2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ağızdan çocuk felci, iki tanede bacakta olacak. 9. Ayda da kızamık var canım. Ben öyle biliyorum.

Kızlar alakasız olacak belki ama size iki sorum var. Şu vileda olarak bildiğimiz temizleme setleri varya onların hangisinden tavsiye edersiniz mop gibi olanlardan mı, yuvarlak olanlardan mı? Bir de fırın falan temizlemek için etkili bir şey arıyorum neler kullanıyorsunuz?

Benimde 29 da oldu kızım 2 sene sonra ikinciyi düşünüyoruz oluncaya kadar 3 yaş olmuş olucak inşallah erkek olur yoksa ben 3 yü düşünemem Sezeryan olmasaydı düşünürdüm

Ben kullanmıyorum canm kanına baktırmıştık doktor gerek görmedi 1 yaşında bir daha baktıracaz.Bundan sonra sık sık kontrol edicem ağız içini bende

mop iyi ama hali varken temizlik zor oluyo havlu gibi olanlardan kullaniyorum.firin içinde ernet yagcozucu kullaniyorum cok etkili eldivensiz kullanma bulabilirsen heryerde bulunmayabiliyo.

Benimde 29 da oldu kızım 2 sene sonra ikinciyi düşünüyoruz oluncaya kadar 3 yaş olmuş olucak inşallah erkek olur yoksa ben 3 yü düşünemem Sezeryan olmasaydı düşünürdüm
ne kadar dogru bilmemde annem diyorki yaslari yakin olunca 1-2 ilkki kizsa yine kız yada oglansa yine oglan olurmuş bi kaç sene ara olmaliymis.

kizlar cocuklara yasak kalktı dışarı cikarmayi düşünen varmi varsa nereye gidebiliriz sokaga çıkmayı unuttuk valla

Ben 34 de 2.yi doğurdum ilk bebeğim cidden çok sıkıntılıydı emmiyordu uyumuyordu herşeyi problemdi hala sendromları bitmiyor yani ikizler birde sürekli ruh hali değişiyor ama 2.nasıl büyüyor anlamıyorum diyebilirim. Çok şükür iyiliki varlar. Herşeylerine deger onların sevgisi açma sende arayı

kizlar cocuklara yasak kalktı dışarı cikarmayi düşünen varmi varsa nereye gidebiliriz sokaga çıkmayı unuttuk valla
Burda bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor.Orda hava güzelse en fazla parka gidilir ama orası da doludur şimdi

bizde de var hoppala,2 ay sonra falan kullanmayı düşünüyorum.Kızım bayılırdı ona.Yürütec almaktansa hoppala daha iyi.

Bayaa baya oturuyor artık Mete.Ama rahat durmuyor ki ,sağa sola öne,geriye heryere uzanıyor,tabi devriliyor sonra.

Ben de kullanmıyorum ya.6.ay dolunca başlayacaktım sözde.Vereyim bari hemen bugün.İyi sebebini ogrenmissin.Artık hızla geçer gider.

Fırın için domol marka fırın ve ızgara temizleyici. Efsane bi ürün. Rossman da satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…