Kızlar bu ay aşıları 2 bacaktan 1 ağızdandı değil mi? Sağlık ocağına gittik aşıya tek tek aldılar içeri ama hızlı hızlı yaptılar acaba atladığımız bişey oldu mu diye size sorayım dedim.
Kızlar bu ay aşıları 2 bacaktan 1 ağızdandı değil mi? Sağlık ocağına gittik aşıya tek tek aldılar içeri ama hızlı hızlı yaptılar acaba atladığımız bişey oldu mu diye size sorayım dedim.
Kızlar alakasız olacak belki ama size iki sorum var. Şu vileda olarak bildiğimiz temizleme setleri varya onların hangisinden tavsiye edersiniz mop gibi olanlardan mı, yuvarlak olanlardan mı? Bir de fırın falan temizlemek için etkili bir şey arıyorum neler kullanıyorsunuz?
Yaa benim de ilk kızım 29 da oldu.İkinciyi de 3 sene sonra düşünüyorum .Şimdiden düşünüyorum hayırlısı olsun ama ikincisi kız olursa benim eşim de ister üçüncüyü .Üç bana korkutucu geliyor ..
Benimde 29 da oldu kızım 2 sene sonra ikinciyi düşünüyoruz oluncaya kadar 3 yaş olmuş olucak inşallah erkek olur yoksa ben 3 yü düşünemem Sezeryan olmasaydı düşünürdüm
Sağol canım teşekkür ederiz, ben d vitamini fazlalığı diye düşünmüştüm ama demirmis. Zaten googleda bi aradım direkt çıktı. Bir hemşire arkadaşın başına gelmiş,hemen demir damlasını sordu görünce. Kullaanmayaan bir kaç kışıydık bu grupta, o yüzden yazdım. Kullanmayanlar hemen başlasin bence. Ferromixin diye bi damla önerdiler. Kabız yapmıyormuş. Onu alicam yarında.
Kızlar alakasız olacak belki ama size iki sorum var. Şu vileda olarak bildiğimiz temizleme setleri varya onların hangisinden tavsiye edersiniz mop gibi olanlardan mı, yuvarlak olanlardan mı? Bir de fırın falan temizlemek için etkili bir şey arıyorum neler kullanıyorsunuz?
mop iyi ama hali varken temizlik zor oluyo havlu gibi olanlardan kullaniyorum.firin içinde ernet yagcozucu kullaniyorum cok etkili eldivensiz kullanma bulabilirsen heryerde bulunmayabiliyo.
mop iyi ama hali varken temizlik zor oluyo havlu gibi olanlardan kullaniyorum.firin içinde ernet yagcozucu kullaniyorum cok etkili eldivensiz kullanma bulabilirsen heryerde bulunmayabiliyo.
Benimde 29 da oldu kızım 2 sene sonra ikinciyi düşünüyoruz oluncaya kadar 3 yaş olmuş olucak inşallah erkek olur yoksa ben 3 yü düşünemem Sezeryan olmasaydı düşünürdüm
Kızlar bakıyorum bebişler biraz rahatlayın 2.3.çocuklar konuşulmuş2 ay önce sorsalar gaz sorunları uykusuzluk asla derdik aöa şimdi hepimiz düşünmeye başladokbende 2.istiyorum ama bunda bile çok zorlanıyorum bilmiyorum biz de 5 kardeşiz 3 kız ve kesinlikle kızımım kardeşi plsum istiyorum zaten bencede rek çocul bencillik. 2 3 sene sonra inşallah 2.de olur yaşım 30 ondan çok bekleyemem yani 2. İçinde.
Ben 34 de 2.yi doğurdum ilk bebeğim cidden çok sıkıntılıydı emmiyordu uyumuyordu herşeyi problemdi hala sendromları bitmiyor yani ikizler birde sürekli ruh hali değişiyor ama 2.nasıl büyüyor anlamıyorum diyebilirim. Çok şükür iyiliki varlar. Herşeylerine deger onların sevgisi açma sende arayı
Kızlar buarada benxe yürüteç alcaö basit birşey alcam zaten çok pahaşı almıycam. Aslında şu hoppala zıp zıp gibi birşey var ama çok pahalı okadat para vermek istemiyorum yoksa o daha mantıklı en azından oraya buraya çarpmaz sabit oynar onda zıplar aöa işte pahalı. Bir de kızım çok hareketli ya uzatınca veya oturtunca ellerime yapışıyor ayağa kaldır beni diye. Ayağa kaldırımca bir mutlu bir heyecanlı o yüzden yürüteç almak istiyorum çok hevesli ayakta durmaya. Buarada desteksiz oturuyor mu sizin bıdıklar benimki henüz tam değil bir süre duruyor sonra sağa yada sola düşüyor
Bayağı oldu giremedim çoğu postu okudum ☺ okumadan rahat edemedim geçmiş bayramınız kutlu olsun biz evde takıldık oğlumun dogum günü vardı onu kutladık biz bize pasta yaptım süsledim cocukları kombin yaptım öyle Eki Görüntüle 2640345
Eki Görüntüle 2640346
Eki Görüntüle 2640347
Kızlar buarada benxe yürüteç alcaö basit birşey alcam zaten çok pahaşı almıycam. Aslında şu hoppala zıp zıp gibi birşey var ama çok pahalı okadat para vermek istemiyorum yoksa o daha mantıklı en azından oraya buraya çarpmaz sabit oynar onda zıplar aöa işte pahalı. Bir de kızım çok hareketli ya uzatınca veya oturtunca ellerime yapışıyor ayağa kaldır beni diye. Ayağa kaldırımca bir mutlu bir heyecanlı o yüzden yürüteç almak istiyorum çok hevesli ayakta durmaya. Buarada desteksiz oturuyor mu sizin bıdıklar benimki henüz tam değil bir süre duruyor sonra sağa yada sola düşüyor
Anneler bizdeki ağız içi ülserin sebebini öğrendim. Demir eksikliği kabızlık yapıyor diye kullanmamıştım. Şimdi kuru kayısı haşladım marmelat gibi oldu, onun içine damlatıp verdim hemen. Geçer umarım, gordukce benim canim yaniyor.