sütün azalacak. Suan sütün varken emzir ne kadar emmek istiyorsa. Doymasa aglar yani durmaz cocuk demekki emdigi ona yetiyor doyuyor. Yarin aşıdan sonra yaz bakalim dediklerini merak ettim. Bencede degistirsen iyi olacak sanki

Bizimde bugun 6.ay kontrolümüz vardı 4.ay gitmiştik 6400 idi kızım şimdide 7500 olmuş boyuda 71cm ayda 500gram almış oldu doktor iyi dedi ek gidaya baslayabilirsiniz dedi bizim alerji durumlarından dolayı yavaş yavaş geçeceğiz ek gidaya kan damlasida sidefer yazdı gün de 8 damla verecekmişiz 7.ayda menenjit aşısı olacak cumada sağlık ocağında aşılarını yaptıracağız.

Bence kilosu çok cok zayıf denilecek bir durumda değil çok saçma degilmi emen ve ek gidaya geçmeye hazır olan bir bebeğe mama ver demek ünlü doktorlarada güvenmemek lazımmış şaşırdım doğrusu

Hiç sorma, 2 haftadır kullanmadığımız hamak bugün yine meydana çıktı. Uykuya dalamıyor bir türlü. Yatakta emzirip pispis yapardım uyurdu. Bitti gitti yine düzen
Benimki de tekerlekli beşikte uyuyordu. Sağa sola ittirerek uyutuyordum. Onda uyumuyor. Dün akşam kucağımda gezdirerek uyuttum. Bugün gündüz de emerek uyuttum. Akşama emerek uyumaz sanmıyorum. Yine kucakta gezecek bence.

MinaAlya
Çok geçmiş olsun canım.Doktora götürmen iyi olmuş.
Kilosu da gayet normal.Doktor tombik sevici demekki.Takılma hiç.

Bence kilosu çok cok zayıf denilecek bir durumda değil çok saçma degilmi emen ve ek gidaya geçmeye hazır olan bir bebeğe mama ver demek ünlü doktorlarada güvenmemek lazımmış şaşırdım doğrusu
Kesinlikle öyle cok cok zayif denilebilmesi icin 5 kilo falan olması lazim bu ayda cocugun

Aynen aç olan çocuk ağlamazmı ya istese veririm istemiyo ki tamam canım yarın yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…