2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bnm kızlarımın arası 3.5yaş ve kesinlikle kıza kız kardeş diyorum başkada bişey demiyorum eğer yaş farkları az olursa aynı cinsiyet mükemmel oluyor. Üçüncü şuan bnm için ütopik bişey hele bu iki numara çok zorluyo bizi birdaha bebek büyütemem sanırım belki bi 10yıl sonra kırk yaşımda

Hee tamam o zaman 10 yıl sonra düşünüyorsan takıl bana

Bencede 3.yü yaparsın belki yaaa bi üç yıl sonra meteye yakın yaşta bi kardeşi olsun

Ben eşime hep diyorum ..Sen istemeden kızım yeter bana diyorum bazen ama sonra bencillik olur diye düşünüyorum .Kızım için sırf
Ben 2.yi kızım için yaptım çünkü bnmde kızlardeşim var bnden üç yaş küçük ve o bnm çocukluğum gençliğim arkadaşım sırdaşım her şeyim onunda öyle bi kardeşi olsun istedim

Erkekler illa bi erkek çocukları olsun istiyo yaa genelde dimi
Erkek istiyorlar ama sonra kızlarına daha düşkün oluyorlar benim ablam var bide erkek kardesim var babam ikimizi de erkek beklemiş en son üçüncü erkek olmuş ama şimdi keske oda kız olsaydı kız evlat baska diyor

Ben eşime hep diyorum ..Sen istemeden kızım yeter bana diyorum bazen ama sonra bencillik olur diye düşünüyorum .Kızım için sırf
Benim eşim önceden 4 cocuk derdi şimdi ben kızım yeter diyorum bilmem ki diyo nerdeyse ikna olcak gözü korktu Aynen tek cocuk biraz bencillik oluyo yazık kardesi olsun ama galiba 5 6 sene beklerim gibi

Ya bide bnm büyük kızım aşırı babacı fazla düşkün babasına ben bari ikinci bana düşkün olsun dedim o da yavaştan babacı olmaya başladı hazırlıklı olun sizin kızlarda öyle olacak

Ben 2.yi kızım için yaptım çünkü bnmde kızlardeşim var bnden üç yaş küçük ve o bnm çocukluğum gençliğim arkadaşım sırdaşım her şeyim onunda öyle bi kardeşi olsun istedim
Öyle valla kız kardes başka benimde ablam var çok güzel birsey bende isterim kız kardesi olsun kızımın

Ya bide bnm büyük kızım aşırı babacı fazla düşkün babasına ben bari ikinci bana düşkün olsun dedim o da yavaştan babacı olmaya başladı hazırlıklı olun sizin kızlarda öyle olacak
Öyle kızlar babacı olur ama şimdilik benimki anneci babası kucağına alıyo gözü hep bende beni istiyo eşimde kıskanıyo hani kızlar babaya düşkün olurdu diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…