2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar buarada en son 3 aylıkken gittiğimde kilosu 5300 müş yani üç ayda 1700 g almış sizcede iyi değilmi neden az dediki ayrıca persentil tablosunda 6 aylık kız bebekler ort 7.2 yazıyor bnm kızım çokta geride değil dr neden böyle moralimi bozduki

Anladım canım Gecmiş olsun inşallah bişeyi yoktur diştendir

Canım yeni gördüm. Bizi de gecemiz zor geçti biraz. Atak ve diş birleşiyor bence bu ay. Nasıl şimdi Iyi mi
Gündüz uykusunu ortadan kaldırmış gibi bir hali var. Acıkmıyor da sanki. Mızmızlanıyor. Emiyor ama uyumuyor
Eski uyuttuğum şekilde asla uyumuyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Kucakta gezdirilmeye bayılıyor.
bugün gündüz 20 dakika anca uyumuştur.

Normalde takip eden doktorunuz ise başka bi doktora da götür derim. Yok başka bi doktorsa ilk defa muayene eden hiç kafaya takma derim. Bizim doktor ayda 500 gr yeter demişti. Persentile de uygunsa sorun yoktur. Bazı doktorlar tombiş bebek seviyor galiba.

olsun karantinadan kimse görmeden uzar gider saçları. Benim bebe de aynı durumda. Bugün torba yalıycam diye tutturdu. Değişiyorlar. Herşeyleri değişiyor çok şaşkınım ben de. Hep böyle oldu. Tam düzen tutturduk oh derken bi bakıyorsun değişiyor. Bu düzensizlikte 2. günümüz bizim, daha neler görücem acaba.

Şuana kadar iki kez gittik ünlü bi dr show tv ye falan çıkan birisi aslında çok beğenilen bi dr ama kilo konusuna bu kadar takılması bni çok şaşırttı

Geçmiş olsun canım, inşallah hiçbişeyi yoktur.

Saolun demiri düşük çıktı bestiron damla verdi ateşide grip mikrobu çıktı kanında ondanmış enfeksiyon değilmiş üç dört gün ateşi olur dedi
Cok gecmis olsun tekrar,iyi ki gitmişsiniz,ilaçlar etkisini gosterir2 gune daha da rahatlar inşallah

Saolun demiri düşük çıktı bestiron damla verdi ateşide grip mikrobu çıktı kanında ondanmış enfeksiyon değilmiş üç dört gün ateşi olur dedi
Sevindim canım. Kilosu çokta düşük değil bence doktorlar bebeklerin hep tombul olmasını istiyo biraz tombul olunca da obez olur diyo her bebek tombiş olmak zorunda değilki her bebegin cocugun bir ayda aynı kiloyu alması da beklenemez bence banada bi kere ebe kilosu az falan dedi ama hic umursamadım az da değil bence 4 aylıkken 7 kiloydu şimdide 8 Dir galiba aşıya gidince belli olur

Yoo kilosu ortalama,kikolu degil ama zayif da degil tablolara bakin en dusuk 6 diyorlar yani normal aralikta moralinizi bozmayın herkesin yapisı farkli ,ek gidyaa gecti muhallebiler yaparsiniz alir annesi ya da mama verirsiniz hem besleyici de kilo alir üzülmeyin

Benim kızımda 7 kilo 11 Kasım doğumlu. Açıkçası çok takılmıyorum sağlıklı olsunda kilo çok önemli değil. Doğum kilosu nasıldı? Benim kızım 2700 doğmuştu.

Evet az degil kilosu bide cok az demis ayda 500 gram almasi yeterli artik burdan biri dr rifatcan ozturk e gidiyordu sen miydin o yanlis mi hatirliyorum o mu dedi az diye

Bende 3 ayda aldığı kiloya baktım cnm az almamışki neredeyse her ay 600 g almış daha ne olsun napayım çocuğun ağzına zorlamı vereyim mamayı alıştır diyo kaç kutu mama attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…