Kızlar Uzayın dilinde yaralar vardı hatırlar misiniz bilmiyorum. Bir şekilde çocuk doktoruna ulaşabildik, ağız içi ülser dedi. Antiseptik sprey ya da karadut şurubu iyi geliyormuş. Evde karadut şurubu bulundurmakta fayda var, bilginiz olsun.
canım şu anda üstte yatıyor 9 aya kadar yatar sanırım ne zaman ayaklanırsa .Sonra o siyah askı aparatlarından üst katı çıkarıyorsun hiç kullanmıyorsun onu artık. Alt kata iniyor büyüyünce en altta yatak var zaten ayrı aldık içine onuda .Hiç aklın kalmıyor yok yataktan düştümü yok ben uyurken kalktı gitti mi. Bu Arada her iki türlüde sallanıyor ..Sen genede git fırsatın olursa yerinde bak.Ben çok korumacıyım malesef oğlum 5 yaşına kadar bizim yanımızda bu beşikte yattı başına herşey gelebilir duyamayabiliriz sonuçta ..Ama biraz büyüsün bir yaşını geçsin beşiği abisinin yanına koyarım.
Ben en alt kademeyi kullanmadım denemedim hiç ama üstteki yatak altta da olur mu acaba biraz küçük mü olur siz tecrübelisiniz bir de içine yatak ben kraft ın almıştım sanırım ama biraz yumuşak ya sanki biraz sert olsa daha iyi yattığı kısım çöküyor
Kızlar Uzayın dilinde yaralar vardı hatırlar misiniz bilmiyorum. Bir şekilde çocuk doktoruna ulaşabildik, ağız içi ülser dedi. Antiseptik sprey ya da karadut şurubu iyi geliyormuş. Evde karadut şurubu bulundurmakta fayda var, bilginiz olsun.
atesi yok cok sukur iyiyiz.
Dun oglusuma muzlu yogurt yedirdim. Kasigi Benim elimden alip kendi agzina goturmeyi seviyor, dusa sokacagim icin biraz oynamasina izin verdim ama artik oglum mu yogurdu yedi yoksa yogurt mu oglumu yedi bilmiyorum . Diger resimde bayram gunune ait.
atesi yok cok sukur iyiyiz.
Dun oglusuma muzlu yogurt yedirdim. Kasigi Benim elimden alip kendi agzina goturmeyi seviyor, dusa sokacagim icin biraz oynamasina izin verdim ama artik oglum mu yogurdu yedi yoksa yogurt mu oglumu yedi bilmiyorum . Diger resimde bayram gunune ait.
geçmiş olsn canm inşalalh hemen geçer neden olmuş peki ağız içi ülser? kızımında alt dudak içinde aft cıkmıştı karbonatlı su sürdürdüm pamukla geçmişti.Kara dut şurubu aftlara birebir geliyor ama cok yakıyor ağız içini kızıma kullanacaktım cesaret edemedim.
Teşekkür ederiz canım, artmadı ama renkleri koyulasti bu sabah biraz. İlaç iyi geldi açıldılar. Yarına geçer umarım biraz daha. Sebebini bilmiyorum ama ben hiç temizlemiyordum ağzını. Temizlemek gerekiyormuş sanırım.
geçmiş olsn canm inşalalh hemen geçer neden olmuş peki ağız içi ülser? kızımında alt dudak içinde aft cıkmıştı karbonatlı su sürdürdüm pamukla geçmişti.Kara dut şurubu aftlara birebir geliyor ama cok yakıyor ağız içini kızıma kullanacaktım cesaret edemedim.
Sagol canim tesekkur ederiz. Net sebebini bilmiyorum, doktoru yüzyüze görmedim soramadım. Karbonatlı su işe yaramadı bizde. Tahriş de edebilirmiş. İlaç iyi geldi.
Teşekkür ederiz canım, artmadı ama renkleri koyulasti bu sabah biraz. İlaç iyi geldi açıldılar. Yarına geçer umarım biraz daha. Sebebini bilmiyorum ama ben hiç temizlemiyordum ağzını. Temizlemek gerekiyormuş sanırım.
E bende hiç temizlemedim yaa.Neyle temizlicez ki?Neyse çok geçmiş olsun,hemen geçer inşallah.
Yaaa yerim ikisini de ❤ kardeşlik çok güzel duygu. Nasıl bakıcam bilmiyorum ama ben de yapicam ikinciyi. Yoldaş olsunlar birbirlerine.
Maşallah kuzulara
Yaaa yerim ikisini de ❤ kardeşlik çok güzel duygu. Nasıl bakıcam bilmiyorum ama ben de yapicam ikinciyi. Yoldaş olsunlar birbirlerine.
Maşallah kuzulara