2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu arada benım bıdık daha uyumadı ya hiç düzenimiz yok nolcak bilmiyorum dün 10 da uyudu bugun 12 oldu daha uyumadı

Kızlar oto koltuğu kullanan var mı?bayramdan sonra uzun yolculuğa çıkıcaz oto koltuğu Şart bir öneriniz var mı ?
Canım ben çocuklara joie ve nuna kullanıyorum memnunum nuna dönebiliyorda kızımı koyarken daha rahat koyuyorum oglum zaten kendi oturabiliyor.
Ben yeni okudum endisenizde çok haklısınız inşallah birşey olmayacak takipte kalırsınız zaten. Bununla yaşamayı ögrenecegiz başka yolu yok allah kolaylık versin hepimize
Evet dışarıyı izlemesi önemli 360 derece dönenler varmış çok gerek var mı bilmiyorum tabi kullananlardan yorum almak gerekli
Ben kullanıyorum canım özellikle oturturken rahat ediyorum yanında oturmadıgım için besleme durumum olmadı ama yüksek ve içi geniş emniyet kemeri uzun olursa iyi olur bazılarında kısa olabiliyormuş aldıgımız nuna bizim kıza yetmedi mesela yeni doğan aparatını değiştirdim diğer koltugunkiyle. Birde msj geldi e bebekten %20 zam gelecekmiş bebek arabalarına diyor ama koltukları kapsarmı bilmiyorum 8 hazirandan sonra
Açıkçası ben eşi yollayıp çocukla yatma taraftarı değilim hatta aynı yataga cıkması bile uygun değil ama ana yüreği işte anne yanı besikte yatıyor benim kız daha hiç yatagımda yatmadı. Artık beşiği küçük geliyor bende park yataga grçeyim diyorum oda henüz yapmayacağım
banyodan sonra şapka takiyomusunuz hala canlar
Artık kullanmıyorum ısındı diye ama havaya göre tabi değişir
Hepsinde varmı o yükseltme aparatından ypksa ayrımı alınıyor. Tatile gittiğimizde verdikleri baya derin oluyor da. Birde yatak nasıl olmalı sertliği. Şimdi yattıgı sünger gibi hiç sağlıklı değil
Kızlar bebişlere örümcek alan ya da kullanan var mı? Ben almak istiyorum da tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?
Örümcek ne kız diye sorasım geldi yürüteçmiş meğer sonraki postlarda okudum. Erkeklerde önermiyorlar diye biliyorum kızıma da almam sanırım ama hoppala var zıplıyor onu düşünebilirim
Valla beni 2 de korkutuyor
yok yok korkutmasın benim ilki oğlan çok çektirdi bize halada çektiriyo kız ondan şimdi baya sakin geliyo 3 bile düşnebilirim valla eşim duymasın hahahha

Kızlar bakıyorum bebişler biraz rahatlayın 2.3.çocuklar konuşulmuş2 ay önce sorsalar gaz sorunları uykusuzluk asla derdik aöa şimdi hepimiz düşünmeye başladokbende 2.istiyorum ama bunda bile çok zorlanıyorum bilmiyorum biz de 5 kardeşiz 3 kız ve kesinlikle kızımım kardeşi plsum istiyorum zaten bencede rek çocul bencillik. 2 3 sene sonra inşallah 2.de olur yaşım 30 ondan çok bekleyemem yani 2. İçinde.

Kızlar buarada benxe yürüteç alcaö basit birşey alcam zaten çok pahaşı almıycam. Aslında şu hoppala zıp zıp gibi birşey var ama çok pahalı okadat para vermek istemiyorum yoksa o daha mantıklı en azından oraya buraya çarpmaz sabit oynar onda zıplar aöa işte pahalı. Bir de kızım çok hareketli ya uzatınca veya oturtunca ellerime yapışıyor ayağa kaldır beni diye. Ayağa kaldırımca bir mutlu bir heyecanlı o yüzden yürüteç almak istiyorum çok hevesli ayakta durmaya. Buarada desteksiz oturuyor mu sizin bıdıklar benimki henüz tam değil bir süre duruyor sonra sağa yada sola düşüyor

ben aldim canim simdi koyuyorum sadece geri geri gidebiliyo simdilik.oglumdada almistim bi sorun olmadi 140 civarıydı aldigimda ama kalitesi iyi geldi bana civilden almıştım

eger kizim ilk cocuk olsaydi ikinciyi hiç düşünmezdim cok zor bi bebek ama oglum melekmis resmen kardeş cok önemli bence.3.de bana imkansız gibi geliyo zaten cok kötü geciyo hamileliklerim 2 cocuk bide 3. simdiden bunalima girdim

Ah canım ya tekrardan çok geçmiş olsun canım. Ben de kullanıyordum ama zaten kabızlığımız vardı o yüzden bırakmıştım. Tekrar başlayayım olmazsa. Çok kötü döneme denk geldik ya doktora gitmekten korkuyoruz. Tahlil yaptırıp başlamak en iyisi ama şu durumda vereceğiz artık. Bir an önce geçer umarım

Sağol canım teşekkür ederiz, ben d vitamini fazlalığı diye düşünmüştüm ama demirmis. Zaten googleda bi aradım direkt çıktı. Bir hemşire arkadaşın başına gelmiş,hemen demir damlasını sordu görünce. Kullaanmayaan bir kaç kışıydık bu grupta, o yüzden yazdım. Kullanmayanlar hemen başlasin bence. Ferromixin diye bi damla önerdiler. Kabız yapmıyormuş. Onu alicam yarında.

Kızlar bu ay aşıları 2 bacaktan 1 ağızdandı değil mi? Sağlık ocağına gittik aşıya tek tek aldılar içeri ama hızlı hızlı yaptılar acaba atladığımız bişey oldu mu diye size sorayım dedim.

Ya bir de ebe bizim aşı kartına 9. ayda gelinecek diye yazmış. 9. ayda ne aşısı vardı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…