2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım bende de park yatak var ama benim kiz uyurken dönüyor surekli içinde .Yüzüstü yakaladım kaç kere .İçine yatiramiyorum şimdi.Sende olmadı mı öyle bir şey?Ben de küçük beşikte yatırıyorum .Korkuyorum .Allah korusun boğulur falan diye.

Yok canım olmuyor kalkıp içinden alman gerekiyor . Zaten iki kademe şu anda üstte yatıyor. Büyüyüp ayaklanınca en alt kata iniyor çocuk tabi daha çukur oluyor eğilip almak koymak insanın belini zorluyor. Ama güven içinde yatıyor en azından .

Benimki daha tam dönmeye başlamadı soluna dönüyordu onuda bıraktı bu aralar. Kendini kurtarmazmıki dönünce .Büyük oğlumda hiç soryn yaşamadıydım valla dönsede kurtarıyordu kendini demekki .. Sende yastık koy iki yana da sıkışsın dönemez o zaman .

Anladım canım.. bende hediye gelen ahşap yatak var. Ondan bi farkı olmayacak gibi o zaman almam heralde. Park yatağın tek avantajı şuan benim için tekerlekli olması. Beşik olabiliyor mu? Sallanıyor mu yani? Ay çok soru sordum. Baktıklarım olmuyordu da.

Benim yatağımın dibindeki büyük beşikte yatıyor Kızım aramızda sadece beşiği sallama payı var bir nevi anne yanı gibi çok rahat oluyor kendim yatarken sallıyorum yanlardaki açıklıktan bakabiliyorum falan 1 yaşından sonra odasına geçirmeyi düşünüyorum.Ben Yanımda yatırmaya cesaret edemiyorum zarar veririm diye AraDa bazen Sabah kalktığında yanıma alıyorum.
Bebek kamerası olunca daha erken odaları ayırabilirsin o şekilde yapan arkadaşlarımda var ama anneye zor oluyor gece ağlayınca kalk yanına git falan

Canım biz babayı yan odaya sepetledik, ikimiz yatak odasında uyuyoruz. Uzayı yatağa normal yatırıyorum, ben yastigimi onun bacak hizasına getirip uyuyorum. Yani o yukarda uyuyor bana göre. Uykum baya hafif ama nolur nolmaz ezmiyim diye böyle bir önlem aldım. Hem gece emzirmek de kolay oluyor. Dönüyor birde uykusunda birden yüzüstü, çevirmek de kolay oluyor.

Canim Ben dogdugu gunden beri yanimda yatiriyorum. Annemler yanimda iken ayakli basli yattik. Simdi bazen yanimizda bazen ortamizda yatiyor. Bebisi babadan uzakta yatiriyorum.

ev sahibinin 1 yasindaki oglu da pozitif cikip atlatmis hastaligi. Herhalde beni bu daha cok etkiledi.

3300 Canım ben park yatak almıştım başta çol gereksiz büyük keşke almasaydım dedim ama şuan çok memnunuö 4.aydan sonra park yatağa geçtik kızım çok fazla dönüyor dönmeyi öğrendiğinden beri içinde sığmııycak neredeyse öyle çok hareket ediyor iyiki almışım bunu dedim ve uyku eğitimi verdim park yatakta daha rahat oluyor güvenli olduğu için. Ben şşt pay yöntemi ile verdim ama 4.ayda vermiştim 6 ayda çok önerilmiyor o yöntem sanırım bi araştırın isterseniz. Buarada instagramda baldan anne diye biri var ben onun yazılarını okuyarak versim eğitimi her türlü sorunun cevabı var onu da takip edip kendine ve çocuğuna uygun yçntem ile uyutabilirsin. Ben yanımda hiç uyytmadım hatta 2 ay sonra odasını da ayırmayı düşünüyorum. İleride ayrılması zor olur hem de daha mantıklı buluyorum ben kendi gelişimi açısından da

Park yatak kullanıp memnun kalan tavsiye edecek olan var mı peki? Ya da memnun kaşmayan? Bu park yataklar kaç yaşına kadar kullanılıyor?
Ben başta memnun değildim büyük diye ama ilk 4 5 ay için ufak birşey alınıp sonrası için kesinlikle oark yatak en idealiymiş şuan çok memnunum kızım içinde çok rahat ve dönmeye başladığından beri neredeyse takla atacak yatatken zaten cadı okadar çok dönüyor oynuyor ki

Aaaa çok mantıklı hiç aklıma gelmedi bacak hizasında yatmak. Benim de uykum çok hafiftir.

canım şu anda üstte yatıyor 9 aya kadar yatar sanırım ne zaman ayaklanırsa .Sonra o siyah askı aparatlarından üst katı çıkarıyorsun hiç kullanmıyorsun onu artık. Alt kata iniyor büyüyünce en altta yatak var zaten ayrı aldık içine onuda .Hiç aklın kalmıyor yok yataktan düştümü yok ben uyurken kalktı gitti mi. Bu Arada her iki türlüde sallanıyor ..Sen genede git fırsatın olursa yerinde bak.Ben çok korumacıyım malesef oğlum 5 yaşına kadar bizim yanımızda bu beşikte yattı başına herşey gelebilir duyamayabiliriz sonuçta ..Ama biraz büyüsün bir yaşını geçsin beşiği abisinin yanına koyarım.

Eklentiler

• 20200526_122909.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 20200526_122812.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 51
Park beşiği yatak odasında beşiğine yatıyo hiç yanımda yatırmsdım yatırmam da uykum cok hafif ıhh dese uyanıyorum ama ne olur ne olmaz uyku yarı ölüm demişler o riski alıp gece boyu yanımda yatırmam bi kaç.kez gündüz uykusunda yanında uyudum bir saat falan o kadar ona da uyku denirse tabi hiç rahat edemiyorum zarar veririm diye korkumdan uyuyamıyorum dogru düzgün. Memede uyuyo beşiğine koyuyorum ben hep

Bide eşimden ayrı yatmayı eşim istese ben istemem o olmadan uyuyamıyorum içimde rahat etmez onu koltuğa göndermeye

Yüzüstü uyuması neden tehlikeli ki canım tekrar sırt üstü dönebiliyorsa bence artık kendimi kurtarır bisey olmaz diye düşünüyorum benimki De uyuyo bazen yüzüstü

Haklısın canım. Ben de korumacı olmakla. Brşik gibi sallanması çok iyiymiş. Beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…