2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bime güzel seyler geliyo bugun silikon önlük oyuncaklar falan bakarsanız

Sorduktan sonra banada soyleyebilir misin sana zahmet ?

Cnm gece duş aldırdım calpol verdim şimdi yine ateşi var yine bi duş ve ateş düşürücü. Ama nasıl ateşse tekrar yükseliyor sürekli sizede geçmiş olsun canım
Düştü mü ateşi Alyanın? Damakları nasıl diş gelecek gibi mi acaba dişten mi ateşi cıkıyo. Bide mesela Aylanın ateşi hep 36.8 36.9 çıkıyo sizinki normalde kaçtı

Düştü mü ateşi Alyanın? Damakları nasıl diş gelecek gibi mi acaba dişten mi ateşi cıkıyo. Bide mesela Aylanın ateşi hep 36.8 36.9 çıkıyo sizinki normalde kaçtı
Ateşi sabah yine yüksekti dr a götürdük cnm ciğerlerini dinledi bişey yokmuş sabah biraz da öksürmüştü o yüzden götürdüm kan verdik sonuç bekliyorum normalde ateşini tam bilmiyorum ama 36larda 35lerde oluyo galiba

Uzay çok değişik huylar edindi, o kadar değişti ki gün içindeki hareketleri çok şaşkınım. Bu ara sudokrem kutusuna takmış durumda, illa onu yalayacak, yok alamıyorum elinden.

Eşim öğlen 1 gibi işten geliyor, o gelince deliriyor resmen. Her şeye kahkaha atmaya başlıyor, mümkün değil uyumak istemiyor. Özlüyor sanırım sabahları gidince.

Istediği bir şey olmazsa yıkıyor ortalığı, hiç ağlamayan çocuk ağlamaya başladı istediklerini yaptırmak için tam bir sıpa oldu. Kendi tercihleri var resmen. Büyüdü mü ne

Bir de sacları çok uzamıştı ensede, terliyordu. Keseyim dedim. Yarabbi mahvettim çocuğun kafasını. Ne zormuş saç tıraş etmek. Yarısını kestim yarısı duruyor. Saç kiran girmiş gibi oldu yavrumun kafası

Saolun demiri düşük çıktı bestiron damla verdi ateşide grip mikrobu çıktı kanında ondanmış enfeksiyon değilmiş üç dört gün ateşi olur dedi
Gecmis olsun canim kotu bisey yokmus şükür iyi olmus götürdüğün icin rahat eder en azindan

Saolun demiri düşük çıktı bestiron damla verdi ateşide grip mikrobu çıktı kanında ondanmış enfeksiyon değilmiş üç dört gün ateşi olur dedi
Gecmis olsun canim kotu bisey yokmus şükür iyi olmus götürdüğün icin rahat eder en azindan

Kizlar bugun bime silikon önlük gelmişti ben bulamadim bi yakınıma aldırdım imkaniniz varsa kaçırmayın normalde daha pahali onlar bimde 15 liraydi

Kızlar kızım sadece 7 kilo çıktı yaaa çok moralim bozuk dr kilosu çok çok az bir ay daha takip edelim almazsa mama dedi ama mama içmiyo dedim bi şekilde alıştıracaksın dedi nasıl alıştırayım istemiyo ki. Bu ay iyi beslen iyi uyu dedi zaten beslene beslene 100 kilo olacam off çok moralim bozuk 2 dk emip bırakıyo uzun emse sütümde çoğalacak az emiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…