2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Çok çok teşekkür ederim ben de 6 ay aşısında yaptırayım o zaman bexseroyu. Nimenrixi de 13de tek doz yaptırayım. Tekrar teşekkür ederim :)

Klima sıkıntı olduğu için biz de kule tipi vantilatör ya da seyyar sogutuculardan alacağız. Az önce konuştuk hatta eşimle. Burası da fena, boynunun altı kıpkırmızı, terliyor çok. Bulursak yazarım canım sana

Anlıyorum seni canım, ben de bazen sanki kaza geçirmişim gibi hissediyorum. Hem duygusal hem de bedensel olarak enerjim bitiyor. Sağlıkları yerinde olsun yeter ki... çok şükür

Tamam canım çok sevinirim klimayı biraz araştırdım da dr lar önermiyo heleki şu dönemde çok riskliymiş ama buralar çok sıcakladı 40 dereceye yaklaştı sıcaklık nemde çok mayısta böyleyse Temmuz ağustosta napıcaz bilmiyorum çocuklar çok bunaldı küçükte ablası gibi sıcakları sevmedi

Emmiyo cnm emmiyo oturup ağlicam memeye yatırdığımda kriz geçiriyo napıcam böyle bilmiyorum yaaa formül süt hiç içmez bnmki

Üzülme canım ya biz de hasta olunca canımız bişey istemeyebiliyor. Vücutları kendini toparlıyordur.

Çok güzelmiş çok sağolsun kuzenin de sen de

Canlar ne oldu bebişlerimize böyle acaba hepimizde değişik bir sorun. 6. Ayla mı alakalı acaba hepsi? Benim bebeğim dün gece 24:00 de uyandı 03:00 uyudu. Ağlamadı da oynamak istedi, gezmek istedi. Babasıyla takıldılar ben uyudum. Bitmiştim çünkü. Bütün vücudum çok cansızdı. 03:00 gibi emdi öyle uyudu.
Bi tuhaf he. Her gün başka bir bebek sanki. Atak mıdır sizce bu?

benimkide bqzen uyanip bi iki saat uyumak istemiyo geceleri bu ay biter bi sonraki aya baska huylari cikar merak etme

Emmiyo cnm emmiyo oturup ağlicam memeye yatırdığımda kriz geçiriyo napıcam böyle bilmiyorum yaaa formül süt hiç içmez bnmki
Hasta diyedir canım üzülme. İştahı yoktur. Bizim de canımız istemiyo hastayken. Hiç mi içmedi?

Yatakta uzanarak emzirmeyi denesen? Benimki de bir ara öyleydi emmek istemiyordu kucağımda. Yatakta uzanıp emzirdim çok güzel emiyordu öyle.

Anliyorum seni beslenemedigini düşünüyorsun ama bebekler sandigimizdan daha dayanikli, memeyi cok sık teklif etme ,cok aciktiginda acaba emmez mi?Bir de öyle denesen,hastaliktan dolayı keyfi yoktur kuzunun uykuda emzirmeye agirlik cereceksin artik uyanmasa da sen emzirmeye çalişsan acaba faydasi olur mu,bir de biraz ıhlamur demlesen birkaç cay kasigi bile içse kârdır

Biizmki de oyle her gece uyanir en az 1 saat uyanik kalmak idte4 ben tabi uykuya dondurneye çabaliyorum aa 1. 2 saat geciyor sonra uyuyor

Çok güzelmiş.Programda ne yazıp çıkarıyoruz bu temaları

Googledan buldum temaları ben, bebek boş konsept diye yazdım görsellerde çıktı. Facebookta gruplar var bunlarla ilgili. Sırf böyle sayfalar için facebook açtım geçen hafta. Ek gıda ce etkinlik sayfaları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…