Kızlar Uzayın dilinde yaralar vardı hatırlar misiniz bilmiyorum. Bir şekilde çocuk doktoruna ulaşabildik, ağız içi ülser dedi. Antiseptik sprey ya da karadut şurubu iyi geliyormuş. Evde karadut şurubu bulundurmakta fayda var, bilginiz olsun.
1 ay oldu alalı açıkçası pahalı bişey almak istemedim araştırdım yorumlara da baktım kristal baby aldım 400 TL çok memnunum sallanma aparatı da var sallıyorum bazen istersen takmazsin 2 yaşına kadar rahat kullanırsın yatak odamda şimdilik bu yaz oda da yapmayı düşünüyorum tavsiye ederim
Yaaa yerim ikisini de ❤ kardeşlik çok güzel duygu. Nasıl bakıcam bilmiyorum ama ben de yapicam ikinciyi. Yoldaş olsunlar birbirlerine.
Maşallah kuzulara
Benim gibi 10 buçuk sene ara verme bence.3 yaş ideal.Benimkilerin pek bi paylaşımı olmayacak mesela..Şimdiki aklım olsa peşpeşe yapardım beraber büyürlerdi.
Benim gibi 10 buçuk sene ara verme bence.3 yaş ideal.Benimkilerin pek bi paylaşımı olmayacak mesela..Şimdiki aklım olsa peşpeşe yapardım beraber büyürlerdi.
Özgeye doğum yaparken çok sancı çektim.Bir daha tövbe diye bağırdım hep.Lohusaligi atlatinca 5 sene yapmam bi daha dedim.Özge 5 yaşına gelince eğitim sistemi değişti(4+4+4) Özge 5,5 yaşında ilk okula başladı.Benim 2.çocuk fikri rafa kalktı.En azından 1.sınıfı atlatana kadar.2.sınıfa gectigin de istedik,bu kez de olmadı.2 düşük 3.de meto yu tutturduk
Özgeye doğum yaparken çok sancı çektim.Bir daha tövbe diye bağırdım hep.Lohusaligi atlatinca 5 sene yapmam bi daha dedim.Özge 5 yaşına gelince eğitim sistemi değişti(4+4+4) Özge 5,5 yaşında ilk okula başladı.Benim 2.çocuk fikri rafa kalktı.En azından 1.sınıfı atlatana kadar.2.sınıfa gectigin de istedik,bu kez de olmadı.2 düşük 3.de meto yu tutturduk
Yüzüstü uyuması neden tehlikeli ki canım tekrar sırt üstü dönebiliyorsa bence artık kendimi kurtarır bisey olmaz diye düşünüyorum benimki De uyuyo bazen yüzüstü
Ayyy nihayet dönebildim 2 gün ceza mı verilir yaaa resim kaldırmak istemiştim 2gün ceza verdiler gıcık oldum meyse şükür kavuştırana kızlarBuarada sayfaları hızlı hızlı okudum benim kozom ikeanın karyolasında yatıyor yan korumalığın birini çıkarıp yatağıma birleştirdim çok kolay alıp koyması. Yatağının içi çok geniş içinde yuvarlanabiliyor bazen yüzüstü de yatıyor bi sıkıntı olacağını sanmam büyük kızımda onda yattı 2yaşına kadar yüzüstü yatmayı sever bnm çocuklar. Oto koltuğu almadık ama be safe 360 öneririm. Örümcek kullanıyoruz ablasından kalma var. OzgeMeteMoms
cnm sormuşsun beni saolasın Dilan korkma allahın izniyle bişey olmaz bebişine inşallah bir daha bu hataya düşmezsin zaten olur öyle şeyler insan bazen ne yapacağını şaşırıyor.
Üçüncüyü yaparsan haber ver cnm bende senden cesaret alıp yapayım eşim erkek için deneyelim diyo çok istiyo erkek tabi kızlarıyla arasından su sızmaz orası ayrı
Üçüncüyü yaparsan haber ver cnm bende senden cesaret alıp yapayım eşim erkek için deneyelim diyo çok istiyo erkek tabi kızlarıyla arasından su sızmaz orası ayrı
Ben 10 senede 1 doguruyorum,bence bana uyma sen
Çin takvimi benden daha iyi bu konuda,iki çocuğum da tuttu.Ben inanıyorum.3.ye karar verince bi bak ona
Benim eşim tek erkek çocuk,iki ablası var.Bari oğlum tek kalmasın bi oğlan daha olsun diyor ama bu kez de özgeme haksızlık olacak.O yüzden 3.yü düşünmüyorum. Neyse büyük büyük laflar etmiyim gece gece
Yaa benim de ilk kızım 29 da oldu.İkinciyi de 3 sene sonra düşünüyorum .Şimdiden düşünüyorum hayırlısı olsun ama ikincisi kız olursa benim eşim de ister üçüncüyü .Üç bana korkutucu geliyor ..