2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Anneler günaydın, ne alemdesiniz. Ben gece Uzay kipirdaninca patpat yapıyorum poposuna, bu gece bi uyandım ki uzay diye kendi koluma patpat yapıyorum o kadar bitmişim ne yaptığımi bilmiyorum. Ateş yok bu sabah, neşesi de yerinde. Biraz toplandık biz.

Benimki emmedi mama yiyor zaten ben yanmışım desene

Ahahah canım bende aynısını eşime yapmıştım geçen gün kızım ağlarken okadar uykuluyum ki eşimin sırtına pat pat vuruyordum pişşş diyordum

Ne güzel,gözünüz aydin

Sevindim ateşinin düşmesine. Bende bazen uykuda mememi açıyorum o kadar alışmışım ki açmaya sonra Baktım ağlamıyor geri kapatıyorum

Çok şükür çok sevindim.Kuzucuklar hep iyi olsun..

Benim kızım da dün bütün gece uyumadı.Surekli agladi ..Ateşi falan yoktu .Öksürüğü de geçti çok şükür ama.Neden oldu anlamadım.
Kizlar bir de dün kayinvalidemlere gittik .En son 2 ay önce gitmiştik .Salgindan dolayi gitmedik.Ozlediler bir görsünler dedik.Onlsri görünce ağlamaya başladı ama nasıl gözlerinden yaş boşandı.Otururken arkasını döndürüp oturttuk.Onlari görüp ağlamasın diye ..Eve geldik yine ağladı uyumadi..

Az değil 2ay olmuş canım, unutmuştur çocuk. Korkmuştur. Bence normal.

Bu dönemlerdenkorkulari iyice başliyor ve en sevindirici olansa anne babalarini iyice ayırt ediyorlar,sık görse aglamazdı ,biizm bebeklerin şansi da pandemi bebekleri,dört duvar arasinda buyuyorlar dogadan insandan uzak

Çok çok teşekkür ederim ben de 6 ay aşısında yaptırayım o zaman bexseroyu. Nimenrixi de 13de tek doz yaptırayım. Tekrar teşekkür ederim :)
Estağfurullah m Altı ay aşısı ile birlikte yaptirmamani öneririm çok ateş yapıyor ya Bexsero. Hepsi birden ağır gelir bence. Bir hafta falan sonra daha iyi olur gibi.

İki aydır evden cikmiyor evi ezberleyor ya, yeni uyaranlar yeni bir dünya onları beyne işlemek yorucu bir süreç o yüzden huysuzlanip ağlıyor gece uyuyamiyor. Maalesef dışarı çıktıkça yaşayacağız bunu az az.

Teşekkür ederim kızlar
Microlife kulak muhtesem ama henüz bizim cocuklarinkini tam olcmez kulak ölçerler. Ne kullanırsanız kullanın evde mutlaka koltuk ölçer altı olmalı
Xiaomi temassız da var bizde fena değil.
Beurer kulak alın temaslı var. 3 yıl hatasız kullandık çok memnundum. Çok dustu hatta bizim oğlan çekiç gibi kullandi. belki ondan, 3 yıl sonra bozuldu.

Teşekkür ederim. Hemen araştıracağım

Estağfurullah m Altı ay aşısı ile birlikte yaptirmamani öneririm çok ateş yapıyor ya Bexsero. Hepsi birden ağır gelir bence. Bir hafta falan sonra daha iyi olur gibi.

Öyle yapayım olmazsa, bexsero benim de cek8ndigim bir aşı açıkçası

Canım bu bexsero aşısı ne oluyor? Ücretli bir aşımı?birde meningogok aşısı varmış osman hocayı dinlerken duydum ücretli bir aşı oda

Menenjit canım bu da, b tipi. Özellikle yurtdışına çıkanlar için yapılması gerekiyor. Tr de çok yaygın değil, yeni bir aşı. Ama önemli bir aşı. Osman hoca yaptırın diyor zaten. Ücretli bu da, 550 civarında bir dozu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…