2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım, üzülme, en azından biliyorsun ki test sonuçları negatif. Alışverişe çıktığımızda ne olduğu belli olmayan insanlarla temas edebiliyoruz. İyi düşün, bişey olmayacak. Yasal değil mi orda öyle toplaşmak, burada yasak mesela 20 kişilik parti.

Canım üzülme, testleri negatif çıkmış. Korona yokmuş onlarda demek ki.

Güzel anneler, bebekleriniz nerede yatıyorlar? Yanınızda yatırıyorsanız nasıl sığıyorsunuz yatağa? Biz eşimle ezeriz, zarar veririz diye korkuyoruz. Bazen eşim salında yatıyor. Bir de oğlumun tekerlekli beşiği vardı, onda sürerek uyutuyordum bi ileri bir geri.
Siz nasıl uyutuyorsunuz?
Şimdi o beşik küçük gelmeye başladı. Yanımda yatmayı seviyor ama büyük yatağa da geçireyim diyorum. Ama orada nasıl uyuyacak, ben nasıl uyutucam bilmiyorum. bilmiyorum.
Uyku eğitimi veren anneler, memnun musunuz?
Sizin bebeler nerde nasıl uyuyorlar? Nasıl uyutuyorsunuz?

Hayir canim 10 kisiden fazla toplanmak yasal degil. Gittigimiz ev sehir merkezinin disinda adaydi Onun icin rahat hareket edildi. Benim en cok korktugum bebisimi opmesi oldu. Kendi arkadaslarima diyebiliyordum opme diye ama dun esimin arkadaslarinin esleri oldugu icin ve misafirlikte oldugum icin diyemedim. Ama ogrendikten sonra hep uzak durdum onlardan, genelde bahcede zaman gecirmeye calisiyim.Insallah 14 gunu sorunsuz geciririz.

Biz oğlumla yatak odasında beraber yatiyoruz artık.Aramıza yastık koyuyorum ezme durumuna karşı.Eşimi de salona sepetledik Aslında beşiği kızımın odasına koymayı düşündüm ama yatak odasiyla arası biraz mesafeli,duymam falan diye vazgeçtim.Maalesef beşik yatak odama sığmıyor.

Yatağınızın bir ucu duvarda mı? Düşmesine karşı. Eşim salonda yatarken sorun yok ezmekten korkmuyorum uzağında yatıyorum ama eşim hep salonda mı yatacak bilemedim. Sırtı ağrıyor, geçen gün boynu tutuldu yine de salonda yattı oğlu rahat etsin diye. Ne zamana kadar böyle gidecek dedim benim için rahat ama ona yazık. Koltuk pek rahat değil de

Canım, bence bir şey olmayacak, testleri negatif. Biz de geçen gün parkta 3 aile görüştük. Benim de bebeğimi günün sonunda öptüler, eline de dokundular. İnsanlar dayanamıyor mu anlamıyorum. Biz de büyük bir parktaydık. Sen içini ferah tutmaya çalış canım.

Hayır duvarda değil.Kalın ağır bi yün yorganı uzunlamasına rulo yapıp koydum yattığı tarafa.Düşmesi mümkün değil.Ben uzunca bir süre salonda yattım.Beşik yatak odasına sığmıyor diye.O zamanlar yanımda yatirmakta riskliydi.Şimdi sıra esimde..Bugün biraz kizginim eşime o yüzden sanırım salonda yatmasina şu an hiç üzülmüyorum

bizimkide çizmiş iyice belli oluyo suan

Ah, anlıyorum senii.. benim de üzülmediğim günler olmuştu. Ben de beşiğini koyuyorum yatağın kenarına düşemez diye.

Park yatak kullanıp memnun kalan tavsiye edecek olan var mı peki? Ya da memnun kaşmayan? Bu park yataklar kaç yaşına kadar kullanılıyor?

Park yatak kullanıp memnun kalan tavsiye edecek olan var mı peki? Ya da memnun kaşmayan? Bu park yataklar kaç yaşına kadar kullanılıyor?
Canım sen neden park yatak almadınki park yatak kullanmayan kaldımıki. İnan büyük oğlum 5 yaşına kadar yattı .Kesinlikle al senin yanın hiç güvenli değil biraz büyüsün yanında yatırmak tehlike .park yatakta güvenle yatıyor hiç aklın kalmıyor. Çok kullanışlı işimiz bitince katladık kaldırdıydık azcık yer tutuyor .yeni bebek olunca tekrar çıkardık .Kraft marka bizimki

Beş altı günde zaten belirti gösterir miş 14 gün kendini yıpratma bence .Birde zaten bebekler risk altında değil ki..Bir şey olmaz inş. canınızı sıkmayın..Valla artık insanlar bayağı gevşedi bende aynı şekilde ilk başlarda daha dikkat ediyordum mesela marketten alınanları çamaşır suyuyla siliyordum şimdi dışardan gelen şeyleri muslukta yıkıyorum

Canım ben yan yatak almıştım yenidoğan dönemi için. 6 aya kadar yattı onda. şimdi ufak geliyor diye kaldırdık. Yenidoğan dönemi içindi, çok memnun kaldım ondan. Sonra sepet şeklinde tekerlekli bir beşikte yattı, hala onda yatıyor, emzirdikten sonra gece uyumazsa yanıma yatırıyorum.
Park yatak yerine bize ahşap bir yatak hediye geldi o yüzden almadım ama onda uyuyacağını sanmıyorum hep bitişiğimde uyudu çünkü. Şimdi park yataklara bakıyorum, yan yatak olabiliyor mu?

Ben bebeğimi hiç yataga yanımıza almadım.İlk 40 gün reflü yataginda oturma odasında beraber yattık.Kirki çıkınca odamıza geldik.Buyuk bir park yatağı var.Yatagimizin hemen yanına koydum .Reflü yatağı ile içine koydum.4 aylikken artık reflü yatağına sigmamaya başladı ve sallanan küçük bir beşik aldım.Park yatağın ucuna koydum onu da.Orda sallayarak uyutuyorum onda uyuyir.Gece emmek için kalkınca da alıp park yatağa koyuyordum.Yatagin hemen yanında olduğu icin almam daha kolay oluyordu ama kziim dönmeye başladığından beri bizim geniş park yatak tehlikeli olmaya başladı.Kqc kere gece yarısı yüz ustu uyurken yakaladım .Sanırım çok büyük beşikler tehlikelj oluyor .Döndürüyor im tekrar yüzüstü oluyor .Uyanıyor falan.Kucuk sallanan beşiğinde uyutuyorum gece .Onda donemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…